kızlarrr kafam çok karışık lütfen beni rahatlatın.....kürtaj sonrası 2.ay hamile kalmış oldum doktor 3 ay bekle demişti şimdi bu yüzden bişey olur mu
ilk bebeğimin kalbi durmuştu buna da çok bağlanmasam iyi olur değil mii? ne olur ne olmaz.......kızlar kafayı yiyecem hamile kalıp da bu kadar kaygılı olan var mı...hala inanamıyorum.
sweetee canım seni popp un topiğinden biliyorum bak ne güzel görmüşssün 2. çizgiyi...lütfen stres yapıpda kendinide bebeğinide sıkıntıya sokma.kürtaj sonrası ilk aydan hamile kalıp bebeğini sağ salım kucağına alan o kadar çok kişi var ki.dua et onu sana allah verdi ve yine o korusun. sevin ve inan bebeğin seninle, kötü düşüncelere yer yok
günaydın kızlarrrr...bu sabah uyandım baktım bişey yok....sevindim tabiii....sonra cumhuriyet bayramı kutladık okulda...eve dönerken bir test alayım dedim.nöbetçi eczaneyi bulmak için tam bir saat yürüdüm testimi aldım tam eve dönerken hissettim başladı akıntı iste...hem rüzgar hem yorgunluk kızdım kendime.geldim eve baktım şeffaf akıntıymış.kan değilmiş..madem aldım yapayım dedim testi.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee silik çizgiiiiiii:)kızlar galiba ben hamileyim.........nedense eşim de ben de tahmin ettiğiniz kadar mutlu olamadık ilk hamileliğimde çok mutlu olmuştuk hemen hastahaneye koşup kana baktırmıştık sonra bütün sülaleyi arayıp müjdeyi vermiştik...2 buçuk aylıkken kaybettik öyle yıkıldık ki kendimize gelemedik...şimdi daha temkinliii ilerleyeceğiz belki hala şoktayız kafamız karışık...ilk aydan hamile kalacağımı zannetmemiştim hem de daha yeni kürtaj olmuşken.....
Herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi doktor 2 ay önce gittiğimizde. ama işte bu ay 5. deneme .buda olmazsa 1 ay daha deneyip ondan sonra gideceğiz doktora.eşim soruyor sürekli göğüslerinde ağrı var mı belirti varmı. e yalan yok bende de belirti hiç yok .sadeece inancım var. tek belirtim de sık tuvalete çıkmak(onun sebebi de ya idrr yolu iltihabı yada bebek var ve vücut kendini temzilemek için böbreklerim fazla çalışıyor ondan dolayı sık tuvalete çıkıyorum ) şimdi eşim de bu yüzden 'bu ay da olmadı biliyorum.ya hiç olmazsa '' dedi.için için üzülüyormuş benim habeim yok.ama anlatamıyorum eşime daha 5 aydır deniyoruz daha dur 1-2 sene deneyipte çocuk sahibi olanlar var.bu kadar aceleci olma tevekkül et diyorum .ama işte dilde tamam ama gönülde hüzün varmış demekki.
kızlarrr kafam çok karışık lütfen beni rahatlatın.....kürtaj sonrası 2.ay hamile kalmış oldum doktor 3 ay bekle demişti şimdi bu yüzden bişey olur mu
ilk bebeğimin kalbi durmuştu buna da çok bağlanmasam iyi olur değil mii? ne olur ne olmaz.......kızlar kafayı yiyecem hamile kalıp da bu kadar kaygılı olan var mı...hala inanamıyorum.
saol canım benim sen demiştinn...kalbin temizmiş malum olmuş demek kii...inşş dediğin gibi sorunsuz bir hamilelik geçiririm...sen de peşimden gelirsin...hadii bekliyorum ..dance danceöncelikle hayırlı olsun şekerim sonra bendemiştim canım başka ne demiştim kız canım benım hiç korkma allah salıkla kucagına almayı nasıp etsın bıtanem canım cok sevindim ama ben zaten biliyodum hehehe limonu fazla tüketme kendini yorma :) bebişe iyi bak ay çok mutlu oldum ya valla son haftanın 2. talihlisi kim bilgin varmı şöyle bir bakıyorum ama kaçırdım galiba canım benım sakın uzulmeyın korkmayın oldumu biri öyle oldu diye allah korusun diğeride öyle olcak diye bi kural yok doktorlar 3 ay demesinin nedeni sen hem piskolojik hemde fizyolojik olarak toparlan diye demiştir taze anişim benim ben 9 ay sonra kazayla yine kalmıştım ama bana öyle bişey demediler 3 sefer kürtaj oldum ben sen hiç korkma sağdece kendine dikkat et yeter üzülme geçmiş geçmişte kaldı sen bugüne bak herşeyin en iyisini allah bilir bak ben yıllarca evli değilim diye yapamadım şimdi evlen dik uğraşıp duruyoruz herşeyin hayırlısı canım
canım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun...darısı başımıza inşallah..benim bi arkadaşım da öle olmuştu yani 3 ay beklemeden,hiç bişey de olmadı.inşallah senin de olmaz..
ayy bu arada sweete 5.hamişimiz oldu galiba :))
saol canım benim sen demiştinn...kalbin temizmiş malum olmuş demek kii...inşş dediğin gibi sorunsuz bir hamilelik geçiririm...sen de peşimden gelirsin...hadii bekliyorum ..
saol canım...inşş dediğiniz gibi sorun yaşamam...saolun varolun bu ay siz de hamile olun göbüşleri bebişleri beraber büyütelim:)
saol canım benim sen demiştinn...kalbin temizmiş malum olmuş demek kii...inşş dediğin gibi sorunsuz bir hamilelik geçiririm...sen de peşimden gelirsin...hadii bekliyorum ..
saol canım...inşş dediğiniz gibi sorun yaşamam...saolun varolun bu ay siz de hamile olun göbüşleri bebişleri beraber büyütelim:)
keşke bizimkide öyle olsa keşke cnımAynen canim ben o yonden sanslilardanim galiba senin aksine benim de esim canini sikma daha erken Allah ne zaman nasip ederse o zaman verir diyor
ben sabredebilsem :) 5 sene sonra beegi olan cok cift var Allah hayirlisini hayirli zamanda versin insallah
yesin onu teyzesiiii :) dün bizde eşimle eyüp sultana gittik bol bol dua ettik. etraftaki bütün evliyaların türbesine gittik dua ettik bol bol.O;nların hürmetine rabbimden katından hayırlı bir evlat nasip etmesini,eğer hayırlı ise bu ay müjdeli haber almayı ansip etmesini istedik.ve sabah eşim kalktı rüyasında o sokakta yürürken yumurta satan bir seyyar satıcısına den gelmiş. hepsi şekil şekil beyazlı sarılı yumurtalamış. ama biri vardı bembeyaz ve şekli bir tuhaftı uzundu diyor. satıcıya sormuş bu neden farklı diye. oda bu yumurtadan civciv çıkmak üzere hatta bak hareket ediyor demiş ve eşim o yumurtayı almış.. anlatınca içim bir tuhaf oldu. yine bu gece rüyasında sabah namazondan sonra kendi eliyle bir balık tutmuş pişirmiş ve o dünkü gezdiğimiz 4 evliya vardı bilen bilir ebu ensarın türbesinden 100 mt ileride 3 mezar birlikte yanyana bir türbe. ismni unuttum. o türbedekine eliyle yedirmiş balığı eşim. vardır dedik bu rüyada bir hikmet te. 4 gün kaldı benim ama yarın yapacağım.negatif bile çıksa yined e üzülmeyeceğim :)ayy canım ya bende de sarı bi bebek yeleği var çeyizime vermişti bi tanıdık çok hoşuma gitmişti
şimdi onu çeyizlerin arasından çıkarıp gardolabıma koydum bakıp bakıp seviyomyesin onu annesi göbişi sığcak mı buna diye gülüşüyok
bayramda çok yorulduk bizde çok akraba var sabahın bi saati çıktık akşama kadar dışardaydık canım ve 2. 3. gün de bikaç kişiye daha gittik oyyy bitmiyo bitmiyo o da zoor :111:
olsun siz yinede üzülmeyin benimde bu ay 5. deneme ben olsun diyorum vakti gelince olur diyorum başka ne diyceksin bitanem üzülmeyin ya valla bende üzülüyom boyle şeyler duyunca bende karamsar oluyorum
sweetee takip edemedim de bişi sorcam,herhangi bi hamilelik belirtin oldu mu?
keşke bizimkide öyle olsa keşke cnım
yesin onu teyzesiiii :) dün bizde eşimle eyüp sultana gittik bol bol dua ettik. etraftaki bütün evliyaların türbesine gittik dua ettik bol bol.O;nların hürmetine rabbimden katından hayırlı bir evlat nasip etmesini,eğer hayırlı ise bu ay müjdeli haber almayı ansip etmesini istedik.ve sabah eşim kalktı rüyasında o sokakta yürürken yumurta satan bir seyyar satıcısına den gelmiş. hepsi şekil şekil beyazlı sarılı yumurtalamış. ama biri vardı bembeyaz ve şekli bir tuhaftı uzundu diyor. satıcıya sormuş bu neden farklı diye. oda bu yumurtadan civciv çıkmak üzere hatta bak hareket ediyor demiş ve eşim o yumurtayı almış.. anlatınca içim bir tuhaf oldu. yine bu gece rüyasında sabah namazondan sonra kendi eliyle bir balık tutmuş pişirmiş ve o dünkü gezdiğimiz 4 evliya vardı bilen bilir ebu ensarın türbesinden 100 mt ileride 3 mezar birlikte yanyana bir türbe. ismni unuttum. o türbedekine eliyle yedirmiş balığı eşim. vardır dedik bu rüyada bir hikmet te. 4 gün kaldı benim ama yarın yapacağım.negatif bile çıksa yined e üzülmeyeceğim :)
Canım benimm. ben çok rahatım ama eşimde dışardan rahat görünüyordu ama geçen gece işte döküldü bir bir. Allaha şükür ama şimdilik iyi morali hatta o kendisi diyor hayırlısı diye .
canım benim .ben diğer hamileliğimde de hiç bir belirti yaşamamıştım bunda da yaşamadım.belirti beklemiyordum zaten..ama yumurtlama günlerimde ilişkiye girdikten hemen sonra yumurtalıklarımda hafif bir sızı oluşmuştu biriki gün sürdü geçti.sanki orada bişeyler oluyordu psikolojik mi bilmiyorum bebek olacağını hissettim ozamann.buradan sormuştum arkadaşlara onlarda yumurtlarken olur ağrı demişlerdi ama ben daha önce hiç yumurtlama günü ağrım olmamıştı...birkaç gündür de akıntım vardı adet oluyom sanıyorum korkuyorum gidiyorum beyazımsı sarımsı bir akıntı
oooo ne güzel hamişlerimiz artıyo günden güne :)
benimde psikolojik bulantım var buaralar :) daha var tabi belli olmasınaa :)
buay bitsinde bi bende bi test yapıyım diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?