Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin
o 1 hafta da geçmez yaaa
Canım çook sevindim tebrik ederim,inşallah sağlıkla doğurmak da nasip olur
Seni de topiğimize bekliyoruz gel yawrum geell
kocaman başlıkla tebriğin için saol topik nerde kaçırmışım orayıı
inş cnm ben de yeni üyeyim 1,5 yıl oldu bekliyoruz ama herkez henüz düşünmediğimi zannediyor kimseye dert anlatmak yada uğraşmak istemedim ama bat dündü ama hala bişey yok ve 10 gündür neredeyse bel ağrısı bulantı sık idrara çıkma gaz göğüs ağızda ekşime gibi durumlar var bir de kendimi çok tuhaf hissediyorum benm günüme yakın çok sinirli olmam gerekir ama nerdeyse herşeye ağlar oldum:) psikilojik mi bilmiyorum ama inş bizim pıtırcık yapıyordur tüm bunları:) allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş kollarımız kendi bebeklerimizle dolsun
kızlar biraz önce test yaptım sonuç negatif 2 gün geçti henüz adet günümü çıkmama ihtimali var mı acaba
kızlar biraz önce test yaptım sonuç negatif 2 gün geçti henüz adet günümü çıkmama ihtimali var mı acaba
DURUSUNAY bende senin anlattigin gibi bir ulkedeyim saat lerde ayni sanirsam dedigin gibi burda para verip dr. cikiyolar hicbiseyden anlamiyorlar bebegim icimde öldügü icin kurtaj olma zorunda kaldim narkoz vermeden mal keser gibi diri diri kestiler ya ölüyorum sandım Allah yardımcımız olsun
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah senle birklikte tüm isteyen arkadaşların da tabi hamiş hamiş gelinnnn inşşşşgünaydın hanımlar,
ne güzel bir başlık bu böyle :)
Bende ilk ciddi denememi adetimin 18. gününde yaptım ama olasılık düşüyor tabi bugünlerde.. 10 gün içinde hamile olup olmadığımı öğreneceğim dilerim güzel bir haber alırım..
cnm cikmama ihtimali varmis bence sen bir kan testi yaptir daha kesin bir sonuc alirsin bence ve insallah hamissindir
cnm bende aynı durumdayım 2gun gectı ne gelen var ne gıdenn test yapıyorum negatıffff cok kotu bu durum dımııı ınsannn anlamlandıramıoo ben gec yumurtlamıstım bu ayy belkı dıyorum ouzdenn ama baklaım
Benimde 5 gün kaldı Gerçekten geçmez bu 5 gün kızlar hadi yumurtlama döneminde anladım akıntıyıda, hasta olmama 5 gün kaldı bildiğiniz beyaz akıntım var hasta oldum zannediyorum Allah ım neler oluyor yaa
hoşgeldin canım çook merak ettim şimdi valla çatlicam bütün gün
güzel haber alırız senden inşallah
ne yalan diyim içimden pozitif geçiyo 22 gündür ben de bekliyorum bu anı
Hadi geçmiş olsun canım. Tebrikler şimdiden. Umarım çok başarılı bir meslek hayatın olur. Ayrıca şu testin sonucunu ben de merak ediyorum. Hadi hayırlısı....
canım inş sen de hamişsindir. ben cumaya kadar bekleyip tekrar yapacağım hasta olmazsam tabi canım bu yumurtlama gününü kesin nasıl tespit ediyoruz
ben ovulasyon testı kullandım canım bu ay oncekı aylardada akıntıdan hafıf kasık agrılarından hıssedıyodumm bazenn tabı test kullanmayınca aldanmalarda olabı9lıyorrr ama testt cok işe yarıyor benceeee
canım inş sen de hamişsindir. ben cumaya kadar bekleyip tekrar yapacağım hasta olmazsam tabi canım bu yumurtlama gününü kesin nasıl tespit ediyoruz