- Konu Sahibi nagihan_14
-
Biraz degisiklik iyi gelir belki Annenlere gitmende iyi olur sana birazda unutursun hamileligi filan
insallah canim gecicek mutlakada kafaya takmadan olmuyor,
kahverengi lekelenme herkeste gorulmesi gerekirmi yerlesme dedikleri
hoşbulduk canım:) ayy inşallah dedıgın gıbı olur hayrlısı bakalım..
Canım önce hoşgeldin...
İnşallah bu ay senden de güzel bir haber alırız. Belirtilerin hem adet hemde ilk hamilelik belirtileriyle ortak gibi gözüküyor.Ama inş hamilelik belirtisidir ve en çok bir 10 gün sonra senden pozitif haberler gelir.Şimdiden bol şans, öpücükler :76:
.
elüfüm yaaa benim daha çok var psikolojik hamileyim diyebilirim...kasıklarım ööle ağrıyoki..eğilince sanki bıçak giriyo.. gaz ağrısı gibi de değil.....
evet evet ben PSİKOLOJİK HAMİŞİM.....
uzulme canim artik hayirlsi olsun bekle bakalim bundada vardir bisey
Haydi bakalım birşey kalmamış.Hepi topu 13 gün var.Bunun 4 günü cumartesi-pazarlara denk geliyo zaten.Oho bişiy yok bişiy yok,hepberaber geçiririz.
Gülüm,sağlık olsun,inşallah 31 Mayısta'da seninkinin güzel haberlerini alırız,çifte bayram yaparız.Senden 2 gün sonrada benim BAT'ım 2 Haziran.Bakarsın bu ay güzel haberlerimiz bol olur.Hepimizin gönlüne göre olsun.
Bu arada dün tam kaptırmıştık,bebek odasından falan bahsediyoduk regl olduğumda.Bugüne kadar hiç konuşmamıştık oysa.Artık emin gibiydik ya.Tosladık resmen ya.
Eşim de diyorki, "Ne iğrenç bir gün ya, ne Galatasaraydan güzel haber geldi, ne bizim piçten ses var..."
Bu adamın hayatla bu kadar barışık olmasına aşığım.....
ınsallah ay sonu birlikte veririz mujdeyı hayırlısı böyleymiş
Canikler, bu ovulasyon testi diye bir nane diyorlar, bu ne ayaktır? Ben hiç kullanmadım kullanan var mı? Neye yardımcıdır bu?:26:
.
Canikler, bu ovulasyon testi diye bir nane diyorlar, bu ne ayaktır? Ben hiç kullanmadım kullanan var mı? Neye yardımcıdır bu?:26:
.
yumurtlama gunun gösteriyor gebelik testi gibi yumurtladıgın gun çift çizgiyi gösteriyor bende düşünüyorum bu ay almayı
bebişim eczaneden bulacaksın onu tükürükle ya da idrarla uygulananlrı var ve iyi sonuç veriyor....düzenli adet dönemi olanlarda çok da tavsiye edilmiyor ama sen bilirsin..bence adetinden sonra gün aşırı ilişkiye gir hamiş kalma olasılığın %80 miş
öpüyorum kuzucuumm
.
Bizim method bir gün dur bir gün coş tekniği zatenBakalım göreceğiz bu ay neymiş.? Benim adet günlerim düzenli,bana yaramaz mı o zaman? Ben gene de deniyim de içimde kalmasın...
Kızlar ben ilk defa gördüm. Erken gebelik testi diye bir şey varmış, Bilginiz olsun...
Türkiye nin Ovulasyon Testi .. Başarı Hikayeleri İle Dolu 4 üncü Yıllımız
ben de bu teste bakıyordum erken gebelik testlerı eczanelerde pahalı burda kı hesaplı geldi bana 20 limi 30lu mu alayım ona kara veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?