Kizlar yine kafami karistiran bir sey oldu. Kafami karistirmamasi lazim aslinda kendi kendine gelin guvey olmanin zirvesinden bu sabah cok guzel indim ama tekrar indirin diye yaziyorum.
Benim Kenyali bir arkadasim var, 35 yaslarinda, erkek. Dunku partide o da vardi. Bugun onun arabasiyla sehre geliyoruz. Sabahki olayi anlattim, dedi ki: "Dun gece X de cok sarhostu, sen uyudugunda X (sarkintilik ettigim insan) surekli yanina geldi, sacini oksadi, seni uyandirmaya calisti, sarhostum tam goremedim ama sanirim yanagindan da optu. Sonra ben seni odana tasiyacaktim hayir ben tasiyacagim dedi ama cok agirdin 3 kisi tasimak zorunda kaldik. Bence bu cocuk seni cok seviyor, sana karsi davranislari hep cok sefkatliydi sen uyurken" dedi.
"Saka mi yapiyorsun?" dedim, dogru soyledigi konusunda yeminler etti, "istersen bilmemkimi arayalim o da sahit" dedi.
Aslinda yalan mi soyluyor ne diyor beni umutlandirmak icin abartiyor mu ne yapiyor hicbir fikrim yok. Yani bu cocugun benden hoslanmadigi co belli. Anlamadim sarilinca rahatsiz oldum diyen insan neden gelip uyurken sacimi oksasin. Acayip sacma bir durum. Uyandirmaya calismistir ben koltukta sizinca. Ama iste beynimde bir sey hala inanmak istiyor cok sacma degil mi? Bu sefer umutlanmayacagim hala umutlaniyor olamam kizlar bu umudu filizlenmeden oldurun yorumlarinizla pliiz.