- Konu Sahibi nagihan_14
-
Bebeğim dayanıyorum napim, geçen ayda adetime 2-3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bende totem yaptım bu ay günüm geçene kadar hatta geçtikten sonrada 1-2 gün test yapmıcam. Bana manyak bu diyebilirisn ama nolur nolmaz bazen takıntıdan dolayıda atıyo 1-2 gün ileri geri. Bakalım.Bu sabah sol kasığımda yine çok sancı oldu eşim işe gittikten sonra 1 saat daha yatmak zorunda kaldım. Bu rüyada beni çok fena etti. İnş öyledir. Bugün vakit ayıramadım ama yarın hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bana isimlerinizi yazın tek tek lütfen Niyetlenicem...
Bebeğim dayanıyorum napim, geçen ayda adetime 2-3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bende totem yaptım bu ay günüm geçene kadar hatta geçtikten sonrada 1-2 gün test yapmıcam. Bana manyak bu diyebilirisn ama nolur nolmaz bazen takıntıdan dolayıda atıyo 1-2 gün ileri geri. Bakalım.Bu sabah sol kasığımda yine çok sancı oldu eşim işe gittikten sonra 1 saat daha yatmak zorunda kaldım. Bu rüyada beni çok fena etti. İnş öyledir. Bugün vakit ayıramadım ama yarın hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bana isimlerinizi yazın tek tek lütfen Niyetlenicem...
Bitanem o zaman ihtimal yok değil. Ama şu da var hamilelik hormonu idrara en son düşüyo o yüzden hamişsende belki döllenmen geç falan olduğundan dolayı testin negatif çıkmıştır. Ümitlendirmek istemiyorum, ümitlenme de ama dikkat et yine, ilaç alma ani hareketlerde bulunma. Pazartesi günü de hemen kan testi yaptır bol şans inş bu ayın ilk hamişi sensindir
dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
hepiniz için dua ediyorum mayıs ayında isteyen tüm annelerin göbüşleri bebişle dolsunn
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
hepiniz için dua ediyorum mayıs ayında isteyen tüm annelerin göbüşleri bebişle dolsunn
Kızlar, hepiniz için dua edeceğim tabiki, seelin,yakamoz,niday,Serpil,nagihan...
Hepiniz aklımdasınız bir bir. Allah yüzümüzü güldürsün. Hayırlı geceler...
Kızlar, hepiniz için dua edeceğim tabiki, seelin,yakamoz,niday,Serpil,nagihan...
Hepiniz aklımdasınız bir bir. Allah yüzümüzü güldürsün. Hayırlı geceler...
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
çok üzgünümm kızlar !!!! adet oldum bugünn inşallah bir daha ki aya kaldı umudummm
hiçç üüzlmeee jadecimmm mayuıss için sözleştik ya:)
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
amin :)) tebrik ederim seni, sırada isteyen tüm arkadaşlarımıza allah tez zamanda bebek nasip eder inş.. :)))dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?