- Emoji Skoru
- 7.029
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Tabiy dogruBence hepimiz sapığız.
Yeğenimizi bile kucaklamayalım.
Aman kocalarımızın yanında da bırakmayalım çocuğu tek.
Kızını hamile bırakan baba yok mu?
Hatta çocuk yapmayalım bence en temizi.
Sizin gibiler yüzünden yakında kimsenin kimseye güveni kalmayacak zaten.
Kendine güvenilmeyen, her iyi niyetinden maraz doğduğunu gören insanlar iyi niyetini
bir kenara atıp canavarlaşacak..
Eee herkes haklı ne yaparsınız..
Tabiy dogru
Cocuk dediginiz sarilmak opmek icindir
Oyuncaginiz gibi onunla oynayin
Sizin actiginiz kapilardan giren sapiklarda cocuk sevmek amacinda zaten hepimiz sapigiz yada degilizdir
Hayir yetiskin bir adamin size sarilip opmesi koklamasi anormal dimi
Ama bir cocuga yapmasi tamamen iyi niyet
Toplum bakis acisi farkli olsaydi yetiskinlerdede boyle kucakta oturmak opmek sarilmak normal karsilanirdi
Ama degil neden herkesmi sapik
Ama biz kendimizi korumak icin uzak duruyoruz
Cocuk oluncaysa
Yok o cocuk ne var bunda
Pedofoli var hanfendi
Siz nasilki kendinizi muhafaza ediyorsaniz tüm erkeklerden cekiniyorsaniz opulup minciklamaktan
Cocuguda o sekilde muhafaza ediceksiniz
Bu kadar kisa ve net
Tabiy dogru
Cocuk dediginiz sarilmak opmek icindir
Oyuncaginiz gibi onunla oynayin
Sizin actiginiz kapilardan giren sapiklarda cocuk sevmek amacinda zaten hepimiz sapigiz yada degilizdir
Hayir yetiskin bir adamin size sarilip opmesi koklamasi anormal dimi
Ama bir cocuga yapmasi tamamen iyi niyet
Toplum bakis acisi farkli olsaydi yetiskinlerdede boyle kucakta oturmak opmek sarilmak normal karsilanirdi
Ama degil neden herkesmi sapik
Ama biz kendimizi korumak icin uzak duruyoruz
Cocuk oluncaysa
Yok o cocuk ne var bunda
Pedofoli var hanfendi
Siz nasilki kendinizi muhafaza ediyorsaniz tüm erkeklerden cekiniyorsaniz opulup minciklamaktan
Cocuguda o sekilde muhafaza ediceksiniz
Bu kadar kisa ve net
Senin beninle derdin ne bilmiyorumSeni kim taciz etti kim göz yumdu konu açsan rahatlarsın belki, tutumun sağlıksız
Yazan kimse çocuklar birilerinin kucağına atılsın demiyo ama bunu anlatmanın yolu bu değil
Anne birsey hissetmistir diyosun hissetti ise zaten sık görüşmedigi bi aileye daha da mesafe koyup o gece de oraya gitmemeyi seçebilirdi, kocasından korkacak çekinecek bi yapısı yok zorla gitmedi yani, ha velev ki zorla ya da kendi iradesi ile oradaysa çocuğunu yalnız bırakmasaydı, tepkileri dengesiz, benim o tepkiyi verecek kadar gözüme batan bişeyler olsa şikayet ederim balkonda sigara tüttüreceğime evi başlarına yıkarım, hiç gitmem yaa ötesi var mı
Ha nedir konu sahibinin abisiyle yaptığı konuşmalar da değişik, kafa karıştırıcı, topyekûn konuda bi tutarsızlık var
Çocuklar oyuncak değil tabiki. Küçük yeğenimden yola çıkarak söylüyorum öpülmek istendiğinde çocuğa ne denir "bir kere öpeyim mi ? " çocuk zaten buna izin veriyorsa öpülmek istiyorsa izin verir vermiyorsa vermez çocuğu ağlatana kadar rahatsız edene kadar zorla öpmeye çalışan biri olursa onu düzgünce uyarırsın çocuğu zorlama diye ama bu tavır gereksiz yere verilmiş bir tavır. Ayrıca halasının gıdıklamasının ne gibi bir zararı olabilir çocuğa cidden anlayamıyorum ? Bence rahatsız edecek derecede abartı bir davranışı anne ve babanında yapması normal değil.Bence çocuklara dokunmadan önce onları öpmeden önce izin istenmeli yakınlık derecesi ne olursa olsun.
Sonuçta onlar bitki değil Arzu ve istekleri var yapışmamak Lazım ve söz konusu anne aslında haklıyken haksız duruma düşürmüş kendisini keşke size vermiş ve vermekte olduğu eğitimden söz etseydi sizde ona göre davranırdınız
Tepkisi yanlış olmuş ama tekrar ediyorum çocuklar oyuncak değil,,anne-baba harici mıncıklanmalarını,sürekli öpülmelerini,gıdıklanmalarını uygun bulmuyorum.
'Kendisi doğursun bitane millete elletsin'
Çok çok itici bir kelime ilişkimi keserdim mesafe koyardım kesinlikle.
sen babasınada bırakma . sapık babalarda var . koy bir fanusa orda büyüsün . malum ortalık sapık dolu .Benimde guvendigim insanlar var
Bu ayri bisey
Ama genele guvenmiyorum
Ben kocama guvenirim
Ama baskasi guvenmez ona saygi duyarim
Kimseye birakmiyorum degil arada biraktigim oluyor ama kontrolumde gozetimimde oluyor
Yani mutlaka sorarim bugun ne yaptin nasil gecti diye
Bu arada benim kizim 8 yasinda baya ozguvenlidir
Oyle kimseden cekinme huyuda yoktur buda bir dip not. Yani korumaci annelerin cocuklari oyle cekingen falan olmuyor
Tam tersi cok disa donuktur
Ben disardan hep gozlemlerim
Ve soylerim dogruyu yanlisi geriside artik allaha emanet
Kitap okumak icin anlamak da gerekiyor tavsiye ederimAma ben çocuklarınızı kucaktan kucağa atın diyorum zaten
Tövbe estağfurullah..
Tamam bayan tamam.
Siz haklısınız.
Çocuğu korumanın yolu herkesi sapık ilan etmek.
Sevdiklerimizin kalbini kırmak ve tüm bunları rencide edici şekilde çocuk önünde yapmak.
Siz öyle yapın.
Çocuğunuzun harika bir psikolojisi olur eminim.
Bir de en son ne zaman kitap okudunuz bilmiyorum.
Okuduğunuzu anlama kısmını geliştirmek adına daha fazla okumanızı öneriyorum.
Sevgiler..
Bu işin sencesi/bencesi yok esasen,,madem anlamak size zor geliyor alın 3-5 çocuk gelişimi kitabı okuyun.Çocuklar oyuncak değil tabiki. Küçük yeğenimden yola çıkarak söylüyorum öpülmek istendiğinde çocuğa ne denir "bir kere öpeyim mi ? " çocuk zaten buna izin veriyorsa öpülmek istiyorsa izin verir vermiyorsa vermez çocuğu ağlatana kadar rahatsız edene kadar zorla öpmeye çalışan biri olursa onu düzgünce uyarırsın çocuğu zorlama diye ama bu tavır gereksiz yere verilmiş bir tavır. Ayrıca halasının gıdıklamasının ne gibi bir zararı olabilir çocuğa cidden anlayamıyorum ? Bence rahatsız edecek derecede abartı bir davranışı anne ve babanında yapması normal değil.
Senin beninle derdin ne bilmiyorum
Ama konu ac kendini rahatlat kim giz yumdu seni kim taciz etti
Senin şu yaklasimin cok saglikli ya
Denilecek cok soz var size
Sana yazmiyorum sende saglikli yaklasimini kendine sakla
Uslubunla yeterince rahatsiz edicisin
Benim icin
Kitap okumak icin anlamak da gerekiyor tavsiye ederim
Ozelikle anlayarak okumanizi
Burda kisiye saldirmak
Enpati yapmadan sadece ben hakliyim ben dogruyum diye kendini parcalamak
Karsi tarafi dogruyu soylese bile haksiz gosterme cabasi var
Konuya degil kisiye yorum yapiliyor
Bana degil gunumuzde yasananlara yogunlasin
Konuyu saptirmayin
Ha saptiracaksakda benim evimde kutuphanem var senin varmi?
Ama bundan kime ne onuda bilmiyorum sordunuz bende soruyorum
Size ne bana ne
Empati yaparsaniz ben en ozelimi bir daha boyle seyler olmasin diye acmisimsenden yaptığım 2 ya da 3.alıntı bu ne derdim olacak, ayrıca ben ciddiydim çünkü olayı kişiselleştirdin ve yorumların bu olayı aşıp kendi yaşadıklarına geldi o yüzden konu aç diyorum, bunda sağlıksız olan ne pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?