Kızlarr herkese selammm :)
ve bende buakşam çiftçizgiyi gördümm:))
yarın sabah olur olmaz hemen kan testi yaptırmaya,çok ama çok heycanlıyım kızlarrr vede çok mutluyummmm
canım baktım senin bat 8 kasımmış. şimdi öğrenebildin. yeni mi çıktı idrarda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr herkese selammm :)
ve bende buakşam çiftçizgiyi gördümm:))
yarın sabah olur olmaz hemen kan testi yaptırmaya,çok ama çok heycanlıyım kızlarrr vede çok mutluyummmm
canım baktım senin bat 8 kasımmış. şimdi öğrenebildin. yeni mi çıktı idrarda?
evet tatile gitmiştik bu hafta geldik,buakşam yapıyım bi dedim bi baktım çıktı walla,yarında emin olmak için hastaneye gtcem,kan testi için :)
hayırlı olsun canimmm çok sevindim 8 inden bu güne baya vakit geçmiş daha emin olmasımı kalmış hamilesin işte
canım benide alın aranıza
bende hamileyim galiba
geçen hafta çift çizgiyi gördüm
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
geçen hafta ultrasonla göremezsin dedi perşembe tekrar gideceğim kontrole
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)
ahh ah bana cevap verecek yok mu, üste bakın lütfeen..
bende hamileyim galiba
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)
canım geç kaldım kusura bakma koçiş aradı şimdi ben soğan ve bal tarçın çörek otuyla hamiş kalanlardanım şöyle söyleyim iltihap felanda temizliyo sağdece kist değil diğer karışımda yumurta geliştirip çatlatıyo
canım geçen hafta çarşamba keseyi gördük, 6 mm di.kan tesi yarın yaptırıcam,paylaşırım.kalp atışlarını duymaya da cumartesi gidicem.benim de geçen günlere göre biraz azaldı ağrılarım,çok şükür.seni bulmam daha doğrusu senin beni bulman süper oldu ama yaa.kalp atışları bugünden itibaren ultrasonda duyulurmuş..atmaya başlıyor daha önceden ama ultrasonda duyulmuyormuş.sat 10 ekim.
bende hamileyim galiba
kanda 245 çıktı
oo geçen hafta çarşamba keseyi mi gördünüz... ya böyle duydukça çok endişeleniyorum.. çünkü geçen hafta çarşamba günü benim beta hcg 850 çıktı doktor 10 gün sonra keseyi görebiliriz dedi... halbuki sat tarihlerimiz yakın acaba benim neden görmem 1 hafta gecikti.. bu beni endişelendiriyor..
canim olumlu dusun hep, her hamilelik kisiye ozeldir,farklidir, insallah 10 gun keseyi gorursunuz ve guzel haberlerini okuruz :)
Kızlar lütfen yardım!!!!!! Bu gün saat 5 de test yaptım bata 2 gün var. Baktım bişey yoktu ilk başta . Sonra aklıma geldı saat 10 da tekrar baktım 2. çizgi silikti. Boyle olup da hamiş olan var mı yaa heyecanlandım. Lütfen bırı yorum yapsın...
5 dk dan sonra dikkate almayın diyorlar.. Elinde varsa bi daha yap 5 dakikada çıkarsa hamilesindir büyük ihtimal inşallah hamilesindir canım:) benim hemen çıkmıştı 15-20 sn de