ay ay ay bende bugün 2. silik çizgiyi gördüm canım rabbim gönlündeki muradı verir inşallah herkesinkasıklarımda da birkaç gündür ağrı var.Adetten önce belirtiler gelir ya bu ay henüz o da gelmedi.Bugün olmam lazımdı ortada bişi yok.Sadece karnımda şişlik var.Testimde 2.çizgim silik çıktı. POOFFF heycandan kalbim ağzımda atıyor wala:)
ekimden kasıma transfer oldumcanım 5 aydır uğraşıyorum işte bebek için bu kasım 6. ayım olcak
aaaa aynı gün gördük demek silik çizgiyi bende bugün gördüm rabbim gönlüne göre verir inşkasıklarımda da birkaç gündür ağrı var.Adetten önce belirtiler gelir ya bu ay henüz o da gelmedi.Bugün olmam lazımdı ortada bişi yok.Sadece karnımda şişlik var.Testimde 2.çizgim silik çıktı. POOFFF heycandan kalbim ağzımda atıyor wala:)
minik kelebeğim sağolasın haberdar edecem tbiki mutlaka rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallhanaaaaaaaaaaaaammmmm bebek geliyo
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
kan testinin sonucunu bekliyoruz hadi bakalım
bize haber et mutlaka
canım bu sene bitmeden olcak bu iş allahın izniyle,inşallah laparoskopiye de gerek kalmicak içini ferah tut sen
önceki yeğeninde adet günü 60 çıkmıştı tatlım bildin vallabu yeğeninde adete bikaç gün kala 97 çıktı inşallah dediğin gibidir sıkı tutunur bu defa inşallah.ağrım da hafifledi çok şükür fazla hareket etmedim mi rahatsız etmiyo.ben de vakit buldukça ayakları uzatıp dinleniyorum.İşi gücü kenara bıraktım içim rahat etmiyo ama vicdanım rahat ediyo en azından :26:
ah canım yaa ben olsam çatlarım meraktan,inşallah adet olmazsın
bende fazlasıyla test var evin yakınsa verim sana 20 tane test aldım meraktan
canım şu an gebelik testinde çıkmayabilir erken olabilir,eğer canını sıkmayacaksa yarın yap ya da bikaç gün daha beklesen daha iyi olur,sen bilirsin kuzucum
etmemmi canım yaa öğrendiğim sabah ezanda hepicinize dua ettim hala da aklıma geldikçe ediyorum
Felaket senaryoları yazdın beş dakkada hee döecem seni
Benmde 4bitti bu 5ci ayim olcak bakalm nolcak bu ay ins gelir bebiş..
kızlar yorum istiyorum ama ben
kızlar iyi akşamlar iki gün önce yazmıştım kısaca adetime 9 gün varken kahvrengi akıntım başladı ve hala daha az az oluyor .bugün dayanamadım doktora gittim sitresten.muayene etti hiçbirşey çıkmadı kan istedi ve hcg değerim 13.5 doktor da kesin birşey söyleyemedi ama ben çatlamak üzereyim artık .sizler ne diyorsunuz bu değere
tebrikler cnmmm.. inşallah bebişin seninle kalır.dualarım seninle..ve tüm arkadaşlarım için tabiki.ya bu kasım pek bi uğurlu geldi..hadi hayırlısıyla darısı başımıza diyeyimmm
iyi akşamlar kızlar.ben bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 323 çıktı...geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım..inş bu yavrum benle kalır...dualarınızda bana da yer verirmisiniz...inş bu sefer tamamına erdirir rabbim...
kasıklarımda da birkaç gündür ağrı var.Adetten önce belirtiler gelir ya bu ay henüz o da gelmedi.Bugün olmam lazımdı ortada bişi yok.Sadece karnımda şişlik var.Testimde 2.çizgim silik çıktı. POOFFF heycandan kalbim ağzımda atıyor wala:)
kızlar iyi akşamlar iki gün önce yazmıştım kısaca adetime 9 gün varken kahvrengi akıntım başladı ve hala daha az az oluyor .bugün dayanamadım doktora gittim sitresten.muayene etti hiçbirşey çıkmadı kan istedi ve hcg değerim 13.5 doktor da kesin birşey söyleyemedi ama ben çatlamak üzereyim artık .sizler ne diyorsunuz bu değere
9 kasım bat tarihim kızlar ama ben kahverengi lekeyi ayın 30 undan beri görüyorum çok değil damla damla hep . dayanamadım gittim muayene etti bu şekilde anlayamayız dedi ancak kanda görürüz dedi kandada 13.5 çıktı işte bilemedik acaba idrarda çıkar mı yapsam
ay ay ay bende bugün 2. silik çizgiyi gördüm canım rabbim gönlündeki muradı verir inşallah herkesin
ooooooooooooooooooooowwwww kızlaaaar ne güzel haber tebrik ederim allah tamamına erdirsin
Hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah
Sağlıklı hamilelikler dilerim
canım anladığım kadarıyla şu an adetine tam 1 hafta var o yüzden doktorun kimyasal gebelik ihtimaline karşı kesin bişey söylemiyodur sana ama hcg 5 üzeri ise gebelik var diye biliyorum.bu değerin 2 günde 1 iki katına çıkması lazım.
doktor kanamadan dolayı da hamile olduğunu söylemiyo olabilir bence
Eğer adet olmazsan ve bu değer katlanırsa herşey istediğin gibi demektir
testi yaptırdıktan 2 gün sonra tekrarla,güzel haberini bekliyoruz hadi bakalım.
bat dündü ve hala olmadım ama kalktığımdan beri alt taraflarımda bişeyler var bel karın midem bi acaip inşaAllah kırmızılar gelmez :2:
Ben demiştim sana peri kızı gelicek diye
hislerimde yanılmam
bunlarda geçti sadece yumurta akı gibi akıntım devam ediyo yarını bekleyemiycem nöbetçi eczane bulmaya gidiyorumm dua edinnn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?