• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik.
Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok.

Buraya yaz, paylaşalım ama iş yerinde kimseyle artık bunu konuşma.
Hayatım artık YETER! Çevrendekilerden bu durum hakkında fikrini alma. Bir sürü saçma sapan malzeme olursun, kafan karışır. Oldu, bitti ve geçti.

Hatırlama artık. Çocuk gelip karşına senden hoşlanıyorum diyene kadar da kafanı yorma.

Film var ‘he is not in to you “ izle ve artık düşünme.

Sürekli kilona takılıyorsun insanların kilosuna göre değil kişiliğine göre aşık olunur. Görüşüne aşık olan biri, seni zayıf ve güzle bulduğu için yaklaşıyorsa gayet maldır. Çocuk bundan bile sana laf göndermiş.

Bir de çocuğa gay muhabbeti yapan arkadaşlar, kişisel eğitimi ve saygısı olan biri ile gerçekten tanışmamış. Biri seni beğeniyor diye o kişi ile beraber olmuyorsan ve cinsiyetin erkekse gay olmuyorsun. Beğensen ve hoşlansan bile alkol almış birini sana hislerinden bahsettiyse bile beraber olmaya çalışmaman lazım. Zaten burada toksik durumda olan birinin sex için rızası bile olmuş olmuyor. Tam tersi düşünelim bir erkek senden hoşlanıyor ve sen onu beğenmiyorsun ve sen lezbiyen mi oluyorsun?

Bu mantıkla belki pipili resimler gönderen erkekler kadınların etkileneceğini düşünüyorlar, nasıl bir hayal dünyası ise...

Iyi de biz cinselligin afrikasindaysak onlar cidden afrikada ya hu
Kadin yok ortada adam gay olmasa beraber olurdu en azindan itmezdi bi gideri var derdi.gay cok belli
Her erkek abaza ,kadın gormemiş türk erkegi değil ki. Benim Amerikalı bir sevgilim vardı, hem de göçmen falan değil, tam tipik coni.
Evlenmeyecegin insanla sevgili olmaya karşıydı,hep 'beni oyalama,yarın bir gün ailem izin vermiyor diye terkedeceksen hiç baslamayalim' falan derdi. Çekici bir kadın olduğuma inancım tam, de tam lovestory hikayemiz vardı, etkilendiği bir insan olduğuma da inancım tam.
Amma ve lakin 'seytan doldurur' diye korkardi benle başbaşa olmktansa kalabalık yerleri tercih ederdi. Öyle ki 'nolur nolmaz' diye korkup pansiyon tutmamisti ve parkta yatmistik 😹😹😹
Aynı hesapla bu bebe de gay (eski eşinden çocuğu vardı)

* kendini geliştirmiş,ne istediğini bilen insanlar organ peşinde kosmazlar. Ayrıca sarhoş ve kendini bilmeyen bir kadınla ilişkiye girmek yapılacak son şey olmalı.

Kizlar yine kafami karistiran bir sey oldu. Kafami karistirmamasi lazim aslinda kendi kendine gelin guvey olmanin zirvesinden bu sabah cok guzel indim ama tekrar indirin diye yaziyorum.

Benim Kenyali bir arkadasim var, 35 yaslarinda, erkek. Dunku partide o da vardi. Bugun onun arabasiyla sehre geliyoruz. Sabahki olayi anlattim, dedi ki: "Dun gece X de cok sarhostu, sen uyudugunda X (sarkintilik ettigim insan) surekli yanina geldi, sacini oksadi, seni uyandirmaya calisti, sarhostum tam goremedim ama sanirim yanagindan da optu. Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik. Bence bu cocuk seni cok seviyor, sana karsi davranislari hep cok sefkatliydi sen uyurken" dedi.

"Saka mi yapiyorsun?" dedim, dogru soyledigi konusunda yeminler etti, "istersen bilmemkimi arayalim o da sahit" dedi.

Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok. Yani bu cocugun benden hoslanmadigi co belli. Anlamadim sarilinca rahatsiz oldum diyen insan neden gelip uyurken sacimi oksasin. Acayip sacma bir durum. Uyandirmaya calismistir ben koltukta sizinca. Ama iste beynimde bir sey hala inanmak istiyor cok sacma degil mi? Bu sefer umutlanmayacagim hala umutlaniyor olamam kizlar bu umudu filizlenmeden oldurun yorumlarinizla pliiz.
adama inanın bence , sarkıntılık ettiğiniz adama yani . Bu arkadaşınız dalga geçiyor gibi. Çocuk mu sanki sevdiği kadın aşkını ilan edicek o iticek falan..

Arkadasin eglence ariyor inanma

Ya dusununce evet bence de. Ona kalsa herkes herkesle yatiyor cunku. Su ana kadar mesela bana ofisle ilgili bir suru asilsiz dedikodu verdi. Sevgili bunlar dedigi insanlar cok yakin arkadas cikti filan. Bence yalan. En fazla bir kere yanima gelip "kalk yerine yat" demistir.

Hayatım artık YETER! Çevrendekilerden bu durum hakkında fikrini alma. Bir sürü saçma sapan malzeme olursun, kafan karışır. Oldu, bitti ve geçti.

Hatırlama artık. Çocuk gelip karşına senden hoşlanıyorum diyene kadar da kafanı yorma.

Sürekli kilona takılıyorsun insanların kilosuna göre değil kişiliğine göre aşık olunur. Görüşüne aşık olan biri, seni zayıf ve güzle bulduğu için yaklaşıyorsa gayet maldır. Çocuk bundan bile sana laf göndermiş.

Bir de çocuğa gay muhabbeti yapan arkadaşlar, kişisel eğitimi ve saygısı olan biri ile gerçekten tanışmamış. Biri seni beğeniyor diye o kişi ile beraber olmuyorsan ve cinsiyetin erkekse gay olmuyorsun. Beğensen ve hoşlansan bile alkol almış birini sana hislerinden bahsettiyse bile beraber olmaya çalışmaman lazım. Zaten burada toksik durumda olan birinin sex için rızası bile olmuş olmuyor. Tam tersi düşünelim bir erkek senden hoşlanıyor ve sen onu beğenmiyorsun ve sen lezbiyen mi oluyorsun?

Bu mantıkla belki pipili resimler gönderen erkekler kadınların etkileneceğini düşünüyorlar, nasıl bir hayal dünyası ise...

Evet ya cok dogru kendime geldim su an tesekkur ederim. Yani dusununce bunu diyen arkadasim gercekten herkes hakkinda sacma sapan seylere inanan biri, ona kalsa herkes sevgili. Guvenilir bir kaynak da degil. He's not that into you'yu izlemez olur muyum? Tam benim durumlar icin cekilmis bir film.

Kizlar bu arada iyi ki varsiniz.

Her erkek abaza ,kadın gormemiş türk erkegi değil ki. Benim Amerikalı bir sevgilim vardı, hem de göçmen falan değil, tam tipik coni.
Evlenmeyecegin insanla sevgili olmaya karşıydı,hep 'beni oyalama,yarın bir gün ailem izin vermiyor diye terkedeceksen hiç baslamayalim' falan derdi. Çekici bir kadın olduğuma inancım tam, de tam lovestory hikayemiz vardı, etkilendiği bir insan olduğuma da inancım tam.
Amma ve lakin 'seytan doldurur' diye korkardi benle başbaşa olmktansa kalabalık yerleri tercih ederdi. Öyle ki 'nolur nolmaz' diye korkup pansiyon tutmamisti ve parkta yatmistik 😹😹😹
Aynı hesapla bu bebe de gay (eski eşinden çocuğu vardı)
Hayir bakin o adam normal bir ortamda.sadece vakit harcamiyor.evlenmeyeceksen baslamayalim diyor.ama bunlar afrikada ya hu...kadin yok ortada.seninki sen olmazsan bi sure sonra baskasini bulabilir ve evlenebilir.ama bu adamin durumu bu degil bence gay.

Ya dusununce evet bence de. Ona kalsa herkes herkesle yatiyor cunku. Su ana kadar mesela bana ofisle ilgili bir suru asilsiz dedikodu verdi. Sevgili bunlar dedigi insanlar cok yakin arkadas cikti filan. Bence yalan. En fazla bir kere yanima gelip "kalk yerine yat" demistir.
Sen dun olanlari unut ve hayayina kaldigin yerden devam et.bosver bunlari

Kenyali senle kafa bulmaya başlamış. Ya da sen uçuyorsun, bu kadar saçma bir hikaye olamaz.

Bence de inanilmaz sacma ama bir saniye dusundum beynime kan gitti ve su sonuca vardim: bu Kenyali gercekten herkesi herkesle yakistiran, yakin arkadaslar hakkinda "onlar sevgili" diyen bir insan. Eski sevgilimin benimle epey yakin olan bir kizla beraber oldugunu, kiz icin ulkeye geri dondugunu, cok asik oldugunu anlatmisti bana. Kizla bulustuk diyorum ki "hay Allah eski sevgilimle cikiyorsa bana soylemeye cekiniyordur belki". Kiz da surekli cocuktan bahsediyor, ben de dedim ki "Biri bana Edem'le (eski sevgilim) beraber oldugunuzu soyledi, eger bana soylemeye cekiniyorsan sakin cekinme, bizim olayimiz bitti gitti zaten. Kiz cok sasirdi, hic oyle bir sey yokmus. Edem de ulkeye arabasini satmak icin donmus :D Gercekten boyle hikayeler uyduran ve uydurdugu hikayelere inanan biri. Yani bir an icin inanasim gelmisti ama cok kucuk bir an, su an tamamen gecti, cok ucuk cunku.

Ayni evde 2 ay kaldigim bi adam benimle beraber olmayacak ben yaklastigim halde.sarhosken olani soylemiyorum 2 ay ayni evde arkadaslar da kalabilir bundan da bahsetmiyorum.hoslandigim bi adam ben dusyan cikicam ona yurucem de reddedecek.gaydir gay erkek olsa duramaz.

Poff sarhos oldugunu bildigin birine kactim senden falan demek de nedir. Hic centilmen degil bence. Umursamayın siz ondan uzak durun bence.
Aynı olay kadının başına gelse erkek sapık ilan edilir. Bu tür davranışlar cinsiyet ne olursa olsun tacizdir. Sonrasında centilmenlik beklemek de tuhafmış

Niye o kadar içtin ki... insan istemeden sarhoş olmaz kanaatindeyim. Ben öyleyim en azından

Ayni evde 2 ay kaldigim bi adam benimle beraber olmayacak ben yaklastigim halde.sarhosken olani soylemiyorum 2 ay ayni evde arkadaslar da kalabilir bundan da bahsetmiyorum.hoslandigim bi adam ben dusyan cikicam ona yurucem de reddedecek.gaydir gay erkek olsa duramaz.

Abartmayin ya. Kadin hiç yok diye bisey yok şehre ulaşabiliyorlar diye biliyorum orada da, hatta adam tinder filan kullaniyormuş gayet...

Her erkeği Türkiyedeki dayılar gibi nefes alana saldiran tipler gibi sanmayin. 😂 Buyuk yanılgı bu.

Abartmayin ya. Kadin hiç yok diye bisey yok şehre ulaşabiliyorlar diye biliyorum orada da, hatta adam tinder filan kullaniyormuş gayet...
Her erkeği Türkiyedeki dayılar gibi nefes alana saldiran tipler gibi sanmayin. 😂 Buyuk yanılgı bu.
Yani erkeklerin de çekici bulma veya bulmama hakkı vardır herhalde 🤔

Kenyalı manyak mi.
O nasıl bir hikaye.
Neden kendini bu kadar malzeme ediyorsun.
Anlattıklarının gerçek olmadığına inanmak istiyorum artık. Şakaydı de lütfen. Gülelim geçelim.

Ben soylemeyecektim aslinda ama dunku davranislarima sahit oldugu icin kendi konuyu acti, ben de "evet kendisinden ozur diledim sabah" dedim sadece. Sonrasinda bana bunlari soyledi. Manyak degil de hayal gucu cok genis biri. Buraya ilk geldigimde ben bu Kenyali adamla komsuydum surekli beraber vakit geciriyorduk, sonra biraz dedikoducu oldugunu anlayinca biraz mesafe koydum. Herkesin onunde bu hareketleri yaptigim icin malzeme de oldum evet :KK43:

Back