offf bilmiyorum ya artık yarında olmazsam kan testine gidicem sabah inşaAllah onda çıkar
hmmm üzülma canım ya senin bata daha var demi?
selam kızlarrr nedurumdayız :) benim bat a 4 gün kaldı off çok heyecanlıyım ya,biranönce geçsin istiyorum zaman:)
şu erken gebelik testi demişsiniz ya,ismi ne onun ya bilen duyan gören varmı :)))
bat a 3günüm kaldı. vücudumda acaip değişiklikler var.durup durup midem bulanıyor kasıklarımda olur olmadık sancılar oluyor. bugün de baş dönmesi yaşadım hafif hafif acaba bana mı öyle geliyor diyorum anlamadım süerkli acıkıyorum ve sık idrara çıkıyorum. geçen ay erken test yapmıştım. bu sefer son ana kadar bekleyeceğim.
Rabbim hepimize hayırlısını versin.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatları kucağınıza almayı nasip esin
Sağol canım
Benim hamilelik belirtilerim,kasıkta adet sancısı gibi değil de sızı şeklinde ve arada batmalar
iştahım açıldı
sık idrara çıkıyorum(idrarda bulanıklık ve tortu)
yani sende olan şeyler umarım hamilesindir kasım ayında
düşen bebeğimde de aynı belirtiler olmuştu,bu ay hamile olduğuma idrarımdan ve batmalardan şüphelendim açıkçası
Sağol canım
Benim hamilelik belirtilerim,kasıkta adet sancısı gibi değil de sızı şeklinde ve arada batmalar
iştahım açıldı
sık idrara çıkıyorum(idrarda bulanıklık ve tortu)
yani sende olan şeyler umarım hamilesindir kasım ayında
düşen bebeğimde de aynı belirtiler olmuştu,bu ay hamile olduğuma idrarımdan ve batmalardan şüphelendim açıkçası
bizde eşim kaygılı.ben çok rahatım.allah istediği zaman olur inşallah.benim derdim böyle abidik gubudik sorunlr çıkıp rahat kafamı rahatsız etmesi.canım pek tatlıdır benim: )
6 haftalık bebeğin bile varlığını göstermedi o test banagıcık bişey yada yok ven var gibi çıkıyor sen yarın başka bir marka al canım inşallah hamilesindir
5 gunüm var daha. Erken yapınca da üzüldüğün süre artıyor iste
Bence kan testini biraz daha ertele ama sen bilirsin
cnm benim arkadaşım yaptırdı..yeni makinelerde hiç ağrı falan hissetmiyormuşsun..muayene gibi geçiyormuş..ama eskiden yaptıranlar hep çok kötü şeyler anlatıyordu..yaptıracaksan yeni makine kullanan merkezleri tercihetmeni öneririm..nasılsa bu para cepten çıkıyo ssk falan karşılamıyo..yada özel sigorta.
tşkler canım ben dün yaptırdım geçtim iyi geçti inş. bi problem çıkmaz
inşallah kuzucum yaa bkalım bu haftaiçi görecez nasıl olup olmadıgını ama benı stresten yedi bitirdi
kuzumm bu ay yapılmıycak aşılama bidahakı aya dedi doktorbence ben amelıyat olucam allahın ıznıyle tüplerim açılcak o şekilde kalıcam...aşılamayla ilaçla olacagına hiç ihtimal vermiyorummm ..
oo süpermişşş kuzucummmm
geçen sefer yanlıs hatırlamıyosam 60 çıkmıştı...bu daha çabuk buyuycekkkminik kuzucugumun kuzusu yerimm ben onuu
hmm olabilir ozaman tatlım..sağol bitanemm benimm inşallah sende en yakın zamanda kalırsın..hem bak rahim filmi çektiricekmişsin ondan sonr hamıle kalma olasılıgı daha yuksekmiş..ben temmuz ayında çektirdim..hiç korkma agrıısız sızısız oluyor keşke daaha önce yazsaydın istanbuldaysan sana benım yaptırdıgım yerı tavsıye ederdım...ben hiç bişey hissetmedim toplam 5 dk surdu herşey sadece ilaç verılırken adet sancısı gıbı bı sancı gırıyo oda 1 dk suruyor...
ewt çocuk olmamasına engel bı durum yok ama bu ugrşlar bekleyıs insanı çok yıpratıyor...kaç aydır tedavi görüyorum ve görmeye devam edıcemde kimbilir ne zaman alnımıza yazıldı allah bilir..hmm nee iyiymiş patronun öyle...istanbuldamı oturuyosun canım benim doktorumda çok iyisigortayla bırlıkte 80 tl ye gelıyor muayenesi..bi git bakalım o doktora inş. fayda görürsün
çok ümitlenmiyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor hiç
sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza
Bendede belirtiler aynen bu şekilde yaaa,kasıklarda batme ve sık idrar,hatta idrarda bulanıklık ve tortuu :)))
inşallah psikolojik değildir:) napimm bölee yanii :))
Herkese günaydın arkadaşlar,şu ovilasyon testlerinden almıştım,adetim bitince 7. günde başladım benim 25 günde bir olduğu için 7. günde başlamam gerekiyormuş ilk gün testi yaptım silik çizgi çıktı 8.gün dün yaptım baya bariz 2. çizgi koyuydu,şunu söylicem demekki yumurtlama 13. 14. 15. sabit değil hani diyorlar ya adetin 1 gününden itibaren 13.14.15. diye ben hep öyle deniyordum,ama demek 8. gün ymurtlamaya başlıomuşum,bence benim gibi anlamayan varsay yumurtladığını alın kızlar..
günaydın canım,sen 22 günde 1 mi adet oluyosun o zaman?
Adet yumurtadan 14 gün sonra geliyomuş ya.
Hadi bu ay inşallah müjdeni alırız,sen yine de 12,14,16 günleri de değerlendir bence
selam kızlarrr nedurumdayız :) benim bat a 4 gün kaldı off çok heyecanlıyım ya,biranönce geçsin istiyorum zaman:)
şu erken gebelik testi demişsiniz ya,ismi ne onun ya bilen duyan gören varmı :)))
bat a 3günüm kaldı. vücudumda acaip değişiklikler var.durup durup midem bulanıyor kasıklarımda olur olmadık sancılar oluyor. bugün de baş dönmesi yaşadım hafif hafif acaba bana mı öyle geliyor diyorum anlamadım süerkli acıkıyorum ve sık idrara çıkıyorum. geçen ay erken test yapmıştım. bu sefer son ana kadar bekleyeceğim.
Rabbim hepimize hayırlısını versin.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatları kucağınıza almayı nasip esin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?