Sapık ruhlu adam!!

amanın tam sapık bu en tehlikelisinden lisede biz dede sapık bir beden öğretmeni vardı.ama sizinkinin yanında bizimki çırak kalırdı

İlla birinin canı yanıp olay medya da duyulacak. Sonra atılıp sürünecek. Allah o savcıyİda bildiği gibi yapsın . Canım o iş yaş bekleme hiç bişey çıkmayacak bak gör .

Hep derim bu ülkede en zor işlerden biri hapse girmek, ya kendi başına bir hal getirecek ya da maalesef öğrencilerin... Siz nasihatlerinize devam edin bence, çocuklar en azından yalnız olmadıklarını anlasın.

Tacizden bir sey cikmaz oradan oraya surerler sirayla her ildeki kiz/erkek cocuklari taciz edilsin der gibi. Utanc verici resmen!
İşte eyleme geçmesini bekliyorlar sanırım. Kızlara sarılıyormuş mesela kızlar gelip müdüre söylemiş müdür gelip uyarınca onlar benim evladım, siz art niyetlisiniz, Şikayet edecem sizi cart curt üste çıkmaya çalışıyor diyor müdür bey. Elle tutulur bir kanıt olarak fotoğraflar vardı işte onu da yeterli görmemiş savcı bey.

la havle ve la kuvvete,hasbinallah,ya sabır ne çekeyim ben bu konuya hocam...
bu adi şerefsiz kendini bilmez sapık ruhlu mahlukat ....geçtiğimiz haftalarda görev yaptığı yerlerde sürülüp en son bulundağu yibo da öğrencilerine tecavüz eden görevliyi aklıma getirdi..Allah rızası için iğrenseniz de o adamdan gözlerinizi hiç ayırmayın hep takip edin nolursunuz.

Ben bir suru boyle manyak ogretmen olduguna eminim. Kendim lisedeyken karsilastim, isin komigi o da sizin anlattiginiz gibi bir tipti, agizda surekli sakiz olan bazi laflar. Insanin elinin tersiyle soyle bir patlatasi geliyor. Bir sey cikmaz bu isten, adam ogrencilere kendi isini yaptiriyor, yaptirdigi is de mustehcen fotolari bilgisayara aktartmak! Olaya gel olaya!

Tacizci tecavuzcu olmakla tutuklanilmiyor malesef. Fetöcü deseydiniz, şimdiye coktan iceri tikmislardi.

Reactions: KV_
Arkası sağlamdır. Genelde okuldan okula sürülmelerde öyle oluyor. Bizde de vardı böyle bi sapık. TaciZden bir şey olmadı hatta müdür yardımcısı oldu sürüldüğü okulda, ama bir gün ona kafayı takan müfettiş, sınav görevi esnasında koridorda dolaşıyor diye kamera kayıtları yoluyla tutanak tutunca görev alçaltma olmuştu.

Demek savcı da aynı zihniyette. Birbirlerini koruyorlar.

tebrik ediyorum sizi yapabileceklerinizi yapmışsınız
Allah fırsat vermesin böyle sapıklara

Evet öyleymiş sanırım başka bir arkadaş söyledi. Arkası güçlü bu herifin dedi maalesef. Geçen haftalarda hoş bir arkadaş var izmirli böyle havalı, alımlı, neşeli, cıvıl cıvıl edebiyat öğretmeni. Ona namaz kılıyor musun hocam sen demiş. Kadın şaşırmış neden böyle bir şey sordu falan diye sorguluyordu ağlamaklı olmuş. Konuştuk sakinleşti. Adama bak ya ona neyse milletin namazından orucundan.

İğrenç herif . O pislik namazı abdesti gerçekten onemseseydi böyle pislikleri yapamazdı. Ahlaksız

bence öğreciler velielerine anlatsınlar. okulun önüne gelip bir de tv haber programlarını çağırsınlar bak bakalım olay nasıl çözülüyor, nasıl ceza alıyor o pislik. hem polise d eintikal etti zaten. mecbur savcı dosyayı açacak o zaman

En iyisini yapmışsınız. İlerde daha buyuk seyler yapabilirdi igrenc herif. Allahim boyleleriyle karsilastirmasin hicbirinizi. Hele masum, gencecik, saf insanlari.

Şerefsiz ya. Böylelerini şikayet filan etmeyeceksin güzelce baldırlarını bıçaklayıp geçeceksin. Alsın raporunu otursun evinde geldikçe bıçaklayıp göndereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…