- Konu Sahibi misskokulumm
ne demek takipsizlik şaka mı bu o kızlar nasıl duracak ayy kafayı yicem yaa pislik herifler.. savcıda onun gibi düşünüyor demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle üstü örtülüyor ya bizde de bir şerefsiz kadınların fotoğrafını çekerdi millete atardı ik ya şikayet ettim ama sonuç yokİyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da
Bende okudum inşallah o dur.Biraz önce bir beden öğretmeninin bir temiz dayak yediğini okudum, umarım sizinkidir!
Arkası sağlamdır. Genelde okuldan okula sürülmelerde öyle oluyor. Bizde de vardı böyle bi sapık. TaciZden bir şey olmadı hatta müdür yardımcısı oldu sürüldüğü okulda, ama bir gün ona kafayı takan müfettiş, sınav görevi esnasında koridorda dolaşıyor diye kamera kayıtları yoluyla tutanak tutunca görev alçaltma olmuştu.
Böyle çirkin birşeye göz yummadığınız için sizi tebrik ederim. En doğrusunu yapmışsınız.Adam yerine öğretmen yazdım, sonra sildim meslektaşım yazdım, onu da yakıştıramadım adam da değil ama niteleyecek kelime bulamadım. Siz istediğiniz kelimeyi getirebilirsiniz!!!
Ben bir lisede öğretmenim geçen eylülde atandım bulunduğum okula. Pek de tanımasam da bir öngörü oluştu ister istemez herkesin hakkında. Bahsi geçecek insan benim okulumda beden eğitimi öğretmeni. Öncesinde de konuşmalarının aşırı yüksek sesle olması, yersiz şakalarıyla uzak da durduğum biriydi.
Bugün 12.sınıfları yazılı yaptım. Kızlar hocam yazılı bitince sizinle birşey konuşacağız dediler. Yazılı bitti yanıma geldileri kiminle konuşacağımızı bilemedik ne yapmalıyız size danışalım dedik dediler. Eller titriyor kızların.
Bu beden eğitimi öğretmeni kızlarından birini spor odasına çağırmış ama yalnız gel diye de eklemiş. Kız gitmemiş zaten bakışlarından falan rahatsızdım hocam dedi.sonra sınıf başkanını çağırmış o da 3arkadaşını alıp gitmiş. Ellerine telefonunu vermiş bir de ara kablosunu. Odasındaki bilgisayara watsapında yüklü resimleri atmalarını istemiş. Aramızda işiniz bitince getirin demiş çıkmış.
Kızlar yüklemeye başlayınca fotolar sağ köşede tek tek hızlıca görünmüş. Hepsi çıplak olmak üzere sayısız kadın, erkek, çocuk fotoları, genital organ, meme vs. Ses kayıtları da varmış ama korkup bakmamışlar. İşleri bitince hocaya telefonu verip çıkmışlar. Aramızda ha kızlar diyerek sırıtmış pislik.
Kızlara müdür yardımcısı ile konuşmayı teklif ettim. Hocanın özel eşyalarını karıştırdığımız için bizi suçlarlar mı hocam, bizi suçlarlarsa dediler. Biraz sakinleştirdim kızları. Güvendiğim bir arkadaşımı çağırdım konuştum neler yapabileceğimizi. O müdüre gidip danışalım hadi durmayalım bu iş örtülmez bugün gösteren yarın yapar dedi. Müdür beyle konuştuk.
Öncesinde de kız öğrencilere samimiyeti dolayısıyla defalarca uyarıldığını kanıt olmadığı için bir şey yapılamadığını söyledi.
Kızlardan olayı anlatan yazılı bir belge istedi. Eğer yazarsalarsa suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi. Kızlarla konuştum aileleriyle konuşmalarını ve isterlerse dilekçe yazmaları gerektiğini anlattım.
Okul çıkışı hepimiz toplantı yaptık ve kızlar dilekçelerinde birbir anlattı olanı biteni.
Müdür bey biz çıkınca polisi aramış bilgisayara el koydurmuş araştırılması için.
Sizce bu olaydan adama bir ceza, meslekten atılma, vs verilir mi?
Kızlar için tedirgin oldum eve gelince adam onlara bilenir mi. Onların üzülmesini, strese girmelerini istemiyorum.Bugünkü hallerini görünce çok üzüldüm. Elimden geleni yaptım ama şimdi yanlış mı yaptım, kızlara zarar verir mi diye düşünceler kafamın içinde.
(
Güncelleme 12.sayfada
Bugün haberlerde gördüğüm darp edilen beden eğitimi öğretmeni bu kişi mi acaba?
Konu sahibi gelse de bizi aydınlatsa...
Kızları taciz etsin istismar etsin belki o zaman birşey yaparlar.lanet olsun bu adalete.İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da
Kayseride 11 cocuga tecavuz eden serefsizdir buyuk ihtimalle darp edilenBugün haberlerde gördüğüm darp edilen beden eğitimi öğretmeni bu kişi mi acaba?
Konu sahibi gelse de bizi aydınlatsa...
Umarım konu sahibi mesajınızı görür. Konu üstte kalsın hep yorum yapalımda.Merhaba. Öncelikle böyle bi şeyin takipçisi olduğunuz için size teşekkür ediyorum.
Ben bu konudan çok rahatsız oldum, ekşi sözlük'e taşımak istiyorum ama bazı bilgiler vermeniz lazım, en azından il/ilçe gibi. Konuyu detaylı bi şekilde açıklarsanız gündem olduğu zaman gereken yapılır. Sırf bunun için üye oldum o yüzden siteyi kullanmayı pek çözemedim. Bu başlığı takipte olacam gün içinde, bi şekilde ulaşırsanız sevinirim.
misskokulummMerhaba. Öncelikle böyle bi şeyin takipçisi olduğunuz için size teşekkür ediyorum.
Ben bu konudan çok rahatsız oldum, ekşi sözlük'e taşımak istiyorum ama bazı bilgiler vermeniz lazım, en azından il/ilçe gibi. Konuyu detaylı bi şekilde açıklarsanız gündem olduğu zaman gereken yapılır. Sırf bunun için üye oldum o yüzden siteyi kullanmayı pek çözemedim. Bu başlığı takipte olacam gün içinde, bi şekilde ulaşırsanız sevinirim.
Bi öğretmen olarak yaptığını tebrik ederim ama Boşa Kürek o adama hiçbir şey olmaz .Bu arada adam halen okulda. Utanmadan öğretmenler odasına gelip oturuyor hatta eskiden geldiğinden fazla geliyor. Ağzını açıp abdestten namazdan bahsediyor. Ayy iğreniyorum. Bir gün tutamıycam kendimi açacağım ağzımı. Girdiğim tüm sınıflara üstü kapalı uyarıda bulunuyorum. Çocuklar hemen kimi ima ettiğimi anlıyor. Birkaçı gelip hocam telefonundan mesaj gösteriyor gibi yapıp resimlerini açıp sırıtıp aaa yanlış oldu diyerek açık resim gösterdi bize dedi 10.sınıflardan.özellikle 9lara çok samimi davranıyor onlarla konuşun dediler.
Girdim bugün kimseye güvenmeyin, kimse iyi niyetli değil, kendinizden büyük erkeklerin yakınında bulunmayın, kim olursa olsun tek kalmayın, özel hiçbir eşyasını almayın,birşeyden rahatsız olursanız en yakın gelen öğretmeninize söyleyin dedim. Bir ikisi fısırdayıp birbirine baktı.
Bilmiyorum inşallah bu pis adam başka bi haltlar da etmiyordur
Yanı ben anlamıyorum bu tip konularda mağdurun beyanı geçerlidir hele de söz konusu çocuksa. Delile bile gerek yok. Uzman psikolog eşliğinde çocuğun anlattıkları dinlenir ve gereken yapılır. Üstelik bu iğrenç yaratik hakkında ilk şikayet de değilmiş. Sonra da neden sapıklık giderek arttı. Sen sapığı ödüllendirirsen, kadro verirken bizden olsun da ne olursa olsun dersen, bir kereden bir şey olmaz dersen, ama çok dini bütün adam dersen tabii giderek artar. Allah bu ülkenin yardımcısı olsun her anlamda.İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Haklı da