Günaydın kızlar;
Geçmiş kurban bayrmaınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Bayram sonrası geldim işte. Asıl derdi m size rüyamı anlatmak. Dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. Karnım şişmiş böyle. Çok garip bir his. Doktor kontrolündeyim. Cinsiyetini öğrenecekmişiz. Doktor tuvalete gittin mi diye soruyor. Yok diyorum . O zaman lavman yapmam lazım diyor
ay ben bi garip oluyorum. Ne alakası var. Ultrasonda bakılmayacak mı diyorum. Evet ama bu da gereki diyor.
Sonra odadan çıkıyor. bi adam geliyor. Böyle garip bi tip. hani böyle apaçi dedikleri tipler var ya onlardan. Popoma dokunup kaçıyor. Ortalığı inletiyorum. Bu adam beni taciz etti diye. Kimse ilgilenmiyor. İyice sinirleniyorum. Sonra doktor geliyor. Diğer hastalar bekliyor siz sonra gelin diyor. Ben ama muayene olmadım bile diyorum. Yok diyor. Gerek yok. İyidir işte diyor. Çıkarken hemşirelere ama cinsiyetini öğrenecektim diyorum. Şimdi belli olmaz deyip gülüyorlar. Sonra uyandım.
Yorumlayın bakalım kızlar
valla gece konuşurken eşim rüyanda hamile olduğunu görmedin mi daha gibi bi laf etti. bi de yatmadan saçma sapan bi macera filmi izletip yattık. Bunlardan etkilenmiş de olabilirim. Bunlar da ek bilgi olsun. Ama çok garipti yaaaaaa
Hayırlısı