Yok canim valla 2 gundur gunde 3 kere test yapiyom hepsinde test cizgisi cok daha koyu. ektra pozitif hayret yumurtlarken bile bu kadar koyu olmuyor. hayirlisi artik beklicem gorcem. yinede degerlendiriyom bu pozitif gordugum gunleri. bat 23 ekim ama bakicaz
Merhaba kızlar topik değiştirmişiz...Ben ev taşıma telaşı iş telaşı derken giremiyorum uzun zamandır topiğe ama bugünden sonra devammm.Dün akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi çok net gördüm çok mutluyum.Bugünde gittim kan testini yaptırdım HAMİLEYİMMMMMM sonunda bende. Nazcım artık benim müjdeli günümün yanınada hamile resmi koyabilirsin uğurlu topiğimiz yine uğurlu geldi....Hepinizi çok öpüyorummmm.İşte bu benimmmm:)))
kızlarrr inşşş gelecek bebeklerinizz ....sabretmemiz lazım...umutsuzluğa kapılmamaz lazım.....olacak inş....benim bu akşam canım çok sıkkın....benim ilk bebeğim karnımda öldü...kürtaj oldum.bayramda memlekete gideceğiz eşimin kuzenii de hamileydii en son görüştüğümüzde ikimiz de hamileydik sabaha kadar bebeklerimizden konuşmuştuk...haftaları bile aynıydı...şimdi tekrar görüşeceğiz...benim bebeğim karnımda değil ama onunki orada...daha da büyümüştür...inşş sağlıkla doğar büyür....konu o değil de ben nasıl dayanacağımm....
aaaaaa valla bu sözleri yakıştıramadım kuzucum ya allahın gücüne gider bak morelini azcık tempolu yüksek tut ya bak benim 4. de gitmiş dr den geldim şimdi ağrı kesici kullandığım için rahim iç zar tabakasımı ne yani bebeğin tutunduğu yermiş orası tam adet olurken dökülmüyormuş yeniside tam kalınlıkta olmuyormuş yani ben hamiş mişim yine 3gün gecikmemde yani 17 sinde bay bay yapmış oyüzden yaptığım 3 testte pozitif sonuç vermiş sonrada gitti zağten :) bu ay olmazsa 2 ay korun adet olurken dayan ilaç içme dedi ilaç içince kanama duruyo bende ondan(((( olcak hayatım olcak merak etme 2012 çıkmadan allahın izniyle alcaz güzel haberleri inşallah isteyen herkezin olur
sonunda kaynanam bana bayramda gelirken bebiş getirin dedi:2: herkes soruyor olmuyor mu diyorlar dedi. bilmiyor ki bizimde çabamız bu... ama daha 5 aydır evliyiz yaa valla iyice strese soktular beni bunlar ana oğul:2:
Gecmis olsun canim benim cok uzuldum gercektenbasima geldi benimde ondan seni cok iyi anlayabiliryorum..
Benim adetlerim cok felaket sancili olur bende eskiden elime ne ilac geliyosa icerdim ve kanama dururdu ama hic iyi degil cunku icimizde birikiyor sokulmeyen parcalar ve sonrada diger adetlerimizi ve rahim kalinlasmasini engelliyor.
Dusuk yaparken bile cok sanci cektim ama dayancam dedim ilac icmemeye calistim
Hayirlisiyla tez zamanda hepimiz hamile kalip insallah bebeklerimizi sagliklica kucagimiza alalim
sonunda kaynanam bana bayramda gelirken bebiş getirin dedi:2: herkes soruyor olmuyor mu diyorlar dedi. bilmiyor ki bizimde çabamız bu... ama daha 5 aydır evliyiz yaa valla iyice strese soktular beni bunlar ana oğul:2:
haklısın canım..arada bir aklıma gelince çok üzülüyorumama asla şükürsüzlük etmek istemem.canım benim iyi olmuş doktora gitmen bak öğrendin sebebinii....bak hamileymişsin iştee biz de öyle tahmin etmiştik...4 kez bu acıyı yaşadın ama yine de şanslın kii hamile kalmanda bir sorun yok.daha ilaç içme inşşş bu ay tutunur iyice de bir daha hi biyere gitmez hep seninle olur...karnında...kucağında ...yanında....aaaaaa valla bu sözleri yakıştıramadım kuzucum ya allahın gücüne gider bak morelini azcık tempolu yüksek tut ya bak benim 4. de gitmiş dr den geldim şimdi ağrı kesici kullandığım için rahim iç zar tabakasımı ne yani bebeğin tutunduğu yermiş orası tam adet olurken dökülmüyormuş yeniside tam kalınlıkta olmuyormuş yani ben hamiş mişim yine 3gün gecikmemde yani 17 sinde bay bay yapmış oyüzden yaptığım 3 testte pozitif sonuç vermiş sonrada gitti zağten :) bu ay olmazsa 2 ay korun adet olurken dayan ilaç içme dedi ilaç içince kanama duruyo bende ondan(((( olcak hayatım olcak merak etme 2012 çıkmadan allahın izniyle alcaz güzel haberleri inşallah isteyen herkezin olur
ayyyyyyy inşşşş burcunun dediği gbii olur....o dediğn 2 kişiden biri benim dimi:)şaka bir yanaa rabbim hayırlısını versin...isteyen her kese çok bunaltmadan versinya kızlar şimdi burcumun kasım ayı yorumunu okudum oğlaklar için çocuk sahibi olmak isteyenler bu ay müjdeli haber alıcaklar diyoeğer olmazsa kendimi kadersiz burçlardan ilan edicem ama ekim çıkmadan bu topikte bence 2 kişi hamile olduğunu öğrenicek inşallahhhhhhhhhhhh
haklısın canım..arada bir aklıma gelince çok üzülüyorumama asla şükürsüzlük etmek istemem.canım benim iyi olmuş doktora gitmen bak öğrendin sebebinii....bak hamileymişsin iştee biz de öyle tahmin etmiştik...4 kez bu acıyı yaşadın ama yine de şanslın kii hamile kalmanda bir sorun yok.daha ilaç içme inşşş bu ay tutunur iyice de bir daha hi biyere gitmez hep seninle olur...karnında...kucağında ...yanında....
ayyyyyyy inşşşş burcunun dediği gbii olur....o dediğn 2 kişiden biri benim dimi:)şaka bir yanaa rabbim hayırlısını versin...isteyen her kese çok bunaltmadan versin
inşallah şekerim ya valla bu vesileyle ne olduğunuda öğrenmiş bulundum inşallah olur buay da şöyle bişey var kafama takılıyo eşim yarın geliyo adetimin 6. günü oluyo 29 unda tekrar yola çıkacak benim bir yumurtam bile olmaza ayy kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle dedikçe iş kötü hakkımı kaybetmiş oluyorum
olur yaaa bence yumurtlama gününe çok yakın tuyabilir üzme kendini...yarın 6.günün ise 29u 14. günün olur tam zamanı benceee....
Bu ay klomen kullandım ilk defa. Sanırım birden fazla yumurta oluştu ve dün yumurtlama günümdü. Normade yumurtlama günümde ya sağda yada solda ağrı olurdu bu sefer iki taraftada var. Dün eşimle ilişkide bulunduk ve benim bugün 2 yumurtalığımda da ağrı var, hiç geçmedi sabahtan beri...Yardım kızlar, lütfeeeen
Bu ay klomen kullandım ilk defa. Sanırım birden fazla yumurta oluştu ve dün yumurtlama günümdü. Normade yumurtlama günümde ya sağda yada solda ağrı olurdu bu sefer iki taraftada var. Dün eşimle ilişkide bulunduk ve benim bugün 2 yumurtalığımda da ağrı var, hiç geçmedi sabahtan beri...Yardım kızlar, lütfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?