- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi misskokulumm
-
Umarım odur ve cezası azaltılmaz, böylelerine en güzel adaleti hapishanede ki gardiyanlar ve diğer mahkumlar sağlıyor.Adil Ş. miş benim bahsettiğim sapık müdürün ismi en sonunda 82 yıl hapis cezasına çarptırılmış. Tarihler, Ege'de oluşu adamın müdür oluşu çok uyuyor sizin bahsettiğiniz olaya. Belki odur diye özellikle söylemek istedim size ki eğer oysa sevinin, rahatlayın. Çünkü zamanında uğraşmışsınız sanırım olayın takipçisi olmak için.
İyi akşamlar..
Destek veren herkese çok teşekkürler ediyorum. Bugünkü gelişmeleri yazmak istedim. 3.tenefüs de kızlar panikle öğretmenler odasına daldı hemen kalktım çıkarttım tamam sakin noldu dedim. Hoca bizi çağırıyor dediler. Gitmeyin bekleyin müdürle konuşup geliyorum dedim. Müdür bey polisin bilgisayara el koyduğunu ve araştırma yapıldığını bildirmiş sabah. Bu da tutuşmuş kızları çağırmış. İnkar etsinler bilmiyoruz desinler hocam dedi.
Gittim konuştuk arkamdan adam geldi kızları sınıfından çağırdı. Koridor da konuşurken az ötede izledim.
Konuşma şu şekilde :kızlar size çok güvenirim sizden beklemem zaten ama siz resim atarken odaya kimse geldi mi? Yada şüphelendiniz mi? Gerçi nolacak onlar benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Tabi siz de görmüşsünüzdür sevgilimle benim özel fotolarımdı diyip sırıtmış pislik.
Öğleden önce derse giremedi sanırım müfettiş geldi toplantıda dediler. Son söylediklerini de müdür beye ileteceğim.
Resimlerde kendi cinsel organı varmış kızlar şüphelenmişti ama bugünkü imasından sonra kesinleşti. Bir de çıplak kadın sevgilisiymiş dediğine göre.
İyi akşamlar..
Destek veren herkese çok teşekkürler ediyorum. Bugünkü gelişmeleri yazmak istedim. 3.tenefüs de kızlar panikle öğretmenler odasına daldı hemen kalktım çıkarttım tamam sakin noldu dedim. Hoca bizi çağırıyor dediler. Gitmeyin bekleyin müdürle konuşup geliyorum dedim. Müdür bey polisin bilgisayara el koyduğunu ve araştırma yapıldığını bildirmiş sabah. Bu da tutuşmuş kızları çağırmış. İnkar etsinler bilmiyoruz desinler hocam dedi.
Gittim konuştuk arkamdan adam geldi kızları sınıfından çağırdı. Koridor da konuşurken az ötede izledim.
Konuşma şu şekilde :kızlar size çok güvenirim sizden beklemem zaten ama siz resim atarken odaya kimse geldi mi? Yada şüphelendiniz mi? Gerçi nolacak onlar benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Tabi siz de görmüşsünüzdür sevgilimle benim özel fotolarımdı diyip sırıtmış pislik.
Öğleden önce derse giremedi sanırım müfettiş geldi toplantıda dediler. Son söylediklerini de müdür beye ileteceğim.
Resimlerde kendi cinsel organı varmış kızlar şüphelenmişti ama bugünkü imasından sonra kesinleşti. Bir de çıplak kadın sevgilisiymiş dediğine göre.
Hiç bir şey olmaz, sizin okuldan alıp kış meslek lisesine verirler . Benim bir arkadaşımın okulunda böyle kızları taciz eden bı öğretmeni kış meslek lisesine göndermişlerdi. Ceza mı ödül mü belli değil.
Öyle olmalı elbette ama memurlukta, öğretmenlikten kolay kolay görevden atma olmuyor. Yine yeri değişir muhtemelen . Kız meslek yazacağımı kış meslek yazmışım pardon az önceki mesajimdaHoca bir kere surgun edilmis zaten. Ikinci yasandigi icin bir ceza alirsa ki bu tamamen mudurun olayin ne kadar arkasinda durduguna bagli bu meslekten atilmadir. Cunku bu artik adli bir vaka olur.
Öyle olmalı elbette ama memurlukta, öğretmenlikten kolay kolay görevden atma olmuyor. Yine yeri değişir muhtemelen . Kız meslek yazacağımı kış meslek yazmışım pardon az önceki mesajimda
İnşallah. En kotu cezayı alır. Bunun gibiler atanıyor, çoğu hak eden de atanamiyor. Adaletsiz dünyaDedik ya tamamen idarecide biitiyor. Aziick vicdanliysa olayin arkasinda durur. Pesini birakmazsa iyi sonuc alinir. Insallah iyi sonuclanir
İnşallah. En kotu cezayı alır. Bunun gibiler atanıyor, çoğu hak eden de atanamiyor. Adaletsiz dünya
Ee ne olacak yani. O sapik öğretmenim diye dolanmaya devam mı edecek?İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da
İyi akşamlar epey bir süre oldu. Bu süre zarfında şubat tatinden önceki hafta okula müfettişler gelip kızların tek tek ifadesini alıp gittiler.
Bugün müdür yardımcısı ile görüşüp bilgi aldım. Adli bir soruşturmaya gerek görülmemiş. Savcı bilgisayarın incelemesine dahi gerek görmeyerek takipsizlik vermiş.
İdari olarak bekliyoruz soruşturmanın sonuçlanmasını il milli eğitim müdürü ile şahsen görüştü müdür bey gidip dedi. Elimizden geleni yaptık biliyorsunuz dedi.
Haklı da
Bilmiyorum idari soruşturmanın sonuçlanmasını bekliyorum. Adamın bildiğimiz 3.okulu güya sürülmüş. Kız ağırlıklı merkez iyi bir okul nasıl sürgün anlamıyorum. Bundan önceki okullarında da kız öğrencilerin şikayeti sonucu sürülme kararıyla gelmiş burayaEe ne olacak yani. O sapik öğretmenim diye dolanmaya devam mı edecek?
Savcı birşey çıkmaz ondan demiş kapatmış bilgisayarı bırakın demiş polise almamışlar. Nasıl iş anlamıyorum. İlla birine zarar mı vermesi lazım ki belki de verdi korkudan konuşamıyor da olabilirler. Bugün çıkışta yine bir kız öğrenciyi yakalamış dibine girmiş konuşuyordu pislik
Yeni kurbanlar bulmaya devam etsin.
Kendileri de yapiyor ondan ortuyorlar galiba.
Savcı birşey çıkmaz ondan demiş kapatmış bilgisayarı bırakın demiş polise almamışlar. Nasıl iş anlamıyorum. İlla birine zarar mı vermesi lazım ki belki de verdi korkudan konuşamıyor da olabilirler. Bugün çıkışta yine bir kız öğrenciyi yakalamış dibine girmiş konuşuyordu pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?