- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi misskokulumm
-
amanın tam sapık bu en tehlikelisinden lisede biz dede sapık bir beden öğretmeni vardı.ama sizinkinin yanında bizimki çırak kalırdıÜcretli çalışan bir arkadaş başladı bu dönem genç alımlı bekar bir kadın. Hemen bunun dibinde dolanmaya başladı dibine girip girip konuşmalar her tenefüs gelip baknmalar. Çektim kızı anlattım yediği haltları ki bayan arkadaşlar dedi sen uyar aynı branşız. Kız zaten biraz anlamış ragatsız olmuş. Ben anlatınca selamı sabahı kesti. Gelemiyor artık fazla. Kızın arkasından fiziği yeter cart curt diye konuşuyormuş bir de ona neyse milletin fiziği
İlla birinin canı yanıp olay medya da duyulacak. Sonra atılıp sürünecek. Allah o savcıyİda bildiği gibi yapsın . Canım o iş yaş bekleme hiç bişey çıkmayacak bak gör .Savcı birşey çıkmaz ondan demiş kapatmış bilgisayarı bırakın demiş polise almamışlar. Nasıl iş anlamıyorum. İlla birine zarar mı vermesi lazım ki belki de verdi korkudan konuşamıyor da olabilirler. Bugün çıkışta yine bir kız öğrenciyi yakalamış dibine girmiş konuşuyordu pislik
Araştırayım teşekkürlerSaadet ogretmenin kurdugu cocuk istismarina karsi kurdugu Ucim den yardim alabilirsiniz.
İşte eyleme geçmesini bekliyorlar sanırım. Kızlara sarılıyormuş mesela kızlar gelip müdüre söylemiş müdür gelip uyarınca onlar benim evladım, siz art niyetlisiniz, Şikayet edecem sizi cart curt üste çıkmaya çalışıyor diyor müdür bey. Elle tutulur bir kanıt olarak fotoğraflar vardı işte onu da yeterli görmemiş savcı bey.Tacizden bir sey cikmaz oradan oraya surerler sirayla her ildeki kiz/erkek cocuklari taciz edilsin der gibi. Utanc verici resmen!
la havle ve la kuvvete,hasbinallah,ya sabır ne çekeyim ben bu konuya hocam...Bilmiyorum idari soruşturmanın sonuçlanmasını bekliyorum. Adamın bildiğimiz 3.okulu güya sürülmüş. Kız ağırlıklı merkez iyi bir okul nasıl sürgün anlamıyorum. Bundan önceki okullarında da kız öğrencilerin şikayeti sonucu sürülme kararıyla gelmiş buraya
İşte eyleme geçmesini bekliyorlar sanırım. Kızlara sarılıyormuş mesela kızlar gelip müdüre söylemiş müdür gelip uyarınca onlar benim evladım, siz art niyetlisiniz, Şikayet edecem sizi cart curt üste çıkmaya çalışıyor diyor müdür bey. Elle tutulur bir kanıt olarak fotoğraflar vardı işte onu da yeterli görmemiş savcı bey.
Demek savcı da aynı zihniyette. Birbirlerini koruyorlar.Savcı birşey çıkmaz ondan demiş kapatmış bilgisayarı bırakın demiş polise almamışlar. Nasıl iş anlamıyorum. İlla birine zarar mı vermesi lazım ki belki de verdi korkudan konuşamıyor da olabilirler. Bugün çıkışta yine bir kız öğrenciyi yakalamış dibine girmiş konuşuyordu pislik
tebrik ediyorum sizi yapabileceklerinizi yapmışsınızBu arada adam halen okulda. Utanmadan öğretmenler odasına gelip oturuyor hatta eskiden geldiğinden fazla geliyor. Ağzını açıp abdestten namazdan bahsediyor. Ayy iğreniyorum. Bir gün tutamıycam kendimi açacağım ağzımı. Girdiğim tüm sınıflara üstü kapalı uyarıda bulunuyorum. Çocuklar hemen kimi ima ettiğimi anlıyor. Birkaçı gelip hocam telefonundan mesaj gösteriyor gibi yapıp resimlerini açıp sırıtıp aaa yanlış oldu diyerek açık resim gösterdi bize dedi 10.sınıflardan.özellikle 9lara çok samimi davranıyor onlarla konuşun dediler.
Girdim bugün kimseye güvenmeyin, kimse iyi niyetli değil, kendinizden büyük erkeklerin yakınında bulunmayın, kim olursa olsun tek kalmayın, özel hiçbir eşyasını almayın,birşeyden rahatsız olursanız en yakın gelen öğretmeninize söyleyin dedim. Bir ikisi fısırdayıp birbirine baktı.
Bilmiyorum inşallah bu pis adam başka bi haltlar da etmiyordur
Evet öyleymiş sanırım başka bir arkadaş söyledi. Arkası güçlü bu herifin dedi maalesef. Geçen haftalarda hoş bir arkadaş var izmirli böyle havalı, alımlı, neşeli, cıvıl cıvıl edebiyat öğretmeni. Ona namaz kılıyor musun hocam sen demiş. Kadın şaşırmış neden böyle bir şey sordu falan diye sorguluyordu ağlamaklı olmuş. Konuştuk sakinleşti. Adama bak ya ona neyse milletin namazından orucundan.Arkası sağlamdır. Genelde okuldan okula sürülmelerde öyle oluyor. Bizde de vardı böyle bi sapık. TaciZden bir şey olmadı hatta müdür yardımcısı oldu sürüldüğü okulda, ama bir gün ona kafayı takan müfettiş, sınav görevi esnasında koridorda dolaşıyor diye kamera kayıtları yoluyla tutanak tutunca görev alçaltma olmuştu.
İğrenç herif . O pislik namazı abdesti gerçekten onemseseydi böyle pislikleri yapamazdı. AhlaksızEvet öyleymiş sanırım başka bir arkadaş söyledi. Arkası güçlü bu herifin dedi maalesef. Geçen haftalarda hoş bir arkadaş var izmirli böyle havalı, alımlı, neşeli, cıvıl cıvıl edebiyat öğretmeni. Ona namaz kılıyor musun hocam sen demiş. Kadın şaşırmış neden böyle bir şey sordu falan diye sorguluyordu ağlamaklı olmuş. Konuştuk sakinleşti. Adama bak ya ona neyse milletin namazından orucundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?