Sare Davutoğlu'ndan skandal kadına şiddet yorumu

Benzetmen için ortada benzer sonuçların olması lazım de mi? Bir bekle hadım olayı vs. gerçekleşsin de argüman olarak "gerçek feminizm bu deeel." deyip bu keyfi sana tattırız. =(

Yok daha oralara gelinmedi. Ama çocugunu öldüren anneler psikolojisi bozuk diye hoşgörüldü en basitinden. Niye? Çünkü ayy yazık kadıncagız hastaymış da bilmem ne. Kendi çocugunu öldürmüş işte daha ne? Bu olaylar zaten böyle olur. Yavaş yavaş gelirler, adım adım.

Önce kadınlar daha saldırgan olmaya başlarlar, birbirlerine daha saldırgandırlar. Sonra saldırganlıkları erkeklere karşı göstermeye başlarlar, sonra tecavüzler başlar ya da ögrencilerini (kız veya erkek) taciz eden kadın ögretmenler çıkar ortaya, sonra ulu orta ufacık çocukları taciz etmeleri de başlar. Yavaş yavaş hepsi olacak.

Mesela otistik bir erkek çocuguna tecavüz eden 15 ve 17 yaşındaki ergen kızlar türer;

Bak mesela şunu kesinlikle izle. çok komik bir video bu da, o kadar komik ki videodaki herkes gülüyor :) Şu videoda cinsiyetleri degiştirip düşün bir de. Yani o koca kadının erkek çocugunu degil de, tam tersinin yaşandıgını düşün. Aynı tepkiyi verir miydin? Tam tersi olsaydı tepkin çooook daha büyük olurdu dimi? Bak videoyu izle, al sana feminizmin ürettigi kadınlardan bir demet;

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh7MxarEAXVO0Wji16

Bunların Türk versiyonları da var tabi, olmaz mı? Türkiye'de feminizm daha yeni oldugu için dolayısıyla örnekler de daha geriden geliyor.

Al buyur erkek için kavga eden Türk kızları. allan kamilleri için kavga ediyorlar şaka gibi. Bunlar yeni türedi. Agızda küfürler, kro hareketler, erkek için kavga etmeler, ne ararsan var bu yeni nesilde. Feminizm sagolsun. Erkekler de bunları kayda alıp egleniyorlar bi güzel. Hiç ayırmıyorlar bile. Sonra da kadın düşmanı mervecik oluyor tabi ;

Timetraveler mervecikle tartışmanı tavsiye etmem. Arada güzel yazar. Ama muhalefet olmayı sever. Marjinal olması lazım onun. Senin benim gibi yazarsa rahatsız oluyor :)
13. sayfaya geldik. Önünde saygıyla eğiliyorum, seni dinlemediğim için çok pişmanım.

Normalde kotam sinirli videolari izlemiyorum ama sinirsiz olan bir yerdeyim neymis dedim demeseydim keske yazik cocuga uzuldum..
Kadin erkek esit degildir cunki ayni degildir..
simdi kadinlar erkeklere cikma teklif ediyo diye hayiflanirdik tecavuze baslamislar

Cidden mervecik, böyle saçma bir korelasyon yapmak... O zaman erkek çocuğa tecavüz eden adam da eşcinsellerin eskiye oranla daha fazla haklarını elde etmiş olmasından ve özgürleşmesinden kaynaklanıyor da demen lazım.
Erkeklerin gerçekleştirdiği tecavüzlere ve cinayetlere de aynı açıdan bakman lazım o halde, ama sen tam tersi "kadın cinayeti" demek saçma diyorsun misal. Kadın cinayetlerine de erkeklerin fazla hak ve özgür sahibi olmasından kaynaklanıyor demiyorsun, ama yukarda getirdiğin ekstrem örnekler için kadına fazla verilen özgürlük hede höde diyebiliyorsun. Bırak allasen.

Kadinin bu hali 2947382 promil alkolle belki de bir elin parmagini gecmeyecek bir ornekle karsimiza cikarken,bir erkegin bunu kadina sadece 5 saniye bakip seyini avuclamasiyla 7/24 yapabiliyor.Ben bu ornekte cok ta dengeli bir karsilastirma goremedim.Zorlama olmus.

Yukarıdaki ekstrem örnek ve zaten bi zahmet öyle olsun. Erkekler bile bu kadar alenen ulu orta bu kadar rahat degiller yahu, bu nasıl bi pislikse artık?

Şimdi de soruna geleyim. Evet erkekler daha özgür oldukları ve dış işlerden sorumlu tutuldukları için daha çok öldürüyor ve bunu zaten söyledim. Ama örnegin şu verdigim videodaki sapık kadının yaptıgını bir erkek yapsa o otobüste o kadar olamaz bu kadar da rahat olmaz yani. Erkekelr en azından bu kadar rahat degiller yahu kendi aralarında bu konularda birbirlerini engeller genelde. uluorta gördüklerini engellemeye çalışırlar ve hatta adamı döverler bi güzel hak ettigi üzere.

Bu kadına ise kimse birşey dememiş, biri çıkıp da dövememiş çünkü yine ayrı bir saçmalık söz konusu ''kadına şiddete hayır, kadın hiçbir şekilde şiddeti hak etmez'' meselesi. yaaa...

Kadına şiddete hayır dersen, bunu sürekli sınırsız kılarsan, kötülügü yok etmeye kalkarsan ksıacası, elinde saf iyilik degil saf kötülük kalır.

Aynen şuna özgürlük buna özgürlük diyenler gibi. Sınırsız özgürlük verirsen insanlara, elde edecegin şey özgür insanlar degil tüm özgürlügü elinden alınmış insanlar olacaktır. Sonuç olarak bazı insanlar dayagı hak ederler, kötü muameleyi de. Bunları artık anlayın bi zahmet e mi?

Bırak ya kötü olanı erkek yapsın, kadın niye yapsın bi de? Bunun ne sonuçlara mal olacagından haberin de yok tabi. Kadının elinden masumiyet lüksü gider zamanla. Bu olaylar 3 olur 5 olur daha sonra toplum kadınlara karşı gardını alır. Masumiyet lüksünü de yabana atma, öyle alelade bir şey degil o. Üşenmezsem onu da yazarım birazdan du bakalım

Bu olayı geçelim, feminizmin çok daha önceleri geldigi Amerika'da ögrencilerini taciz eden bir sürü kadın ögretmen var ve hatta erkek ögretmenden daha fazlaymış sanırım bunlar. Yani bu örnegi sadece ekstrem oldugu için verdim, böyle bu kadar rahat takılan bir erkek görmedim ben. Ulu orta otobüste buna izin verilmez ama kadına göz yummuş insanlar. Çünkü kadınların hala masumiyet lüksü var da ondan. Aman kadındır bir şeycik olmaz kafası var. Ama yakında masumiyet lüksü giderse kadınların her yaptıgı topluma batar hale gelir.

Yani kısacası bu olayı geç... feminizmin önceden geldigi yerlerde kadınlar baya baya tecavüz ediyor bnaya baya peodofili kaynıyor ve baya baya da insanları öldürüyorlar. Çünkü olmak zorunda bu. Kadına güç ver üstüne bir de sorumluluk da yükleme, masumiyet lüksü de elinde bulunsun... bunların olmaması saçma olurdu zaten.

Bırak ya kötü olanı erkek yapsın, kadın niye yapsın bi de?

Erkek kötü olanı yapsın, kadın da bu kötülüğe kadın cinayeti deyip ses çıkarmasın bıdı bıdı bıdı.. Höf cidden tekrarlayıp duruyorsun.
Arkadaki sayfada da kadın erkek için giyinir demişsin, cidden merak ediyorum olası bir tacizde şikayette bulunmak yerine "hmm ne de olsa erkekler için giyindim, devam etsin tacize" mi diyorsun?

Ne alakası var yahu? Bırak günah keçisi erkekler olsun diyorum, bu iyi bir şey kadınlar için. Ama sinirinden anlayamıyorsun bile ne anlattgımı. Buna da hukuk çerçevesinde gereken yapılır.

Eger istedigin kimsenin öldürmedigi bir dünya ise, öyle bir dünya yok, onu önce kafandan çıkaracaksın yoksa ne desem boş.

Bir kadın erkek için giyinir, bir erkek de kadın için giyinir ve para kazanır.

Yani basit meseleler bunlar esasen ama şimdi yazarsam iyi taşlanırım. Kimsenin kendine bile itiraf edemediklerini yazacagım çünkü... lakin ki... boşver şimdilik. Belki 1 saat sonra falan yazarım :)

Hukuk çerçevesinde yapılması gerekenlerin kazanımı nasıl sağlandı mervecik? Kadınlar bu kadar mücadele etmeseydi bu elde edilebilir miydi?
Taciz sorusuna da cevabımı aldım sayılır 0_O
Neyse yoruldum, yordun. =(
İstanbul'daymışsın bak, eylülde geldiğimde seninle oturup bir kahve içip, konuşup, tartışıp birlikte şu romantik şarkıyı dinlemek isterim. asdfghj.

Pekiiiiii sizceeee

Yilbasinda kisacik mini etegiyle taksime eglenmeye giden turist hanimkizlarimiz mi araniyor yoksa allah ne verdiyse bunlara tacizde bulunan kaslı türk erkegi mi tacizci ? Buyrun sohbete

Öncelikle bu kadınların yaptıgı bir şey degil. Kadınlar burada kullanılan pozisyonunda. Böyle toplu degişimler üst taraflardan yıgınla para ve destek gelmedikçe yapılamaz.

Haklar falan da masal. İşler ciddi anlamda ayrımcılık seviyesinde. Ayarı bozulan yerde, dengenin olmadıgı yerde zulüm vardır. Şu anda da olan şey bu. Hak denmez ona.

Ekim ayında görüşürüz belki.

13. sayfaya geldik. Önünde saygıyla eğiliyorum, seni dinlemediğim için çok pişmanım.

Sen de bi hoşsun yani. Soru soruyorsun ''erkekler ne kıyafet baskısı görmüş?'' diye, ciddiye alıp uzun uzun anlatıyorum hem de resimli falan... ki o yorumdan kime kıyafet baskısı yapıldıgını herkes anlar. Ardından da soruyorum ''kocan öyle giyinse napardın?'' diye...

hiç... x'ler y'leri agırlar muhabbetine döndürüyorsun işi. ılgınç...

Pekiiiiii sizceeee

Yilbasinda kisacik mini etegiyle taksime eglenmeye giden turist hanimkizlarimiz mi araniyor yoksa allah ne verdiyse bunlara tacizde bulunan kaslı türk erkegi mi tacizci ? Buyrun sohbete

Bu konuda yazacaktım bak unuttum. Bu konuda iki tane ölçüsüz görüş var. Biri ortadogu kafası biri de onun aynısı olan feminist kafasının cevapları.

Ortadogu kültürüne göre kadın aranmıştır, erkek kurbandır, kadın tahrik etmiştir yoksa erkek çok ahlaklıdır.
Feminist kafaya göre ise kadın istedigi gibi giyinebilir, özgürdür, buna ragmen hiçbir erkek bakamaz bakarsa sapıktır, tecavüzcüdür.. vs.

Ama ikisi de aptalca. Dogru olan, kadın baktırmak istemiştir, erkek de bakmak istemiştir. İşin suyu çıkartılmadıgı sürece win-win durumu yani. Ne kadın istedigi gibi giyinebilir, sınırsız bir şekilde, ne de erkek buna sınırsız bi şekilde tepki verebilir.

''bir kadın sadece kendi için giyinir'' safsatası da saçma sapan bir şey. Bir kadın erkek için giyinir, hatta sadece sevgilisi kocası için degil yolda, işte, avm'de görebilecegi özellikle düzgün erkekler için. ''aa kadınlar yollu mu demek istiyorsun?'' meselesi degil bu. Begenilme istegi meselesi. Yani o kadar çok örnek var ki... Hangisini yazsam bilemedim.

- Mesela topuklu ayakkabı meselesi... Topuklu giyince, gögüs kısmı öne çıkar biraz, bel çukuru belirginleşir, popo daha ortadadır... vs. Kadınların üst bacakları/dizleri içe dogru gitmeye egilimli (erkeklerinki de dışa dogru, otobüsteki bacak ayırma meslesi ) o yüzden yürürken popo kıvrılır. Topuklu ile bu hareket daha da belirgin hale gelir.

Bunların hepsi de metadır şu anda ve bu yüzden öne çıkarılır. Çünkü kadınsılıkla ilişkilidir bu artık. Topuklu ayakkabının sesi de Pavlov'un köpegi etkisi yaratır, o da ayrı dikkat çeker elbette. Yoksa anatomiyle kel alaka olan bir ayakkabı neden giyilir? Tabi ki dikkat çekmek için, başka da tek bir amacı yoktur. Kendim için giyiniyorum lafı safsatadır, itibar etmeyiniz.

- Ondan sonra parfüm... Kadınlar erkek parfümlerini daha çok sever genelde, erkekler de kadın parfümlerini daha çok severler. Peki niye o zaman erkekler kadın parfümü kullanmaz, ya da kadınlar erkek parfümü? Çünkü mesele karşı cinse güzel kokmaktır. O yüzden karşı cinsin hoşlanacagı parfümler seçilir daha çok.

- Sonra... her türlü dekolte. Mini şort.. Hatta poponun yarısını bırakan mini şortlar... Bunların amacı bellidir, kimse kendini kandırmasın. Yok ben kendim için popomun yarısını açıkta bırakıyorum falan filan bunlar safsata. Kim inanır buna yahu? Bazıları sallar ''aman çok rahat'' diye. yav he..

- Sonra aşırı dar kotlar. Bunlar rahat da degil üstelik, giymek için cebelleşilir iki saat. Sebep yine malum... Kendini begendirmektir, sadece karşı cinse. Gerisi lafı güzaftır.

Spor salonuna gidenler illa ki görmüştür mini şortlarla taytlarla gelenleri. Rahat derler sorsan, ama palavra. Mesele rahatlıgın yanında bir de show off hevesidir.

Mesela adamın biri spor salonuna başladıktan sonra hafif kaslanmaya başladıgında bir de bakarsın ki normalden 2 numara küçük tişörtler giymeye başlamış. Niye? Sorsan ''yeaw kendim için giyiyorum'' der ama ben buna agzım hariç her yerimle güler, yav he he der geçerim. Amacı show off yine, kendini göstermek.

vs vs vs vs vs vs .

Dolayısıyla herkes begenilmek, dikkat çekme hevesinde. Kadın istedigini giyer kimse bakamaz denemez o yüzden. Kadın kendine baktırmak ister, iki çift meraklı göz yakalama derdindedir. Bunu görünce de ''aman çok ahlaksızlar,i sapıkalr'' falan diyemez. Erkek de yolda, işte falan güzel, bakımlı kadın görmek ister. Kibar oldugu sürece bakar hatta iltifat da eder. Bu gibi şeylerin kimseye zararı yok.

Zararı olan şey, kimse bakamaz, ben özgürüm deyip de her yerini açan kadın ve ben her istedigimi yaparım diyip öküzlük seviyesine gelen, kadına gözünü dikip bakan hatta laf atan daha sonra da güzel kadın görünce ahlaksız etiketini yapıştıran erkektir.

Mesele ölçülü olmak, bir şeylerin suyunu çıkarmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…