• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Ben Turkiye'de de cok reddedildim bence Turkiye'de de erkekler herkese yesil isik yakmiyor.

Turkiyede reddedilmeyi nasil basariyirsun devamli onu da anlamiyorum zaten. 😬

Hadi ilişki olarak reddilmiş olabilirsin ama sevişmek istesen kolay kolay kimse geri cevirmez Turkiyede diye dusunuyorum. 🙄

Ben Turkiye'de de cok reddedildim bence Turkiye'de de erkekler herkese yesil isik yakmiyor.
Ya yanlış seçimler yapıyorsun ya da kendini yanlış ifade ediyorsun.
Her ne yapıyorsan tersini yap artik.
Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemeyelim bir ömür 😀

Abartmayin ya. Kadin hiç yok diye bisey yok şehre ulaşabiliyorlar diye biliyorum orada da, hatta adam tinder filan kullaniyormuş gayet...

Her erkeği Türkiyedeki dayılar gibi nefes alana saldiran tipler gibi sanmayin. 😂 Buyuk yanılgı bu.
Canım ülkemde priz boşluğuna dayayıp çarpılan herüfler oldugundan herkes tüm erkekleri eli şeyinde geziyo zannediyor :D
Halbuki kadın kadar erkekte kriter/aşk vs minvalinde şeyler belirleyebilir.
damacana düzen adamlara bakmayın hanımlar,asıl istisna onlar :D

Iyi de biz cinselligin afrikasindaysak onlar cidden afrikada ya hu
Kadin yok ortada adam gay olmasa beraber olurdu en azindan itmezdi bi gideri var derdi.gay cok belli
Adam hayatında hiç cinsellik yaşamamış değildir ki zaten yeni gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. O kadar yanıp tutuşmuyordur yani zaten arayıştaymış. Kaldı ki mantıklı biri olarak ilgisi olmayan biriyle birlikte olmayı istemiyordur. Herkes önüne gelenle birlikte mi oluyor diye düşünüyorsunuz ben anlamadım ki 🤪 Gay de olabilir tabi ama azbuçuk onu anlardı konu sahibi. Ayrıca olsa saklamasını gerektiren bi sebep de yok ortada.

Ya yanlış seçimler yapıyorsun ya da kendini yanlış ifade ediyorsun.
Her ne yapıyorsan tersini yap artik.
Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemeyelim bir ömür 😀

Evet iliskiler konusunda bir seyler yanlis gidiyor, terapiye gidiyorum, terapistim diyor ki "defolu mal gibi goruyorsun kendini ve karsindakini kurtarici gibi goruyorsun". Kisilik bozuklugum yokmus, yani borderline degilmisim ama hayatimda borderline temalar baskinmis (riskli davranislar icine girme, dusuk ozdeger, insanlari idealize etme, yasadigini hissetmek icin kendini sacma sapan durumlara sokma vb). Terapi biraz degistirmisti beni aslinda daha ozguvenli daha huzurlu olmaya baslamistim.

Evet iliskiler konusunda bir seyler yanlis gidiyor, terapiye gidiyorum, terapistim diyor ki "defolu mal gibi goruyorsun kendini ve karsindakini kurtarici gibi goruyorsun". Kisilik bozuklugum yokmus, yani borderline degilmisim ama hayatimda borderline temalar baskinmis (riskli davranislar icine girme, dusuk ozdeger, insanlari idealize etme, yasadigini hissetmek icin kendini sacma sapan durumlara sokma vb).
Sen kendine ne kadar değer biçiyorsan, karşındaki için değerin o kadar olur.
Kendine bir rol model bulmayı dene, belki davranışlarını tartmanda onunla kendini kıyaslamak yardımcı olur.

Demek kriterci kesim çogalmişsa... 🙄🙄🙄
Birseyler yanlis ama neee

Psikiyatristle gorusuyorum online olarak, 5 senedir tanisiyoruz doktorla (birakmistim tekrar basladim). Onay bagimliligi olan, kendini defolu goren ve erkekleri asiri idealize eden ve iliski icin cok zorlayan bir tavrim varmis (kaygili baglanma). Kaygili baglanma sahibi kisiler gibi kacingan baglanma sahibi, iliskiden korkan erkeklere cekiliyormusum. Onlar da reddediyormus. Insanlar bunun kokusunu alir dedi. Yani anliyormus erkekler bu caresizligi ve itici buluyorlarmis. Cinsellikte de soyle reddedildim, uzun suredir hoslandigim insanla sadece cinsellik yasamak istiyordum, yani raziydim diyelim, reddetti. Tinderdan filan da bir sure konustuktan sonra unmatch eden cok oldu.

Kizlar yine kafami karistiran bir sey oldu. Kafami karistirmamasi lazim aslinda kendi kendine gelin guvey olmanin zirvesinden bu sabah cok guzel indim ama tekrar indirin diye yaziyorum.

Benim Kenyali bir arkadasim var, 35 yaslarinda, erkek. Dunku partide o da vardi. Bugun onun arabasiyla sehre geliyoruz. Sabahki olayi anlattim, dedi ki: "Dun gece X de cok sarhostu, sen uyudugunda X (sarkintilik ettigim insan) surekli yanina geldi, sacini oksadi, seni uyandirmaya calisti, sarhostum tam goremedim ama sanirim yanagindan da optu. Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik. Bence bu cocuk seni cok seviyor, sana karsi davranislari hep cok sefkatliydi sen uyurken" dedi.

"Saka mi yapiyorsun?" dedim, dogru soyledigi konusunda yeminler etti, "istersen bilmemkimi arayalim o da sahit" dedi.

Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok. Yani bu cocugun benden hoslanmadigi co belli. Anlamadim sarilinca rahatsiz oldum diyen insan neden gelip uyurken sacimi oksasin. Acayip sacma bir durum. Uyandirmaya calismistir ben koltukta sizinca. Ama iste beynimde bir sey hala inanmak istiyor cok sacma degil mi? Bu sefer umutlanmayacagim hala umutlaniyor olamam kizlar bu umudu filizlenmeden oldurun yorumlarinizla pliiz.
Adam sizden hoslaniyor ama ozguveni yok. Kimse beni begenmez demis size daha once. Bir de ustune sizin bir oyle bir boyle sinyallerinizden cekiniyor. En basta da bunu dusunmustum. Cok tanidik geliyor bana bu durum. Sallamiyormus gibi gorunerek savunma mekanizmasi gelistirmis kendince.

Valla sonuç ne olursa olsun ben size az buçuk imrendim. :olamaz: :olamaz:

Ben ölsem bu şekilde ilk adımları atamam. Reddedilsem 3 gün kendime gelemem. Öyle kendimi bir şey sandığımdan veya gururdan falan da değil cesaretsizlikten.

Siz bir şey denemişsiniz olmamış yolunuza gidin boşverin.

Ayni evde 2 ay kaldigim bi adam benimle beraber olmayacak ben yaklastigim halde.sarhosken olani soylemiyorum 2 ay ayni evde arkadaslar da kalabilir bundan da bahsetmiyorum.hoslandigim bi adam ben dusyan cikicam ona yurucem de reddedecek.gaydir gay erkek olsa duramaz.

Eğer önüne geleni kaçırmam dersen tamam ama aynı yerde çalışıyorum ve bir şey hissetmiyorum diyorsan özellikle konu sahibinin duygusal yaklaşımını biliyorsan ve sonra trajedi yaşayacağını düşünüyorsan, dram sevmiyorsan veya seçici isen beraber olmazsın. Benim abim gibi salak tipler önüne gelen teklifte düşünmeden, sonradan hava atmak veya skor olsun diye beraber olur. Ama güzel kız da olsa, kendini bilen ve ilgisiz olan kişiler tanıdım. Gay değillerdi. Sırf kendini sundu diye bile tiksinen erkek arkadaşlarım var. Kezban diye.

Adam sizden hoslaniyor ama ozguveni yok. Kimse beni begenmez demis size daha once. Bir de ustune sizin bir oyle bir boyle sinyallerinizden cekiniyor. En basta da bunu dusunmustum. Cok tanidik geliyor bana bu durum. Sallamiyormus gibi gorunerek savunma mekanizmasi gelistirmis kendince.

Yok ya sonra bu hikayeyi anlatan arkadasimin guvenilirligini kendimce sorguladim ve asla onun dedigine guvenemeyecegime karar verdim. En fazla koltukta uyumami garip buldugu icin uyandirmaya calismistir. Bu hikayeyi anlatan arkadasim herkesi birbirine yakistiran, o onunla sevgili, bu bununla sevgili diye insanlar hakkinda hikayeler anlatan, ve isin ilginci anlattiklarina kendi de inanan bir insan. Gercekten boyle biri yani. Zaten birkac gundur bana gaz veriyordu, cok yakisiyorsunuz, senden kesin hoslaniyor vs vs diye. Ben tabi bu arkadasa hep "sacmalama, oyle bir sey yok" filan dedim. Ama duygularim biraz da ondan alevlendi sanirim. Yoksa bu durumu kendi icimde asmistim, hoslanmiyordum eskisi kadar.

Yani gercekten en ufak ama en ufak bir hissi olsa kesin dille "rahatsiz oldum" demez, rahatsiz olmaz. Yani akla mantiga sigmiyor asla.

Oldu kardes o da oldu.
Sen dram yapabilecek ve duygusal dengesi tam olmayan biri gibi kendini yansıtıyorsun. Bunu sonradan başına kakılacak veya sonradan içkili senden telefon alabileceğini düşünen aklı başında kimse istemez. Lütfen bu kendi etiketlerini kopar, insanlar başka biri olabilir. Bir şeyi çok istemek de negatif etki yaratır. Sana yük olur.

Yok ya sonra bu hikayeyi anlatan arkadasimin guvenilirligini kendimce sorguladim ve asla onun dedigine guvenemeyecegime karar verdim. En fazla koltukta uyumami garip buldugu icin uyandirmaya calismistir. Bu hikayeyi anlatan arkadasim herkesi birbirine yakistiran, o onunla sevgili, bu bununla sevgili diye insanlar hakkinda hikayeler anlatan, ve isin ilginci anlattiklarina kendi de inanan bir insan. Gercekten boyle biri yani. Zaten birkac gundur bana gaz veriyordu, cok yakisiyorsunuz, senden kesin hoslaniyor vs vs diye. Ben tabi bu arkadasa hep "sacmalama, oyle bir sey yok" filan dedim. Ama duygularim biraz da ondan alevlendi sanirim. Yoksa bu durumu kendi icimde asmistim, hoslanmiyordum eskisi kadar.

Yani gercekten en ufak ama en ufak bir hissi olsa kesin dille "rahatsiz oldum" demez, rahatsiz olmaz. Yani akla mantiga sigmiyor asla.
O zaman bence de kimseyle paylasmayin hislerinizi. Dedikodu malzemesi olmayin.

Bu Kenyali arkadas ile olan diyalogunuzdan sonra yazmadan edemedim, hemen hemen butun konularinizi okuyan biri olarak insanlara kendiniz hakkinda cok fazla -gereksiz- bilgi verdiginizi dusunuyorum. Nasil desem sanki bir onay bagimliliginiz oldugu icin hep insanlarla duygularinizi paylasiyorsunuz gibi... Her konunuzda var bir arkadasima bahsettim soyle dedi muhabbeti. Nacizane olarak her konudaki hislerimizi insanlarla paylasmamamiz gerektigini dusunuyorum. Kendimizi ne kadar acarsak, insanlara o kadar soz hakki ve hayatimiza mudahale etme firsati taniriz. Ne gerek var? Bir de anliyorum sosyal cevrenizi is arkadaslariniz olusturuyor ortaminiz geregi ama profesyonelligi bozmayacak sekilde iletisim kurmak gerekiyor diye dusunuyorum. Ben beraber calistigim ekibimden birinin sarhos ve sizmis halini gormek istemem, oyle bir ortama izin de vermem zaten. Bazi konularda sinirlar olmali.

Bu Kenyali arkadas ile olan diyalogunuzdan sonra yazmadan edemedim, hemen hemen butun konularinizi okuyan biri olarak insanlara kendiniz hakkinda cok fazla -gereksiz- bilgi verdiginizi dusunuyorum. Nasil desem sanki bir onay bagimliliginiz oldugu icin hep insanlarla duygularinizi paylasiyorsunuz gibi... Her konunuzda var bir arkadasima bahsettim soyle dedi muhabbeti. Nacizane olarak her konudaki hislerimizi insanlarla paylasmamamiz gerektigini dusunuyorum. Kendimizi ne kadar acarsak, insanlara o kadar soz hakki ve hayatimiza mudahale etme firsati taniriz. Ne gerek var? Bir de anliyorum sosyal cevrenizi is arkadaslariniz olusturuyor ortaminiz geregi ama profesyonelligi bozmayacak sekilde iletisim kurmak gerekiyor diye dusunuyorum. Ben beraber calistigim ekibimden birinin sarhos ve sizmis halini gormek istemem, oyle bir ortama izin de vermem zaten. Bazi konularda sinirlar olmali.

Cok dogru bir tespit, ve hakli tavsiyeler... Dikkate alacagim. Aslinda biliyorum bunlari ama uygulamak zor oluyor, ama calisacagim.

Aslında konuya kizmam lazım çok saçma davrandigin için ama çok komik anlatıyorsun sevimli geldi :) bu saatten sonra bişey olcaksa da pek olmaz imkansız yani sen onu unut bebişim adam zaten ıssız adam modunda takılan biri ne ugrascan yaa, karısını sarıp sarmalayan türk erkeği bul bence :)

Back