Pekiiiiii sizceeee
Yilbasinda kisacik mini etegiyle taksime eglenmeye giden turist hanimkizlarimiz mi araniyor yoksa allah ne verdiyse bunlara tacizde bulunan kaslı türk erkegi mi tacizci ? Buyrun sohbete
Bu konuda yazacaktım bak unuttum. Bu konuda iki tane ölçüsüz görüş var. Biri ortadogu kafası biri de onun aynısı olan feminist kafasının cevapları.
Ortadogu kültürüne göre kadın aranmıştır, erkek kurbandır, kadın tahrik etmiştir yoksa erkek çok ahlaklıdır.
Feminist kafaya göre ise kadın istedigi gibi giyinebilir, özgürdür, buna ragmen hiçbir erkek bakamaz bakarsa sapıktır, tecavüzcüdür.. vs.
Ama ikisi de aptalca. Dogru olan, kadın baktırmak istemiştir, erkek de bakmak istemiştir. İşin suyu çıkartılmadıgı sürece win-win durumu yani. Ne kadın istedigi gibi giyinebilir, sınırsız bir şekilde, ne de erkek buna sınırsız bi şekilde tepki verebilir.
''bir kadın sadece kendi için giyinir'' safsatası da saçma sapan bir şey. Bir kadın erkek için giyinir, hatta sadece sevgilisi kocası için degil yolda, işte, avm'de görebilecegi özellikle düzgün erkekler için. ''aa kadınlar yollu mu demek istiyorsun?'' meselesi degil bu. Begenilme istegi meselesi. Yani o kadar çok örnek var ki... Hangisini yazsam bilemedim.
- Mesela topuklu ayakkabı meselesi... Topuklu giyince, gögüs kısmı öne çıkar biraz, bel çukuru belirginleşir, popo daha ortadadır... vs. Kadınların üst bacakları/dizleri içe dogru gitmeye egilimli (erkeklerinki de dışa dogru, otobüsteki bacak ayırma meslesi
) o yüzden yürürken popo kıvrılır. Topuklu ile bu hareket daha da belirgin hale gelir.
Bunların hepsi de metadır şu anda ve bu yüzden öne çıkarılır. Çünkü kadınsılıkla ilişkilidir bu artık. Topuklu ayakkabının sesi de Pavlov'un köpegi etkisi yaratır, o da ayrı dikkat çeker elbette. Yoksa anatomiyle kel alaka olan bir ayakkabı neden giyilir? Tabi ki dikkat çekmek için, başka da tek bir amacı yoktur. Kendim için giyiniyorum lafı safsatadır, itibar etmeyiniz.
- Ondan sonra parfüm... Kadınlar erkek parfümlerini daha çok sever genelde, erkekler de kadın parfümlerini daha çok severler. Peki niye o zaman erkekler kadın parfümü kullanmaz, ya da kadınlar erkek parfümü? Çünkü mesele karşı cinse güzel kokmaktır. O yüzden karşı cinsin hoşlanacagı parfümler seçilir daha çok.
- Sonra... her türlü dekolte. Mini şort.. Hatta poponun yarısını bırakan mini şortlar... Bunların amacı bellidir, kimse kendini kandırmasın. Yok ben kendim için popomun yarısını açıkta bırakıyorum falan filan bunlar safsata. Kim inanır buna yahu? Bazıları sallar ''aman çok rahat'' diye. yav he..
- Sonra aşırı dar kotlar. Bunlar rahat da degil üstelik, giymek için cebelleşilir iki saat. Sebep yine malum... Kendini begendirmektir, sadece karşı cinse. Gerisi lafı güzaftır.
Spor salonuna gidenler illa ki görmüştür mini şortlarla taytlarla gelenleri. Rahat derler sorsan, ama palavra. Mesele rahatlıgın yanında bir de show off hevesidir.
Mesela adamın biri spor salonuna başladıktan sonra hafif kaslanmaya başladıgında bir de bakarsın ki normalden 2 numara küçük tişörtler giymeye başlamış. Niye? Sorsan ''yeaw kendim için giyiyorum'' der ama ben buna agzım hariç her yerimle güler, yav he he der geçerim. Amacı show off yine, kendini göstermek.
vs vs vs vs vs vs .
Dolayısıyla herkes begenilmek, dikkat çekme hevesinde. Kadın istedigini giyer kimse bakamaz denemez o yüzden. Kadın kendine baktırmak ister, iki çift meraklı göz yakalama derdindedir. Bunu görünce de ''aman çok ahlaksızlar,i sapıkalr'' falan diyemez. Erkek de yolda, işte falan güzel, bakımlı kadın görmek ister. Kibar oldugu sürece bakar hatta iltifat da eder. Bu gibi şeylerin kimseye zararı yok.
Zararı olan şey, kimse bakamaz, ben özgürüm deyip de her yerini açan kadın ve ben her istedigimi yaparım diyip öküzlük seviyesine gelen, kadına gözünü dikip bakan hatta laf atan daha sonra da güzel kadın görünce ahlaksız etiketini yapıştıran erkektir.
Mesele ölçülü olmak, bir şeylerin suyunu çıkarmamak.