Kizlar selam..Dun butun gun nete giremedim..sinir oldum..
Ben 3-4 gundur fenayim.. 12 kasim bat..Ama ne hikmetse daha oncede bahsetmistim.kasik agrim var..midem bi garip..basim ara ara donuyor oturdugum yerde. ve en kotusu de cok aferdersiniz ama 3-4 gundur kabizim...
(( cok fenayim cok...Normalde benim adetime yakin ishal olmam lazim..Hamile miyim ,degil miyim merak icindeyim? Bu durumda mahfetti beni..Midemin garip burukluklari hafif bulantilarida..Test yaptim ama negatif..Oyle silik cizgi falanda yok..
Kan testi yaptirayim diycem,burda kanda Bhcg testi deyince AIDS testi yapiyorlar :)) Tecrubeyle sabit..:))
OFFF ,aranizda boyle adetine 5-6 gun kala kabizlik yasayip.midesi kotu olan var mi? Hayir bilsem ki bebisim geliyorda ondan cekiyorum bu sikintiyi cekmeye raziyim..Ama yine husransa sonu istemiyorum bu aciyi..Artik cok uzuluyorum cunku..
En yakin dotumuz dun aksam geldi 4 aylik onun bebisi..Nasil sevmisim...Sizde yapin hadi artik diolar..Sanki istemiyoruz! kismet deyip geciyorum..Ne diyim baska..Kotu niyetlide demiyor biliyorum..Oyle hemen olmuyor diyor..O 7 ay ugrasmis sonra hamile kalmis..7 ayin her ayinda neler neler dusunmus..Simdi ogluyla mutlu :)
Bu arada hamis kalanlar var...okudukca aglayasim geldi mutluluk haberlerini..Is yerindeyim,gozlerim doldu birakamadim..Allah saglikli bir sekilde ellerine almayida nasip eder insallah...Bizlere o guzel haberi en tez zamanda almayi nasip etsin yarabbim..