• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık ruhlu adam!!

Ücretli çalışan bir arkadaş başladı bu dönem genç alımlı bekar bir kadın. Hemen bunun dibinde dolanmaya başladı dibine girip girip konuşmalar her tenefüs gelip baknmalar. Çektim kızı anlattım yediği haltları ki bayan arkadaşlar dedi sen uyar aynı branşız. Kız zaten biraz anlamış ragatsız olmuş. Ben anlatınca selamı sabahı kesti. Gelemiyor artık fazla. Kızın arkasından fiziği yeter cart curt diye konuşuyormuş bir de ona neyse milletin fiziği

Bilmiyorum idari soruşturmanın sonuçlanmasını bekliyorum. Adamın bildiğimiz 3.okulu güya sürülmüş. Kız ağırlıklı merkez iyi bir okul nasıl sürgün anlamıyorum. Bundan önceki okullarında da kız öğrencilerin şikayeti sonucu sürülme kararıyla gelmiş buraya
Bimere cimere yazın ısrarla yazın
Gerekirse basına duyuracağınızı iliştirin. O zaman ciddiye alıyorlar ancak böyle şeyleri.

:kusmuk:aşağilik pislik herif umarım en kısa zamanda buraya görevden alındı hatta hapiste falan yazarsınız

Bir kiz vardi ogretmeni tarafindan tecavuze ugrayinca intihar etmisti ancak o zaman alirlar iceri.
Almadılar ki o öğretmen serbest bırakıldı. Kızın rızası var diye. Ben de o olayın olduğu ildeyim. Polis eşi arkadaşlar olayın intihar olmadığını askında babasının kızı öldürdüğünü ve o şekilde kapatıldığını söylediler o dönem. Ne kadar doğru bilmiyorum. Olan gencecik kızlara oluyor maalesef

Almadılar ki o öğretmen serbest bırakıldı. Kızın rızası var diye. Ben de o olayın olduğu ildeyim. Polis eşi arkadaşlar olayın intihar olmadığını askında babasının kızı öldürdüğünü ve o şekilde kapatıldığını söylediler o dönem. Ne kadar doğru bilmiyorum. Olan gencecik kızlara oluyor maalesef

Oyle de olabilir ama adam serbest yani meslekten men edildi mi birinin canina mal oldu yaptigi yazik ya.Gercekten sinirlerim zipladi.

öğrenciler gizli gizli video çekseler bir şey yakaladıklarında? televizyonlara yollasanız?

Bilmiyorum idari soruşturmanın sonuçlanmasını bekliyorum. Adamın bildiğimiz 3.okulu güya sürülmüş. Kız ağırlıklı merkez iyi bir okul nasıl sürgün anlamıyorum. Bundan önceki okullarında da kız öğrencilerin şikayeti sonucu sürülme kararıyla gelmiş buraya
Biz öğrenciyken keşke belli olgunlukta olmayan insanlar öğretmen olamasa falan derdik, bırakın olgunluğu sapıklar öğretmen oluyormuş.

Bir de ben öğretmenlikte sürgünü anlamıyorum. Sonuçta oradakiler de öğrenci. Meslekteň men edilemiyorsa bari masabasi memur falan edilse bu kişiler.

Bimere cimere yazın ısrarla yazın
Gerekirse basına duyuracağınızı iliştirin. O zaman ciddiye alıyorlar ancak böyle şeyleri.
İşte soruşturma devam ediyor. Kızlar fotoğrafların birkaçını alabilselerdi kanıt olurdu. Panik olup kapatmışlar hemen.
Bu hafta olmazsa sendikamla bu konuyı bir konuşayım yapabileceğimiz bir şey var mı baskı yapılabilir belki yukardan

Biz öğrenciyken keşke belli olgunlukta olmayan insanlar öğretmen olamasa falan derdik, bırakın olgunluğu sapıklar öğretmen oluyormuş.

Bir de ben öğretmenlikte sürgünü anlamıyorum. Sonuçta oradakiler de öğrenci. Meslekteň men edilemiyorsa bari masabasi memur falan edilse bu kişiler.
Ya saçmalık işte neremiz doğru ki? Tacizden sürgün yiyor kız öğrencilerin sınıfkarın %80inini oluşturduğu bir merkez liseye gönderiliyor. Madem öyle erkek imamhatip yada endüstri mesleğe yollasınlar. Orda yapamazzz erkekler bunu dayak delisi eder. Gerçi eski okulunda da dayak yemiş de yollamışlar

İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.:mad:
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da

Sapıklar korunur kollanır oldu.Bu her yerde böyle.Mahkemeye çıksa ne olacak ceza almıyor.Vermiyorlar.

Bu tacize uğrayan her kadının, kızın , çocuğun vebali bunların üstünde.

Ha yapmışsın ha yapana göz yummuşsun.Yazıklar olsun.Çocuklarımız kimlere emanet.

Müdür ya da siz biraz daha üstüne gitseniz suçlu çıkar sürülürsünüz.

İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.:mad:
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da
Bence bu konu ogrenci velilerine bildirilmeli ve onların tek tek şikayette bulunması gerekir birden fazla sikayet olursa meslekten men edilir diye dusunuyorum

Tv kanallarına çıkmayı gereksiz buluyorum. Çocukları veya okulu gereksiz yere afişe etmeye gerek yok. Diğerleri de zan altında kalabilir. Resmî kurumlar gerekeni yapar.

Bir sürü kanalın WhatsApp hattı var öğrencilerle anlaşın hepiniz onlara WhatsApp dan yazın belki okula gelip öğretmenle konuşmak ister basın veya haberlerde filan yayınlanırsa savcı bu kez iyice araştırma yapar .
Resim, vs olmadan çok ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Müdürü de zor durumda bırakmak istemiyorum. Gerçekten elinden geleni fazlasıyla yaptı. Bakalım soruşturma sonucu ne olacak. Onu da paylaşırım inş.

Resim, vs olmadan çok ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Müdürü de zor durumda bırakmak istemiyorum. Gerçekten elinden geleni fazlasıyla yaptı. Bakalım soruşturma sonucu ne olacak. Onu da paylaşırım inş.
Okulun adını bana özelden yazabilir misin canım. Birkaç tanıdık var bir sorayım

Bence bu konu ogrenci velilerine bildirilmeli ve onların tek tek şikayette bulunması gerekir birden fazla sikayet olursa meslekten men edilir diye dusunuyorum
Bu kızların velilerinin haberi var aslında ben savcının takipsizlik verdiğini bilmiyordum. Onlar gelelim görüşelim dediler ama yapılacak herşey yapıldı bekleyelim demiştim ama süreç uzadı baya.

Bu arada adam halen okulda. Utanmadan öğretmenler odasına gelip oturuyor hatta eskiden geldiğinden fazla geliyor. Ağzını açıp abdestten namazdan bahsediyor. Ayy iğreniyorum. Bir gün tutamıycam kendimi açacağım ağzımı. Girdiğim tüm sınıflara üstü kapalı uyarıda bulunuyorum. Çocuklar hemen kimi ima ettiğimi anlıyor. Birkaçı gelip hocam telefonundan mesaj gösteriyor gibi yapıp resimlerini açıp sırıtıp aaa yanlış oldu diyerek açık resim gösterdi bize dedi 10.sınıflardan.özellikle 9lara çok samimi davranıyor onlarla konuşun dediler.
Girdim bugün kimseye güvenmeyin, kimse iyi niyetli değil, kendinizden büyük erkeklerin yakınında bulunmayın, kim olursa olsun tek kalmayın, özel hiçbir eşyasını almayın,birşeyden rahatsız olursanız en yakın gelen öğretmeninize söyleyin dedim. Bir ikisi fısırdayıp birbirine baktı.
Bilmiyorum inşallah bu pis adam başka bi haltlar da etmiyordur
ifşa edelim bu şerefsizi ya basına verseniz serap paköz e ya da müge anlı ya esra erol a rezil olsun şerefsiz

Bu kızların velilerinin haberi var aslında ben savcının takipsizlik verdiğini bilmiyordum. Onlar gelelim görüşelim dediler ama yapılacak herşey yapıldı bekleyelim demiştim ama süreç uzadı baya.
veliler tek tek savcılığa şikayet etsin o zaman dava açılır hakkında hemen

Back