- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi En buyuk kk
Bu olaydan sonra artık bir şeyler hissetmiş olsa da mesafeli olur. Alkolün dozunu ayarlayamıyorsa bir insan içmemeli diye düşünüyorum, çünkü çevresi için sonunda çekilmez bir hâl alıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmasaymis iyiymiş ama olmus yine iyi olmuş. En azindan icinde biriktirdiginiz seyleri ativerdiniz hafiflemissinizdir. Hic icinizi sıkıp kendinizi bunaltmayin. Bu saatten sonra da geri çekilin ama. Biraz araya mesafe koyun. Demek ki duygu yoğunluğunuz adama karsi biraz fazla.Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:
Sacma sapan isler pesindeyim ama napiyim ya, gonul bu yani
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir ay once bir konu acarak tavsiye istemistim. Konum kisaca suydu: yasadigim yere (Dogu Afrika'da biraz kucuk ve biraz izole bir koy), calistigim ofise (multeci kampi) benimle ayni yasta (32) Fransiz bir is arkadasim katildi. Kendisine uygun bir ev...www.kadinlarkulubu.com
Ruyanin etkisinden kurtulamamak
Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok...www.kadinlarkulubu.com
Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.
Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).
Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.
Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.
Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.
Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."
Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.
Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Çok mu ilgiye boğuyorsunuz acaba flörtlerinizi?
Evet ya gicik oldum adamaBen katılıyorum
Onurlu bir erkek olsaydı çoktan eşyalarını alıp gitmişti
Adam gayet konu sahibesinin duygularının farkında, bilmezliğe vurup konu sahibesinin evine post sermiş işte
Neden böyle birşey düşünüyorsunuz ?Ben bu adamın kadınlardan hoşlanmadığını düşünüyorum.
Oda olabilir tabiki ama eski konularda verilen ayrıntılara bakınca sevgilisi yok gibi duruyor. Konu sahibi gayet davetkar şekillerdede çıktı adamın karşısına. Adamdan hiç sinyal gelmeyince acaba karşı cinse ilgisi mi yok diye düşünüyor insan.Neden böyle birşey düşünüyorsunuz ?
Belki konu sahibesine ilgisi yoktur, belki bu adamın bi sevdiği-sevgilisi vardır.
Neden böyle birşey düşünüyorsunuz ?
Belki konu sahibesine ilgisi yoktur, belki bu adamın bi sevdiği-sevgilisi vardır.
Oda olabilir tabiki ama eski konularda verilen ayrıntılara bakınca sevgilisi yok gibi duruyor. Konu sahibi gayet davetkar şekillerdede çıktı adamın karşısına. Adamdan hiç sinyal gelmeyince acaba karşı cinse ilgisi mi yok diye düşünüyor insan.
Neyse en azından adım atsam nasıl olurdu acaba diye kalmadı aklınızda.Yok karsi cinse baya bir ilgisi var surekli Tinder'dan birileriyle bulusmaya calisiyor. Bir kere bana "benden hoslanan kimseden hoslanamiyorum, biri bana ilgisini belli edince ondan buz gibi soguyorum, bu yuzden hep beni begenmeyenlerin pesinden kosuyorum" demisti. (Ve evet ben de bu adama SANA COK ASIGIM dedim). Ay dusundukce gulme geliyor ya.
Evet biriyle cikmaya basladigim zaman veya hoslanmaya basladigim biraz takinti yapiyorum onu, asiri sevecen ve ilgili oluyorum, korkuyorlar. Biraz daha cool olmam gerek. Mesela Ganali ortak bir arkadasimiza: "Cok iyi bir kiz, sevecen, ama ciddi iliski istiyor, ben bu kadar ciddiyete hazir degilim" demis. Oysaki kendisiyle sadece yakisikli oldugu icin beraberdim, bir gelecek dusunmuyordum bile. Zaten su aralar ulke degistirme planim var, deli gibi is basvurusu yapiyorum. Evlilik niyetim yok. Sanirim asiri ilgiye bogmamdan dolayi bu sekilde dusunuyorlar ve sikiliyorlar.
Gay degil asla evet. Sevgilisi yok hatta Tinder'da filan takiliyor surekli (ama basarisiz oluyor, kimseyle olmadi henuz). Bana ilgisi kesin yok, o kismi kesinlestirdim
Afrikada Tinder da ayrıca malca bir fikir yani AIDS desen var acaip hastalıklar desen var... Allah akıl fikir versin abiye
Çocuğun karakteri çok düzgünmüş ki bir anlık nefsine hakim olamayıp bir yanlış yapmamış.Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:
Sacma sapan isler pesindeyim ama napiyim ya, gonul bu yani
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir ay once bir konu acarak tavsiye istemistim. Konum kisaca suydu: yasadigim yere (Dogu Afrika'da biraz kucuk ve biraz izole bir koy), calistigim ofise (multeci kampi) benimle ayni yasta (32) Fransiz bir is arkadasim katildi. Kendisine uygun bir ev...www.kadinlarkulubu.com
Ruyanin etkisinden kurtulamamak
Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok...www.kadinlarkulubu.com
Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.
Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).
Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.
Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.
Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.
Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."
Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.
Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyse ki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Öncelikle üslubun nefis haha.Yok karsi cinse baya bir ilgisi var surekli Tinder'dan birileriyle bulusmaya calisiyor. Bir kere bana "benden hoslanan kimseden hoslanamiyorum, biri bana ilgisini belli edince ondan buz gibi soguyorum, bu yuzden hep beni begenmeyenlerin pesinden kosuyorum" demisti. (Ve evet ben de bu adama SANA COK ASIGIM dedim). Ay dusundukce gulme geliyor ya sinirlerim bozuldu.
Konusahibinin karakterinden hoşlanmamış olamaz mı? İlla içince kadını elde edip sevgili mi olsalardı ? O zaman mı anlayacaktınız eşcinsel değil bu adam diye?Ben bu adamın kadınlardan hoşlanmadığını düşünüyorum.
Ben sizin fotoğrafınızı görmüştüm, aslında gayette hoş birisiniz. Sadece yanlış erkeklere gereksiz kapılıyor ve kendi degerinizi bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. Yaşadığınız cografyada biraz sıkıntılı, onunda etkisi var sanırım.Yok aslinda gecen sene Ganali bir manita yapmistim, ocak ayinda da Ruandali bir herifle ciktim. Ganali terk etti Ruandali surekli para istemeye basladi, iki iliskim de inanilmaz kisa surdu. Ofiste butun erkekler evli. 1 aydan fazla suren son iliskim de 6 sene onceydi. Bir sikintim var iliskilerde erkeklerle olduramiyorum. Hayatim boyunca boyleydi bu. Kilodan mi acaba diyorum zayifken de boyleydi kilo da verdim biraz, degismiyor.