Kızlar nassınız :124:
Ben yatıyom kendimi yorgun hissediyorum günlerdir akraba gezmekten
Ayrıca burun civatalarım gevşedi akıo hapşırıyom bide sanırım gribal enfeksiyona tutuldum :2:
kasıklarım bugün baya ağrıdı özellikle sol tarafı,kendimi umutlandırmiim diyorum ama geçen sefer de en büyük belirtim kasık ağrısıydı :26:
ay ne bilim ya bi umut işte :18:
inşallah güzel haberler veririm haftaya bugün işin rengi belli olcak
Herşey normal hiç bir sıkıntı yok dedi doktor 2 ay önce gittiğimizde. ama işte bu ay 5. deneme .buda olmazsa 1 ay daha deneyip ondan sonra gideceğiz doktora.eşim soruyor sürekli göğüslerinde ağrı var mı belirti varmı. e yalan yok bende de belirti hiç yok .sadeece inancım var. tek belirtim de sık tuvalete çıkmak(onun sebebi de ya idrr yolu iltihabı yada bebek var ve vücut kendini temzilemek için böbreklerim fazla çalışıyor ondan dolayı sık tuvalete çıkıyorum ) şimdi eşim de bu yüzden 'bu ay da olmadı biliyorum.ya hiç olmazsa '' dedi.için için üzülüyormuş benim habeim yok.ama anlatamıyorum eşime daha 5 aydır deniyoruz daha dur 1-2 sene deneyipte çocuk sahibi olanlar var.bu kadar aceleci olma tevekkül et diyorum .ama işte dilde tamam ama gönülde hüzün varmış demekki.
canım doktora beraber gittiniz mi?
ben eşime korunmayı bırakırken anlatmıştım bak 1 sene olmayabilir normalmiş diye,şaşırdı nası yani dedi.hemen olur sanıyodum dedi.
sonra doktora kontrole gittiğimizde onun yanında söledi,normalde bi çiftin 1 senede doğal yolla olur vs vs
eşinin doktordan duyması daha iyi olur sanıyorum ki.
sen sakın bu yüzden canını sıkma,en önemli olan senin psikolojin.
inşallah en kısa zamanda gelir bebeciğin tatlım
ben geçen defa beklememiştim ama bu defa öyle olmayacak gibi hissediyorum.
Sağlıklı bi hamilelik olsun,bebek sağlıklı olsun da birdaha o günleri yaşamayayım diyorum
Şu an ilk duam o