oluyomuş canım o kasıklarda ağrı benimde yumurtam çatlayalı 3 gün oldu ama hala devam ediyor inşallahta geçmez :)
İns tatlım bu ay Bebislerimiz Allah'ın izniyle yola çıkarlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyomuş canım o kasıklarda ağrı benimde yumurtam çatlayalı 3 gün oldu ama hala devam ediyor inşallahta geçmez :)
İns tatlım bu ay Bebislerimiz Allah'ın izniyle yola çıkarlar.
kuzum geldiler miiii kırmızılar.o zaman hemen önce dişçiye
sonra doktora.ilaç almıştın ya korkuyodum ya bebişine bişey olur diye laf dinlemiyon ki cadı içtin içtin
ayyy canım benim yirim tatlı dilleri ben
darısı başına halaya durucam hele bi haberinizi alayım
bende hiç kesilmedi o ağrılar olmazmı
idrar testi kadar güvenilir bende o ağrılar
inşallah gelirler benim 2 gündür valla içinde bir his hamile olduğumu söylüyo inşallah öyledir rüyalarıma giriyo artık hayırlısı olsun herkez için
Ya bende birşey hissetmeye çalışıyorum olup olmadığına dair ama olmuyooooo bu heyecanla test gunüne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.Buarada o rüyalar hep varlar.Aklımızdan çıkaramıyoruzki bebişleri birtürlü
buralardayım canım topik topik bakınıyorum girince.. arada bir de yazıyorum ama sen de yoktun.. yine başa baş gidiyoruz desene batlarımız hep aynı gidiyo ne güzel.. inşallah sonucumuz da çok yakın ve aynı zamanda olur canımmm...
bu senbu ben sen nasılsın?
ben ayın 4 ünde yapcam ama ben zağten hamileyim büyük ihtimal yarın yapsanda çıkmaz çünkom daha ekim 29 unda yumoşum çatladı
hım geçmiş olsun canım ya benimde nerdeyse ağzımda diş kalmadı nasıl bir azimse artık bebek yapıcam diye ağrıları çekiyorum doktora gitmiyorum
kuzum geldiler miiii kırmızılar.o zaman hemen önce dişçiye
sonra doktora.ilaç almıştın ya korkuyodum ya bebişine bişey olur diye laf dinlemiyon ki cadı içtin içtin
saol canım yaa ayy öldürdü beni bu diş ...nee beter bişeymiş böylee 20 lik diş..çıkmıyor benımkı doktor amelıyatla ayrılıp alınck dedi korkumdan gidemedim...canım diş bakımı çok önemliymş bence sende ihmal etme doktora git..bna doktor dişlerini halletmeden hamile kalma dedi...zaten her gebelikte bir diş çürüyüp gidiyormuşş
geldilerr gelemez olasıcaLarrr hemde 5 gün erken geldiLerr pehh boşuna hayaLLere daLmiim diyee
ama iltihap olmuştu dişim kuzumm bogazıma kulaklarıma sıçradı..antıbotık ıcmessen kalbıne vurur ölürsün didiLerr korkuttular benii zaten dişimden dolayıda bu ay dogru dürüüst çalışma yapamamıştık...gidicemdee korkuyorumm yaa
kızlaaarr aranızda 20 lik dişi amelıyatla aldıran varmı
saol canım yaa ayy öldürdü beni bu diş ...nee beter bişeymiş böylee 20 lik diş..çıkmıyor benımkı doktor amelıyatla ayrılıp alınck dedi korkumdan gidemedim...canım diş bakımı çok önemliymş bence sende ihmal etme doktora git..bna doktor dişlerini halletmeden hamile kalma dedi...zaten her gebelikte bir diş çürüyüp gidiyormuşş
geldilerr gelemez olasıcaLarrr hemde 5 gün erken geldiLerr pehh boşuna hayaLLere daLmiim diyee
ama iltihap olmuştu dişim kuzumm bogazıma kulaklarıma sıçradı..antıbotık ıcmessen kalbıne vurur ölürsün didiLerr korkuttular benii zaten dişimden dolayıda bu ay dogru dürüüst çalışma yapamamıştık...gidicemdee korkuyorumm yaa
bide beni bilsen canım. bn bu ay katıldım aranıza:)
Canım bende 13 kasım ınsallah bırlıkte güzel haberler verırız benım bır oğlum var 6 yasında sımdı 2. Bebegım olsun ıstıyorum artık. Bende lısteye yazırmısınız kızlar
fındıkçım bata daha var adet ağrın böyle erken mi başlar senin?Ayyy ins bendede öyledir ya.Aşılama yaptırdık bu ay.Haftaya ayın 8inde test yaptıracam ama adet olacakmış gibi kasığım karnım ara ara ağrıyınca moralim bozuluyor kırmızıları görcem diye.:18:
canım laborant izne çıkmış sonucu alamadıktıminikkelebek taze annişim neoldu benim bhcg bak ben çok ümitliyim bu ay sende bir değerlerime bakıver
anammmm test yapmadın mı hala?ben olsam çatlarımhayırlı akşamlar anne adaylarıı benim bat yrın ya çok heyecanlıyım kırmızılar gelmez inş dua edin olur mu:26:
Canım ben 3 20lik dişimi ameliyatla aldırdım... Öyle korkulacak bişey değil 2 güne iyileşiyor zaten... şimdi 4. ve son yirmilik dişim çok ağrıyor ara ara Doktoruma sordum aldırabilirsin dedi ama ben dayanabileceğim kadar dayanıcam bakalım biraz da cesaretimi toplamam lazım... Bir an önce hallet bence çünkü hamişlikte ilk 3 ay organ gelişimi olduğundan diş tedavisi olamıyorsun
ayyyyyyy valla korkmuyoda değilim aslında fekat benim dişçi korkum var
ayyyy allah korusun kızz korkma bişiyciiin kalmicak olcak bitçek korkma bak ben korkuyomuyum dişçiden :18::18:
valla canım mümkün oldukça herkeze söylüyorum burdan azcık rahat olun şimdi zağten bişey hissedilmez de stres yapmayın senin burda kendini nasıl hissettiğin önemli hiçbişey yapamıyorsan çikolata ye azcık rahatla işin esprisi bir yana üzülme olur inşallah en güzel zamanında gelir o sana :)