- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi vargasabreu
insaf! hakikaten insaf.kadın erkek çocuk ne farkederki,cinayet cinayet,ama kadın dıye vurgusunu anlamıyorum,size sorum şu,çok yakınım şizofren,hem amerikada hemde türkiyeden raporlu,bi kadınla tanışıyor,herkes seferber oldu,raporları götürdü,gösterdı,yalvardı sıze ne dedi,sonuç,adam hapisde,kadının başına gelenı anlatamam,ama siz tvde ızlerken çok üzüldünüz,ha bu dava sürerken biri ile daha tanıştı,ve bu olayları bile bile oda geldi bunla yaşadı,hooppp oda bır ton dayak...kursdan tanıdığım kadın uyuşturucu içen adamla evlenmiş,3,5 yıldır adam boşa dıye yalvarıyor,kadın boşamıyor,bır ton dayak adam çekmiş uyş...,öldüresıye dövmuş,kursa bı geldi,o biçim,neymiş boşamazmış,kocamın ölüsü bile benımmm dıye feryat,şmdi suç kımın...
yoo ben kurtajı destekliyoruminsaf! hakikaten insaf.
verdiğiniz 3-5 örnekle tüm kadın cinayetlerini meşrulaştırdığınızı, kadınların sorunları olan adamlarla birlikte olarak ölümü hakettiklerini söylediğinizin de mi farkında değilsiniz.
cinayet cinayet değildir.
eğer bir ülkede tek bir cinse karşı cinayet bu kadar fazla ise orada devletin bir sorumluluğu vardır. bu trafikte kavga eden iki erkekten birinin diğerini öldürmesi değildir.
kadına ve çocuğa karşı işlenen suçlar onlar kadın ve çocuk olduğu için işlenir. yani kadın cinayeti kadın kimliğine karşı işlenmiş bir suçtur ve çoğunlukla içinde kadına karşı başka bir suç olan tecavüz vardır.
hayır Özgecan Aslan'ı vermeyeceğim örnek.
Fatma Nur Çelik'i vereceğim.
kendisi türbanlı bir üniversite öğrencisiydi, onu takip eden katili evinin kapısını çaldı bir internet servis sağlayıcısından geldiğini söyledi, Fatma içeri aldı, adam tecavüz edip öldürdü, sonra da sakin sakin evin kapısından çıktı, gitti.
bu kadın cinayetidir.
kadının kimliğine karşı işlenmiş bir suçtur.
kadının problemli bir adamla olması ölmesi için bir bahane değildir. kadın o sorunlu adamdan boşanmıyorsa devlet kadını da ayrıca tedavi etmelidir.
bayramda kestiğiniz kurbanın kanından değil insan kanından söz ediyoruz, bu kadar mı hakkı sizin gözünüzde. kürtaj desem o bir can diye feryat edersiniz.
kadınınki can değil mi?
dayağa alışmış bu hatun ..töbe töbe işte kendisini yetiştiremeyenlerden biri daha..böyle kadınlar düşman başına bile gelmesin..kadın erkek çocuk ne farkederki,cinayet cinayet,ama kadın dıye vurgusunu anlamıyorum,size sorum şu,çok yakınım şizofren,hem amerikada hemde türkiyeden raporlu,bi kadınla tanışıyor,herkes seferber oldu,raporları götürdü,gösterdı,yalvardı sıze ne dedi,sonuç,adam hapisde,kadının başına gelenı anlatamam,ama siz tvde ızlerken çok üzüldünüz,ha bu dava sürerken biri ile daha tanıştı,ve bu olayları bile bile oda geldi bunla yaşadı,hooppp oda bır ton dayak...kursdan tanıdığım kadın uyuşturucu içen adamla evlenmiş,3,5 yıldır adam boşa dıye yalvarıyor,kadın boşamıyor,bır ton dayak adam çekmiş uyş...,öldüresıye dövmuş,kursa bı geldi,o biçim,neymiş boşamazmış,kocamın ölüsü bile benımmm dıye feryat,şmdi suç kımın...
hayır o genel bir ifadeydiyoo ben kurtajı destekliyorum
özgecan olayı başkadır fatma çelik başkadır ama kürtaj çok başkadır ve sebepsiz yere o cana kıyanları asla ama asla tasvip etmem edememm..netinsaf! hakikaten insaf.
verdiğiniz 3-5 örnekle tüm kadın cinayetlerini meşrulaştırdığınızı, kadınların sorunları olan adamlarla birlikte olarak ölümü hakettiklerini söylediğinizin de mi farkında değilsiniz.
cinayet cinayet değildir.
eğer bir ülkede tek bir cinse karşı cinayet bu kadar fazla ise orada devletin bir sorumluluğu vardır. bu trafikte kavga eden iki erkekten birinin diğerini öldürmesi değildir.
kadına ve çocuğa karşı işlenen suçlar onlar kadın ve çocuk olduğu için işlenir. yani kadın cinayeti kadın kimliğine karşı işlenmiş bir suçtur ve çoğunlukla içinde kadına karşı başka bir suç olan tecavüz vardır.
hayır Özgecan Aslan'ı vermeyeceğim örnek.
Fatma Nur Çelik'i vereceğim.
kendisi türbanlı bir üniversite öğrencisiydi, onu takip eden katili evinin kapısını çaldı bir internet servis sağlayıcısından geldiğini söyledi, Fatma içeri aldı, adam tecavüz edip öldürdü, sonra da sakin sakin evin kapısından çıktı, gitti.
bu kadın cinayetidir.
kadının kimliğine karşı işlenmiş bir suçtur.
kadının problemli bir adamla olması ölmesi için bir bahane değildir. kadın o sorunlu adamdan boşanmıyorsa devlet kadını da ayrıca tedavi etmelidir.
bayramda kestiğiniz kurbanın kanından değil insan kanından söz ediyoruz, bu kadar mı hakkı sizin gözünüzde. kürtaj desem o bir can diye feryat edersiniz.
kadınınki can değil mi?
yok yazdım,aşağıda okuyabilirisnde,ayrıca kurtajıda dstekliyorum,yanı tabi şöle,insan korunsun,ama oldu bır kaza,destekliyorum,onu belirtmek istedım...hayır o genel bir ifadeydi
ayrıca yazdığımdan sadece o kısmı mı eleştiriye uygun gördünüz?
sizin fikriniz.özgecan olayı başkadır fatma çelik başkadır ama kürtaj çok başkadır ve sebepsiz yere o cana kıyanları asla ama asla tasvip etmem edememm..net
bende fikrimi söyledim ha yapanlarlada asla işim olmazz.. evet o bir can ve kimsenin onu öldürmeye hakkı yokk..sizin fikriniz.
herkesin her davranışını, kararını herkes onaylamak zorunda değil, yetişkin bireyler de kanuni davranışları için başka yetişkinlerden izin almak zorunda değil.
erkekleri bu kadar tepemize çıkaranda bizis ne demek istediğinizi anladımm ..yanlış anlaşıldım,biliyordum,ama ben kadın kadın kaıdn denılmesınde hoşlanmıyorum,insanım,insan sadece insan,bız kadın dedıkçe erkeklere bişey oluyor,o kadın ben erkeğim dıyor,kendını bişey sanıyor,kadında erkekde sanıyor,oysa ınsanım,bana arkdaşlarım der,sen karşındakının cinsiyetıne hiç bakmıyorsun,bakmam,banane ınsan karşımdaki,dini dili irkı cinyetı yok,bırılerı ben kadınım anneyım haklarım var dıye yırtınıyor,diğeri ben erkeğim dıye,ınsanım dıyen yok
o kaza olmiyacak arkadaşım olmayacak.. sen kendini düşün annenin karnındasın ve büyümeye çalışıyorsun ve annen benim bedenim dicek ve parçalayarak senin şahsına tecavüz edecek.yok yazdım,aşağıda okuyabilirisnde,ayrıca kurtajıda dstekliyorum,yanı tabi şöle,insan korunsun,ama oldu bır kaza,destekliyorum,onu belirtmek istedım...
iyi de kadın ya da erkek denmesinde bir sorun yok ki.yanlış anlaşıldım,biliyordum,ama ben kadın kadın kaıdn denılmesınde hoşlanmıyorum,insanım,insan sadece insan,bız kadın dedıkçe erkeklere bişey oluyor,o kadın ben erkeğim dıyor,kendını bişey sanıyor,kadında erkekde sanıyor,oysa ınsanım,bana arkdaşlarım der,sen karşındakının cinsiyetıne hiç bakmıyorsun,bakmam,banane ınsan karşımdaki,dini dili irkı cinyetı yok,bırılerı ben kadınım anneyım haklarım var dıye yırtınıyor,diğeri ben erkeğim dıye,ınsanım dıyen yok
tatlım kadın oğlum paşam dıye erkek evlat yetişriyor,kızına sus sen sus dıye,kocasını dolduruyor,ağbisini dolduruyor,kızına karşı,oğlunu dolduruyor gelinine karşı,bak kadın yapıyor...dıkkat kadın...erkekleri bu kadar tepemize çıkaranda bizis ne demek istediğinizi anladımm ..
çok haklısın sonuna kadar,ama olmuş ıse aldırsın,diğer tarafa kalır hesabı,doğurup bakamaycaksa aldırsın zaten yaa,o kaza olmiyacak arkadaşım olmayacak.. sen kendini düşün annenin karnındasın ve büyümeye çalışıyorsun ve annen benim bedenim dicek ve parçalayarak senin şahsına tecavüz edecek.
aynen canım sana katılıyorum..erkekleri tepemize çıkaran biz kadınlarıztatlım kadın oğlum paşam dıye erkek evlat yetişriyor,kızına sus sen sus dıye,kocasını dolduruyor,ağbisini dolduruyor,kızına karşı,oğlunu dolduruyor gelinine karşı,bak kadın yapıyor...dıkkat kadın...
var.bende fikrimi söyledim ha yapanlarlada asla işim olmazz.. evet o bir can ve kimsenin onu öldürmeye hakkı yokk..
ortada bir şahıs yok. kişilik sağ doğumla kazanılır. evet kadının kendi bedeni. hiç öyle parçalayarak diye romantizm yapmanın manası yok. ne yani tek parça halinde çıkarsalar karşı olmayacak mısınız?o kaza olmiyacak arkadaşım olmayacak.. sen kendini düşün annenin karnındasın ve büyümeye çalışıyorsun ve annen benim bedenim dicek ve parçalayarak senin şahsına tecavüz edecek.
hayatım dedim yaa asla kabul etmem sen farklı bakıyorsun ben farklı parçalayarak meselesi o bir örnek acındırma meselesi değil bakmak istemiyorsa önlemini alacak öyle kadınlar tanıyorumki 3, 4 kürtaj yaptıran var neden önlemini almıyosun diyorum git tüplerini bağlat diyorum ..bana yaa aslında haklısın aldır aldır nereye kadar diyenler var...dedim yaa benim yakınım 5 sene çocuğu olmadı tüp bebek için kıvrandı para biriktirdi. ve ilk denemede tuttu.. sonra kalmıyorum nasılsa diye korunmadılar ama kaldı eee sevindiler . 1 sene sonra tekrar kaldı bakamayız deyip aldırdılar. sonra spray taktırdı kadın ama düşmüş ve hamile gitti onuda aldırdı.. sonra tekrar kaldı .. ve ben sen napıyorsun midem bulandı senden sen bağlatmayıda bilmiyormusun dedim.. ve en sonuncuyu doğurdu sırf bağlatmak için sezeryan olduda .. ve ben o insanla tamamen irtibatımı kestim kii en yakınım asla işim olmaz onlarla..bu bir örnek keyif için yataıp bebek aldıranlar var.. aman bana uzak..var.
Türk Hukuk Sistemine göre şartlar olduğu sürece bir kadın kürtaj olabilir.
ortada bir şahıs yok. kişilik sağ doğumla kazanılır. evet kadının kendi bedeni. hiç öyle parçalayarak diye romantizm yapmanın manası yok. ne yani tek parça halinde çıkarsalar karşı olmayacak mısınız?
kadının kürtaj yaptırma hakkının elinden alınması kadına karşı işlenen başka bir suçtur. hiç kimse bakmak istemediği bir çocuğu doğurmaya zorlanamaz.
bu hem anne hem de çocuk için sakıncalı bir durumdur.