- 3 Şubat 2011
- 473
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen ne zaman gördün ovulasyon testinde çift çizgiyi
doktor bana adet olduğun günden saymaya başla 10 ve 15. günler arası yumurtlama günleridir dedi ve bu günlerde zaten yoğun olarak şeffaf akıntım oluyor yumurtladığımı anlıyorum
bugün başladım şekerim ama tam kıvamı tutmamış arkadaşların söylediğine göre
ahahah hakikaten walla, çok tedbirli donanımlı gördüm seni :)) inşallah sonucunuda alırsın cnm :)
28 günde bir mi adet oluyosun.
doktor bana adet olduğun günden saymaya başla 10 ve 15. günler arası yumurtlama günleridir dedi ve bu günlerde zaten yoğun olarak şeffaf akıntım oluyor yumurtladığımı anlıyorum
hıh işte o akıntı olayı bende yok herkezde var bi bende yok
inşallah ya hatta bugün mikroskopta alıcaktım eşim şöyle uzun bir bakış attı uzuldugumu anlayınca bisey demedi
bende bu ay kullandım 14 gün önce çift çizgiyi görmüştüm bu gün dedim bir daha yapayım çift çizgi çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum (bu arada adetim 1 gün gecikti)
aslında düzensiz benimde bazen 35-40 günde bir oluyorum, ama ne biliyim tutar diye düşünüyorum,ben zaten daha bu ay başladım çalışmalara,bakalım eğer beceremessem o testten bende yaparım artık :))
aynen öle benimde bugünlerde akıntım war,hissediyorum yumurtluyorumm :)
kız mikroskop ne alaka,onu ne yapıcan ?? :)
kız mikroskop ne alaka,onu ne yapıcan ?? :)
gebelik testimi çift çizgi çıktı :)) ovulasyon testimi 1 gün geciktiysen ovulasyon testi yaptıysan eğer bhcg hormonuna duyarlıymış otest yani sana hamile olduğunuda gösterebilir sen yarınbi gebelik testi yap :))) inşallah hamişsindir ( heyo dance dance )
olsun tatlım. sen ne zamandır isyiyorsun bebek
cnm ovulasyon testi çift çizgi çıktı benim fazla umudum yok 7 aydır olmuyor her ay hüsranla sonuçlanıyor gebelik testinede cesaret edemiyorum
ya ama 1 gün geciktim dedin onun içindedim
cnm ben yumurtlama gününü anlayamadığım için aldım testi ama faydası oluyor. Biz 7 aydır çalışıyoruz ama olmuyor sizin kaç ay oldu
ya bide o varmış ovulasyon mikroskopu allahım ya ben burdan varya ne ler öğrendim bu kızlar bir alem tükürükle bakıyosun daha az maliyetli
evet bir gün gecikti inş. dediğin gibidir.