- 7 Ekim 2012
- 348
- 1
canım benim teşekkürler...3 gün geçmişken negatifti 4.gün pozitif gördün demek ne güzel burada 3gün geçen ve negatif diye hamile diğilim diyen arkadaşlar var onlara da umut olmuşsundur.benim de 1 hamileliğim olmuştu adet günü test yapmıştım baya koyu çıkmıştı ben de bikaç gün önceden silik de olsa görürüm zannettim amm a hata aslında şimdi 2 gün kaldıı belki 2 gün sonra adet olacam belki bikaç gün gecikecek bazen bikaç gün gecikiyo çünküüü ama adetin gecikmesini beklicem bi dahaki test için....her koşula hazırlıyorum kendimiii öyle zor geçiyor ki zamancanım bence adet gecikmesini bekle hatta bu sözüm hepinize şimdi siz bat tarihinden sonraki gecikmeyi bekliyosunuz ya aslında bir önceki ay hangi tarihte olduysanız onu bekleyin.yani idrar için diyorum.ben mesela 3 gün gecikmişti bir önceki adet tarihimden ona rağmen negatif çıkmıştı ama 4 gün sonra yeniden yaptım pozitif çıkmıştı hem de daha idrar teste damlamasıyla 2 kalın çizgi çıkmıştı.sana da aynısı olur inşaaallllaaahhh
ben senden umutluyum yaaa hamile olabilirsinn...bugün yine test yap bakalım silik de olsa çıkar belki....benim 2 gün kaldııı nasıl heyecanlıyım stresliyim anlatamam ama hiç mi hiç belirtim yok ben hamilelikte de adette de belirti yaşamıyorum onun için belirtiye pek takmıyorum ama...offf hissetmek var yaaa hiç hamile gibiii hissetmiyorum
Benim adetim 3 gun gecikti ama sanirim ben yeniden yumurtladim, bugun ovulasyon test 1 haftadan sonra hele sukur normale dondu
Cok umutsuzum oyle cok cok calismadim (gun asiri diyelim ) bakalim onumuzdeki 1-2 haftada belli olucak insallah olmadi benim is araliga kalicak heralde
Ayy keske hamile olsaaakkkkk
Merhaba kizlar araniza yeni katildim.Benimde adetim 3 gun gecikti cok umutlanmistik esimle ama bu sabah umularimiz yikildi kasim ayina insallah
canım benim kasımda güzel haber verirsiniz inşşş.benim de 2 gün kaldı bata nasıl heyecan içindeyim anlatamam ama büyük büyük ihtimalle ben de umutlarım yıkılacak benim de...nasip rabbim hayırlısını versin