Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi benimde bu kulübe üye olmamın nedeni buraya gelen kızlar şimdi ağustos ayında çok bekledim bebek olmadı nette bebekle ilgili ne arasam hep burda kızların engin tecrübeleriyle yazdıkları şeyleri okudum okadar çok şey öğrendimki daha sonra baktım buraya katılan hamiş çıkıyo bende üye oldum iyikide olmuşum yumoş günümü öğrendim ya bilge kızların sayesinde ciddi 2. denememde tuttu çokşükür yani tesellid oluyoz mutluda oluyoz bişeylerde öğreniyoz kadınların bir araya gelmesi hoş
inşallahh şekerim yaa cidden ağusts aynda en fazla hamiş çıkdı :)) elim uğurlumu bilmyrm ama herksle çok yakndn ilglnmeye herkese yetişmeye çalışdm hep ve hep tek tek hatta
adlarnı verenlere namazlarmda dua ettim....şimdi o arkdşlarm nerde onuda blmyrm :))) dualarm sizlerle hep
selam kizlarrr,,
elim ayagim titriyo resmen, ben yine dayanamayip bata 3 gun kala test yaptim.
ve sonuc.. aglasammi gulsemmi bilemedim
suanda hungur hungur agliyorum, bi anda kendi annem aklima geldi ve bana hamile kaldiginda ne kadar sevindigini hissettim arkadaslar
selam kizlarrr,,
kızlar bugün 39. günü gebeliğimin.sol kasığımda kramplar ve ağrılar oluyo.dr bunların adet olamadığım için olduğunu,normal olduğunu söyledi.ayrıca midem de bulanmıyoo..polikistik over hastasıyım,2 senede gebe kalabildim.sizce normal mi bunlar?:44:
selam kızlar gödüğüm kadarıyla ilk sayfadaki liste güncellenmemiş
konu sahibine duyurulur
benim bat 'a 4 gün kaldı sabırlı ve heyecansız bir şekilde bekliyorum
zira olursa 3. olucak alışkınım nede olsa :))
nazcım nasılsın canım seninle bir türlü karşılaşamadık
mrb cnmm bnmm walla işler yoğnn artıı çok etkilnyrm diye fazla giremyrm..yendn yumurtlama takbne başldm..salı günü çatltma iğnsi yaptrablrm ikinci kez....bakalm hakkmda hayrlısı..
snn neler yapyrsn hamişlik nasıll gidiyoo umarım herşy yolndadır...rabbim saağ salim kucğna almayı nasip etsin....
aktif foruma giren arkdşlarr liste güncellemisinii kimm istersee alablrm......
mminiğimm napıyooo....bebişii nasıllll aklımdasnzz ama kızıma ve işe zor yetşyrm (
selam kizlarrr,,
kızlar bugün 39. günü gebeliğimin.sol kasığımda kramplar ve ağrılar oluyo.dr bunların adet olamadığım için olduğunu,normal olduğunu söyledi.ayrıca midem de bulanmıyoo..polikistik over hastasıyım,2 senede gebe kalabildim.sizce normal mi bunlar?:44:
selam kizlarrr,,