• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Ya kizlar su an asiri cirkinlesecegim bel alti vuracagim ama bir de bir seye benzese gercekten gorseniz gercekten hic yakisikli degil, butun hayatim reddedilerek gecti filan dedi bir keresinde, o kadar yakisikli degil. Normalde ikinci kere donup bakmayacagim bir tip. Neden bu kadar takinti yaptim anlamiyorum.
Çümkü elde edemediğiniz tatlı geliyor. Benimde başıma gelmişti. Çok çirkin biri beniö gözüme dünya yakışıklısı geliyordu şimdi dönüp balmayacağım biri benim için birimiş gibi geliyordu. Ama sonra be istediğimi asış kimi istediğimi bilince netleştim.

Konusahibinin karakterinden hoşlanmamış olamaz mı? İlla içince kadını elde edip sevgili mi olsalardı ? O zaman mı anlayacaktınız eşcinsel değil bu adam diye?
Yapmayın. Ne güzel ki hala temiz karakterli erkekler var

Karakter olarak beni sevdigini dusunuyordum seni cok ozleyecegim filan demisti evimden ayrilirken gercekten bu olaya kadar aramizdan su sizmiyordu Whatsappta bile uzun uzun yazisiyorduk. Ama cekim hissetmedigi cok belliydi.

Ben adamın kaliteli falan olduğunu hiçççç düşünmüyorum ne o öyle özür diliyorsun evet zor kaçtım bir daha olmasın tırtttt yani kaçışı kalitesini göztermez sen özür dileyince verdiği cevap kalitesini gösterir .Son olarak diyebilirim ki hislerini farkında ve ego şişiriyor beyimiz uzak dur

Konusahibinin karakterinden hoşlanmamış olamaz mı? İlla içince kadını elde edip sevgili mi olsalardı ? O zaman mı anlayacaktınız eşcinsel değil bu adam diye?
Evet bu düşünceye nede güzel açıklayıcı yorum yaptınız 👍🏻👏

Ben adamın kaliteli falan olduğunu hiçççç düşünmüyorum ne o öyle özür diliyorsun evet zor kaçtım bir daha olmasın tırtttt yani kaçışı kalitesini göztermez sen özür dileyince verdiği cevap kalitesini gösterir .Son olarak diyebilirim ki hislerini farkında ve ego şişiriyor beyimiz uzak dur

Yani aslinda dusununce yaptigim (sarhos da olsam) cinsel tacize giriyor (bir yerine dokunmadim sacini oksadim sarildim filan sadece ama yine de). Rahatsiz oldugunu soylemesi normal aslinda.

Eski konularındaki davetkar hareketlerine bile karşılıksız kaldığı için eşcinsellik ihtimalinide düşündüm sadece. Karakter sahibi biri olma olasılığı gibi kadınlardan hoşlanmıyor olmasıda bir ihtimal çünkü
Zaten eşcinsel değilmiş kesinlikle. Açıkladı konu sahibi

Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Bence utanmayin. Adam gereksiz reaksiyon vermis. Yillar once benim de basima benzeri geldi. First date yaptigim adamin uzerine kustum resmen, oyle sarhostum. Ertrsi gun kendimi bok gibi hissediyordum. Yerin dibine giresim vardi. Ama o, dunyada ilk sarhos olan sen degilsin, olur boyle seyler diyerek beni rahatlatti. Ben onu sizin tabirinizle taciz etmemistim ama cok sacma bir duruma sokmustum. Sonra bir daha gorusmeyiz saniyordum ama uzun sure devam ettik uzak mesafe iliskisi olarak. O da Alman'di. Bence sizin hikayedeki adam kaba ya da sizden hoslaniyor ama sizden gelen farkli sinyalleri anlanadigi icin boyle davraniyor. Avrupali erkeklerin cekingen bir tarafi oluyor romantik iliskilere baslarken. Belki daha net olmak gerekiyordu. Ama su olaydan sonra ben uzak dururdum.

Karakter olarak beni sevdigini dusunuyordum seni cok ozleyecegim filan demisti evimden ayrilirken gercekten bu olaya kadar aramizdan su sizmiyordu Whatsappta bile uzun uzun yazisiyorduk. Ama cekim hissetmedigi cok belliydi.
Sarhoşluk olayı olmamış olsaydı zamanla olur diyebilirdim ama size tavır almış birini kendinize aşık edemezsiniz. Çekim olsaydı unutur sizi teselli eder alttan alırdı güler geçerdiniz ama yapmamış. Adam çok net sizde olmayacağını kabul edip netleşin. Kendi değerinizin güzelliğinizin farkında olun.

Yani aslinda dusununce yaptigim (sarhos da olsam) cinsel tacize giriyor (bir yerine dokunmadim sacini oksadim sarildim filan sadece ama yine de). Rahatsiz oldugunu soylemesi normal aslinda.
Ben senin gibi düşünmüyorum yaptığın normal güzel olmuş asla demiyorum ama alfa kaliteli adam sonuçta karşısındaki kadın alkol almış ve ertesi günü bu olayı hatırlayıp utanmış ve özür dilemiş bu konuyu pas geçer daha da utandırmazdı yani

2 ay beleş siz de mi kaldı bu adam? O kadarcık kahrınızı da çeksin ya böyle samimiyeti varsa.

Sadece omzuna yattınmışsınız, sanki bir köşede sıkıştırmışsın gibi, ittim, çekil dedim, bir daha olmasın vs aşırı tepkiler bence...

Kirayi paylasmayi teklif etti kabul etmedim. O da katki yapmak icin surekli eve sarap aldi (sarap burda cok pahali). Baya alkolik oldum onun yuzunden. :KK70: Ama hic bu sekilde sarhos olmamistim iki ay boyunca neredeyse her gece basbasa ictik.

Kirayi paylasmayi teklif etti kabul etmedim. O da katki yapmak icin surekli eve sarap aldi (sarap burda cok pahali). Baya alkolik oldum onun yuzunden. :KK70: Ama hic bu sekilde sarhos olmamistim iki ay boyunca neredeyse her gece basbasa ictik.
Külliyen zarar, hem ruha hem bedene :D Boşverin, size verdiği cevaptan sonra bu adam için ince düşünüp, üzülecek bir durum yok

Ben sizin fotoğrafınızı görmüştüm, aslında gayette hoş birisiniz. Sadece yanlış erkeklere gereksiz kapılıyor ve kendi degerinizi bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. Yaşadığınız cografyada biraz sıkıntılı, onunda etkisi var sanırım.
Konunuza gelince, evet sarhoş olunca biraz abartmissiniz ama arkadaşınız çok daha kötülerini görmüştür. Boşuna üzülmeyin, sadece alkol tuketirken limitiniz aşmayın.☺

Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Insan duygusal boslukta olunca elde ne varsa ona tutunuyor iste :KK16: Uyumlu olmayan biri olabilir, uygun olmayan biri olabilir, daha iyi secenkler varsa donup bakmayacagin biri olabilir ... ne yapalim elimizdeki mal bu diyorsun seviyorsun iste :KK51:

Adami da ne övmüşsünüz yok ahlakliymiş yok nefsine hakim olmuş filan. 😂😂😂
Adam sadece henuz yokluga dusmemiş herhalde ve hoslanmadigi için de birlikte olmamis yani, aralarinda biraz cekim olsaydi hersey olurdu ne nefsine hakimi...
Adam sanki nefsiyle savaş verip kendini evlenecegi kadina sakliyor gibi yorumlar komiksiniz valla.😬

Adami da ne övmüşsünüz yok ahlakliymiş yok nefsine hakim olmuş filan. 😂😂😂
Adam sadece henuz yokluga dusmemiş herhalde ve hoslanmadigi için de birlikte olmamis yani, aralarinda biraz cekim olsaydi hersey olurdu ne nefsine hakimi...
Adam sanki nefsiyle savaş verip kendini evlenecegi kadina sakliyor gibi yorumlar komiksiniz valla.😬

Evet nefsiyle bir mucadele vermedi cunku en ufak bir cekimi bile yok cidden ay gercekten dusundukce aglayacak gibi oluyorum ben de nasil karsiliksiz bir seyi bu kadar buyuttum icimde PES.

Evet nefsiyle bir mucadele vermedi cunku en ufak bir cekimi bile yok cidden ay gercekten dusundukce aglayacak gibi oluyorum ben de nasil karsiliksiz bir seyi bu kadar buyuttum icimde PES.

Her erkek bizim aç dayilar gibi değil. 😬
Aman boşver yine de umutlarini turkiyeye donusune sakla derim cok isteyen birinin yalniz kalmasi mumkun degil bence, adami da sallama daha fazla.

Avrupalı insanları/adamları kendi kültürümüze göre değerlendirirsek yanılıyoruz. Hani neden rahatsız oldum dedi, neden alttan almadı, tepkisi kötü, neden seni utandırdı vs diyenler olmuş ya. Benim hiç yabancı bir beyle ilişkim münasebetim olmadı :D ama en yakın arkadaşımın eşi yabancı. Mesela arkadaşım bir yanlış yapıp özür dilediğinde eşi "tamam önemli değil affettim" deyip geçmiyor. "Evet yaptığın yanlıştı, yaptığın karşısında böyle böyle düşündüm/ hissettim. Yapmamalıydın, ama madem yanlış olduğunu fark ettin ve pişmansın, o zaman bir daha olmaması şartıyla seni affediyorum" diyor. Ki bence bu güzel bir iletişim yöntemi. Bizdeki gibi aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın demiyor. İçine atmıyor. İçine atmadığı için de olay büyümüyor. Açık ve net rahatsız olduğu şeyi ve nedenini söylüyor, sonra da gerçekten affedip bahsini açmıyor. Bunları bizim kıza de aşılamış, aşırı iyi anlaşıyorlar. Başka tanıdığım olmadığı için genelleme yapamiciiim ama ben senin fransızın tarzını ona benzettim.

Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Tek diyeceğim şu;
Unutun ve önünüze bakın..
Ve o kişinin yanında duygularınız bitene kadar bir daha bu kadar içmeyin..

Ne olur ne olmaz..:cool:

Back