- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.161
arkadaşıma beşinci günden itibaren beş gün demiş tatlım sanırım doktordan doktara değişiyo
tebrikler darısı başımıza artık
kızlaar bnm bat ım 18 i ama şimdi adet sancılarım başladıııııinşallah olmamammm
ipekcim besbeli hamisinn tebirkler
tebrikler darısı başımıza artık
ayyy görünce heyecan yaptımmm... hamilesiiinnn canımmm ALLAH bekleyen herkese bu tabloyu göstermeyi nasip etsinnnn
benimde başladı 18 adet günümmm ben birde lekelenme yaşadım bu geçen cumartesi göğüslerim ilk defa hassaslaşmıştı lekelenmeden sonra acayip akıntım gelmişti şimdi yok sol ve sağ kasığımda ince ince ağrılar var dün fortel yaptım hiç bir şey yoktukırmızıları bekliyorummmm birazda karnımda batmalar var
Merhabalar kızlar bu topik hepimize uğur getirir inşallah diyerek başlamak istiyorum. Bende aylardır deneyenlerden ama başaramayanlardanım
prolaktin hormonum yüksek yıkmiştı dostinex kullandım 1 kutu. ve bu ay soğan kürü yaptım. sat 19 nisan 25 günde bir adet olurum, bugünlerde olması gerekiyordu fakat henüz gelen giden yok 5 gün önce test yaptım negatif ti :18: ara ara adet belirtileri dışında hiç belirtimde yok. inşallah gelmez kırmızılar
benimde başladı 18 adet günümmm ben birde lekelenme yaşadım bu geçen cumartesi göğüslerim ilk defa hassaslaşmıştı lekelenmeden sonra acayip akıntım gelmişti şimdi yok sol ve sağ kasığımda ince ince ağrılar var dün fortel yaptım hiç bir şey yoktukırmızıları bekliyorummmm birazda karnımda batmalar var
ayyy görünce heyecan yaptımmm... hamilesiiinnn canımmm ALLAH bekleyen herkese bu tabloyu göstermeyi nasip etsinnnn
teşekkürlerrrrr....kan testiyle netleşir inşalllah. allah size de nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?