- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
sizin bedeninizden bir bebek olmaması çocuğunuz olmayacağı anlamına gelmezİstemiyoruz demedim, olmayacak dedim.
Rahim olmayınca çocuk da olmuyor kadın bedeninde.
ben teker teker konu sahibininmesajlarını okudum, çok yönlüdüşünebiliyorum, kendisi abisine istersen eşim çocuğa fazla yaklaşmasın tarzında soru sormuş daha bu olay hiçyokken, düşünüyorum ve eleştiriyorum sadece, bence olaylara çok yönlü bak ve sorgulaYa sen bakma böyle lambur lumbur konuşanlara
lambur lumbur ne yaYa sen bakma böyle lambur lumbur konuşanlara
Konunun hepsini okudum çok yönlüde bakabiliyorum şükür ki sığ düşünceli bir insan değilimben teker teker konu sahibininmesajlarını okudum, çok yönlüdüşünebiliyorum, kendisi abisine istersen eşim çocuğa fazla yaklaşmasın tarzında soru sormuş daha bu olay hiçyokken, düşünüyorum ve eleştiriyorum sadece, bence olaylara çok yönlü bak ve sorgula
o zaman konu sahibi abisine neden rahatsız oluyorsanız eşim çocukla ilgilenmesin demiş, ben burayı çözemedim, ne düşünüyorsun, ortada henüz bu olay yokKonunun hepsini okudum çok yönlüde bakabiliyorum şükür ki sığ düşünceli bir insan değilim
İşte boş boş konuşanlambur lumbur ne ya
Yo öyle bir şeyi nerden uydurdunuz3 senelik evli 10 yıldır birlikteyiz çocuk istemiyoruz çift olarak olmasın diyede çok dikkat ediyoruz
Yengesinin kafadan kırık olduğunu çok iyi anlamış bence en başından beri ondan diye düşünüyorumo zaman konu sahibi abisine neden rahatsız oluyorsanız eşim çocukla ilgilenmesin demiş, ben burayı çözemedim, ne düşünüyorsun, ortada henüz bu olay yok
Cok üzüldüm gercekten.Rahmim alındı = Çocuk sahibi olamayacağım.
Cevap bile vermedim napayımben sana istisna olamazsın demedim kaideyi bozamazsın dedim
rica ediyorum çok yönlü düşünelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?