Kızlar napıyonuz nassınız,ben hastayımmm sabah doktora gittim saat 9 daydı randevum
tabi saat 9 u 5 geçe atamıza saygı duruşumuzu hastane önünde personellerle birlikte yaptık.Bu arada soğuk havayı yedim sonra k.valideme gittim evleri buzzz gibiydi bi de orda soğuk yedim sonra bizim adamı zorla eve getirdim birden ateşlendim yatak döşek yatıyom şimdi hep bu adamın yüzünden,oturdu kaldı anasında
kız asican sen de farkettin mi bilmiyorum ama temmuzda bikaç kişi sürekli tv izlemeyin müzik dinlemeyin modundalar
tamam ben de çokça dua ediyorum sürekli allaha yakarıyorum ama tvde izliyom müzik de dinliyom ruhum valla şaştım kaldım
kendimi bi acaip hissettim anacım.Bi de gruplaşma var ilk günlerin anneleri kendi aralarında sohbet muhabbet ama selam veriyon almıyolar neyse içerlemişim biraz
hepimiz hamile çıkalım bu topiğin hamile topiğini açacam arkadaşş
doktora da gideceksen önce kan ver canım değerine göre gidersin şimdi gitmen manasız olur,kan değerine bakacak o kadar.
eğer değerin 1500 üzeri olursa alttan keseyi görebilirsin.Biz bugün minişimizin keseyi gördük
ama alttan,değerim 1500 falandı çünkü.2000 olunca karında görünüyomuş sanırım.Gider gitmez keselenirsin hem.
Bu arada benim senin de aklında olsun,daha önce düşüğüm olduğu için günde 1 tane coraspin 100,2 tane progestan verdi bi de folbiol.Sen folik asite başladın dimi?
canım ben de adet olmadan 2 gün önce kahve akıntım olur senin de eğer başlamadıysa şüphelerin yersiz değil göğüs ağrısı da bi belirtidir tabi ki.benim bikaç gündür öyle şiştiler ki pek de güzel oldular
Bozuk olmayan bi test al canım adet olmazsan yap bizi de merakta bırakma