şantaj...

sevendays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
26
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. içinden çıkılmaz bir durumdayım. sizlerden yardım istiyorum. ben eşimin en yakın arkadaşının bürosunda sekreter olarak çalışıyorum. geçenlerde iş yerindeyken malum sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşımla karşılaştım ve biraz sohbet ettik. bana beni unutamadığını hala sevdiğini yerimi kimsenin doldurmadığını söyledi. bu arada biz onunla cinsel anlamda bişeyler yaşamıştık. ondan bahsetti. ben konuyu geçiştirdim ve hoşçakal deyip sildim onu. aradan iki gün geçti bana tanımadığım birinden mail geldi. eşin bakire olmadığını biliyor muydu diye. kimsiniz yazdım cevap gelmedi. aynı gün bizim patronun (eşimin en yakın arkadaşının ) ofiste olmadığı bir zaman diliminde onun bilgisayarında msn kısmında bana mail gelen adresin yazdığını gördüm ve şok oldum. meğer patronum ben yazışırken okumuş herşeyi. çok sinirlendim konuşmayı düşündüm ama yapamadım utandım. en iyisi konuyu soğutmak diye düşündüm. aradan yaklaşık bir hafta geçti ve bugün bi mail daha geldi. eğer benimle birlikte olmazsan eşine herşeyi anlatırım diye. off kızlar inanın elim ayağım titriyor yazarken bu insanın bu kadar ş...z olduğunu bilmiyordum eşim öğrenirse boşar beni kesin. napıcam bilmiyorum :(

eşin anlamadımı bilmiyormuydu durmunu ?
bence onunla paylaşmalısın eğer durumunu önceden biliyorsa anlat her şeyi

bence hiç yüz verme ve git eşine olanı biteni anlat. anlatmazsan daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. allah yardımcın olsun. ve bence bir an evvel o işten ayrıl. çok zor bi durumdasın anlıyorum. dualarım seninle..

eşinin böyle bişiyi anlamaması mümkün değil bence gecte olsa eşinle paylaş onun bunun agzından duyacagına senden duysun

Eski erkek arkadasinizla yazismaniz gercekten dogru bisey degilmis
hele bide evliyken .. yani esiniz aynisini yapsa acaip cingar cikarirdiniz diye düsünüyorum .. onu gectim
patronunuzun yazdigi msj tuhaf .. cünkü affedersinde esinin bunu bilmesi gerek degilmi zaten ??
yoksa balayi gecesi adam kör kütük sarhostuda biseymi hatirlamiyordu ?
yani acikcasi benim biraz tuhafima gitti bu mesele ..

hem hadi diyelimki esinize söyledi patronunuz .. nasil ispatliyacakmis dogru oldugunu ?
yalanliyada bilirsiniz .. sizemi inanacak elin adamina misal icabi ...

kötü bir durum .. insanin gecmisi herzaman bir yerden patlak veriyor malesef ki ..

hayır eşim anlamadı.. ben kanama olmayınca panik oldum ve ona anlatacaktım herşeyi ama o herhalde seninki esnek dedi.. ben de olabilir dedim üzerinde durmadı..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. içinden çıkılmaz bir durumdayım. sizlerden yardım istiyorum. ben eşimin en yakın arkadaşının bürosunda sekreter olarak çalışıyorum. geçenlerde iş yerindeyken malum sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşımla karşılaştım ve biraz sohbet ettik. bana beni unutamadığını hala sevdiğini yerimi kimsenin doldurmadığını söyledi. bu arada biz onunla cinsel anlamda bişeyler yaşamıştık. ondan bahsetti. ben konuyu geçiştirdim ve hoşçakal deyip sildim onu. aradan iki gün geçti bana tanımadığım birinden mail geldi. eşin bakire olmadığını biliyor muydu diye. kimsiniz yazdım cevap gelmedi. aynı gün bizim patronun (eşimin en yakın arkadaşının ) ofiste olmadığı bir zaman diliminde onun bilgisayarında msn kısmında bana mail gelen adresin yazdığını gördüm ve şok oldum. meğer patronum ben yazışırken okumuş herşeyi. çok sinirlendim konuşmayı düşündüm ama yapamadım utandım. en iyisi konuyu soğutmak diye düşündüm. aradan yaklaşık bir hafta geçti ve bugün bi mail daha geldi. eğer benimle birlikte olmazsan eşine herşeyi anlatırım diye. off kızlar inanın elim ayağım titriyor yazarken bu insanın bu kadar ş...z olduğunu bilmiyordum eşim öğrenirse boşar beni kesin. napıcam bilmiyorum :(

ayrıca direkt patronundan şüphelenmende ilginç geldi bana yanlış anlamış olabilirmiyim diye düşünüyorum ama o kısımda bi eksiklik var gibi

eşin nasıl anlamadı bakire olmadıgını ki?
şimdi gidip eşine anlatsan eski erkek arkadasınla konustugun ıcın belkı senden bosanır
ama santajlara boyun eğip o adamla birlikte olursan bunu esın ogrendıgınde hersey cok daha farklı olur.kendi karakterini ruh saglıgını kaybedersin sanıyomusun ki bunu yapan adam beraber olursun onuda cekıp santaj yapmaz sana

eşin uzerinde durmamıs demekki o kadar önemsemiyor bence eşinize bu durumu anlatmayın anlatırsanız ne oldu fln patron olayınıda anlatmak durumunda kalacaksınız o zaman eski sevgilinizle konustugunuzuda ögrencek ve olaylar buyuyecek direk o adama korktugunuzu belli etmeden tepkinizi koyup işten ayrılın

eğer eşin seni boşıcak kadar bu konuyu ciddiye alsaydı, bence kanaman olmadığında seninki esnektir diyerek geçiştirmezdi bu konuyu :19:
adamın tehditlerine boyun eğme ve şikayetçi ol karakolda .. tabi eşine duyurmadan ilk etapta.
o işide hemen bırak... :19:

eğer eşin seni boşıcak kadar bu konuyu ciddiye alsaydı, bence kanaman olmadığında seninki esnektir diyerek geçiştirmezdi bu konuyu :19:
adamın tehditlerine boyun eğme ve şikayetçi ol karakolda .. tabi eşine duyurmadan ilk etapta.
o işide hemen bırak... :19:

kesinlikle katılıyorum.
Allah yardımcın olsun.

bana pek masum gelmedi bu bayan malum sitede karşılasman için arama yapılması gerek tabi eğer arkadas listesinde yoksa patronunndan şüphelenmeside cok cok ilginç geldi nie direkt gidip onun bilgisayarını kurcaladı nie ondan şüphelendi

bana pek masum gelmedi bu bayan malum sitede karşılasman için arama yapılması gerek tabi eğer arkadas listesinde yoksa patronunndan şüphelenmeside cok cok ilginç geldi nie direkt gidip onun bilgisayarını kurcaladı nie ondan şüphelendi

tamamen aynı fikirdeyim.. sanki bazı şeyler anlatılmamış gibi

Katiliyorummm ..

hem ayrica atlamisim okurken .. esinin en yakin arkadasiymis bu patron denilen adam ..
Ne bicim bir arkadassa ,, yakin arkadasinin esine yan gözle bakan bi azgin teke .. !
pff ..

e cvp atın ,
ben senin kim olduğunu biliyorum, şimdilik susuyorum ama korktuğumdan değil ,deyin, bi kez daha bana bu yolla ulaşırsan olacakları sen düşün, savcılığa gideceğimden hiç şüphen olmasın şantaj maillerinde elimde ,yaz ..o kadar merak ettiysen evet eşim elbette herşeyimi biliyor, eşimi sen de benim kadar iyi tanıyor, aptal olmadığını biliyorsun ! diye cvp at korkut gözünü..

yaa okur okumaz içim daraldı cidden.. saklı tutulmasını saglayarak polise şikayet et bencede ve cık işten cok fena bi durum :96:

e cvp atın ,
ben senin kim olduğunu biliyorum, şimdilik susuyorum ama korktuğumdan değil ,deyin, bi kez daha bana bu yolla ulaşırsan olacakları sen düşün, savcılığa gideceğimden hiç şüphen olmasın şantaj maillerinde elimde ,yaz ..o kadar merak ettiysen evet eşim elbette herşeyimi biliyor, eşimi sen de benim kadar iyi tanıyor, aptal olmadığını biliyorsun ! diye cvp at korkut gözünü..

bu cook mantıklı :128:

ben onun bilgisayarını karıştırmadım ya da ondan şüphelenmedim ki.. o gün iş için evrağa bakarken msnde en son girilen adres kalır ya o öylece duruyordu ben açmadım yani.. görünce neye uğradığımı şaşırdım zaten..

eski erkek arkadaşımı ben bulmadım o bana mesaj gönderdi ben de cevap yazdım.. yazmamalıydım hata bende..

e cvp atın ,
ilk mailimde yazmıştım kimsiniz diye sordum ve eşimden saklım yok diye.. ama eski erkek arkadaşım eşin sorun etti mi diye sormuştu yazışırken ben de hayır anlamadı üzerinde durmadı demiştim.. eğer tüm yazışmaları okuduysa bunu da okumuştur..

Back
X