- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
- Konu Sahibi En buyuk kk
Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik.
Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok.
Buraya yaz, paylaşalım ama iş yerinde kimseyle artık bunu konuşma.
Hayatım artık YETER! Çevrendekilerden bu durum hakkında fikrini alma. Bir sürü saçma sapan malzeme olursun, kafan karışır. Oldu, bitti ve geçti.
Hatırlama artık. Çocuk gelip karşına senden hoşlanıyorum diyene kadar da kafanı yorma.
Film var ‘he is not in to you “ izle ve artık düşünme.
Sürekli kilona takılıyorsun insanların kilosuna göre değil kişiliğine göre aşık olunur. Görüşüne aşık olan biri, seni zayıf ve güzle bulduğu için yaklaşıyorsa gayet maldır. Çocuk bundan bile sana laf göndermiş.
Bir de çocuğa gay muhabbeti yapan arkadaşlar, kişisel eğitimi ve saygısı olan biri ile gerçekten tanışmamış. Biri seni beğeniyor diye o kişi ile beraber olmuyorsan ve cinsiyetin erkekse gay olmuyorsun. Beğensen ve hoşlansan bile alkol almış birini sana hislerinden bahsettiyse bile beraber olmaya çalışmaman lazım. Zaten burada toksik durumda olan birinin sex için rızası bile olmuş olmuyor. Tam tersi düşünelim bir erkek senden hoşlanıyor ve sen onu beğenmiyorsun ve sen lezbiyen mi oluyorsun?
Bu mantıkla belki pipili resimler gönderen erkekler kadınların etkileneceğini düşünüyorlar, nasıl bir hayal dünyası ise...