merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. içinden çıkılmaz bir durumdayım. sizlerden yardım istiyorum. ben eşimin en yakın arkadaşının bürosunda sekreter olarak çalışıyorum. geçenlerde iş yerindeyken malum sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşımla karşılaştım ve biraz sohbet ettik. bana beni unutamadığını hala sevdiğini yerimi kimsenin doldurmadığını söyledi. bu arada biz onunla cinsel anlamda bişeyler yaşamıştık. ondan bahsetti. ben konuyu geçiştirdim ve hoşçakal deyip sildim onu. aradan iki gün geçti bana tanımadığım birinden mail geldi. eşin bakire olmadığını biliyor muydu diye. kimsiniz yazdım cevap gelmedi. aynı gün bizim patronun (eşimin en yakın arkadaşının ) ofiste olmadığı bir zaman diliminde onun bilgisayarında msn kısmında bana mail gelen adresin yazdığını gördüm ve şok oldum. meğer patronum ben yazışırken okumuş herşeyi. çok sinirlendim konuşmayı düşündüm ama yapamadım utandım. en iyisi konuyu soğutmak diye düşündüm. aradan yaklaşık bir hafta geçti ve bugün bi mail daha geldi. eğer benimle birlikte olmazsan eşine herşeyi anlatırım diye. off kızlar inanın elim ayağım titriyor yazarken bu insanın bu kadar ş...z olduğunu bilmiyordum eşim öğrenirse boşar beni kesin. napıcam bilmiyorum