Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar saranur'dan dün haber aldım ama ancak yazabiliyorum.
Yeğenimiz 24 saat önce doğmuş bulunmaktadır.
Şekerliğimizin minik saranur' u 2970 gram ağırlığında çikinmi çikinmi, mini minnacık bir şey :asigim:
Bebek çok sağlıklı ama saranur biraz bitkin. Normal doğum yaptı. Ben bir daha doğurmam diyo:roflol: Umarım bugün hastaneden çıkar.
Hikayesinide size kendisi anlatır artık.
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
Saranur' um Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini. Asıl maraton şimdi başlıyortatlicadiarzu
canım betüşüm hoşgeldin Şeniz geçmiş olsun canım şevval ecrinimiz nasıl resim koymuşsun sanırım ama yok şuanda tekrar koysana çok merek ediyorum yeğenimizi :uhm:geldim kızlar dogum hikayemide yazacagım artık eskisi gibiyim sizleri çok özledim hepinizden allah razı olsun he bu arada internetim tamam halloldu yerimseniben
geldim kızlar dogum hikayemide yazacagım artık eskisi gibiyim sizleri çok özledim hepinizden allah razı olsun he bu arada internetim tamam halloldu yerimseniben
......................................................yav nerdesiniz
ohhhhhh az kalmış hadi bakalım sag saglim al inşaallah kollarına
canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün zaman ne çabuk geçti diyecem saranurda bana tabi tabi sen bide bana sor diyecek:))) yüreği güzel betülcüm tebrik ederim gelin olduğu günleride görürsün inşallah