- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi vargasabreu
elbette önlem almadan hamile kalıp kürtaj olanlar var.hayatım dedim yaa asla kabul etmem sen farklı bakıyorsun ben farklı parçalayarak meselesi o bir örnek acındırma meselesi değil bakmak istemiyorsa önlemini alacak öyle kadınlar tanıyorumki 3, 4 kürtaj yaptıran var neden önlemini almıyosun diyorum git tüplerini bağlat diyorum ..bana yaa aslında haklısın aldır aldır nereye kadar diyenler var...dedim yaa benim yakınım 5 sene çocuğu olmadı tüp bebek için kıvrandı para biriktirdi. ve ilk denemede tuttu.. sonra kalmıyorum nasılsa diye korunmadılar ama kaldı eee sevindiler . 1 sene sonra tekrar kaldı bakamayız deyip aldırdılar. sonra spray taktırdı kadın ama düşmüş ve hamile gitti onuda aldırdı.. sonra tekrar kaldı .. ve ben sen napıyorsun midem bulandı senden sen bağlatmayıda bilmiyormusun dedim.. ve en sonuncuyu doğurdu sırf bağlatmak için sezeryan olduda .. ve ben o insanla tamamen irtibatımı kestim kii en yakınım asla işim olmaz onlarla..bu bir örnek keyif için yataıp bebek aldıranlar var.. aman bana uzak..
peki ya tecavüze uğrayanlar. tecavüze uğrayan 13 yaşında bir kız doğursun mu yani? ya da evlilik içi şiddete ve tecavüze uğrayan kadın? bu kadın nasıl korunabilir ki, kocasının yumruğu tepesindeyken?
bazı erkekler tecavüz ediyor diye seksi de yasaklayalım o zaman, aynı mantık.
kürtajın doğum kontrol yöntemi olarak kullanılması zaten yanlış her şeyden önce kadının bedeni için zararlı ama söylediğin grup kürtaj olanlar içinde çok küçük bir grup.
yapılan araştırmalarda bir kez kürtaj olan kadınların istemeden hamile kalsalar bile çocuğu doğruma eğiliminde olduğunu gösteriyor, çünkü kürtaj aynı zamanda travmatik de bir olaydır.
kürtaj bir kadın hakkıdır, ve kadınların erkek hegomonyasona karşı kazandığı en önemli haklardan biridir.