Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerrrrrrr canım ay bugun ne guzel bı gun bole yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes bebiş haberı verıyooooo oh ohh gelsın bebişlerrrrrr:)
asiselcan sana böyle yazdım laptopu kapattım merak ettim ben de bi tane yapiyim bşey kaybetmem dedim yaptım ve çift çizgiyi gördüm :))) inanamıyorum hala yaa... gerçi çizgi silikti ama belirgin yine de :))
insan inanamıyor ya :) hala inanamıyorum.. yai farklı bir heyecan vardı içimde ama ne biliyim kötü sona da hazırlamıştım kendimi.. ay bi değişik oldum şimdi ya :)
insan inanamıyor ya :) hala inanamıyorum.. yai farklı bir heyecan vardı içimde ama ne biliyim kötü sona da hazırlamıştım kendimi.. ay bi değişik oldum şimdi ya :)
ya bi tane daha mı yapsam ki ya da kan testi mi yaptırsam.. şuan salak oldum resmen ne yapacağımı bilemiyorum
tahmin edebiliyorum heycanını canımm şimdi sıra sende bize dua etme sırası bide canım blerıtı faln varmıydı ya agrın faln fılan bende hıc yoktaaaa:18::18:
ya bi tane daha mı yapsam ki ya da kan testi mi yaptırsam.. şuan salak oldum resmen ne yapacağımı bilemiyorum
kan testıne gıtme sansın varsa gıt kan testıne için rahtlasın canımm en saglıklısı oo bılıosunn
benim 11 ekimde adetim bittikten 10 gün sonra felan kasık ağrım başladı ben ondan şüphelenmiştim zaten hiç olmazdı öyle.. belirti olarak çok kasık ve bel ağrısı çektim diyebilirim.. belim hele ağrıdan uyuşuyordu bazen zonkluyordu..
benim 11 ekimde adetim bittikten 10 gün sonra felan kasık ağrım başladı ben ondan şüphelenmiştim zaten hiç olmazdı öyle.. belirti olarak çok kasık ve bel ağrısı çektim diyebilirim.. belim hele ağrıdan uyuşuyordu bazen zonkluyordu..
çok güzel hareket bunlar canim ben ağrıdan uyuyamıyorum
evet ya tam sevinmiyim şimdi hevesim kursağımda kalmasın... en kısa zamanda yaptırayım. açken mi yaptırmak gerekiyor
bugun sana bişey diyen hamile kalıyoooo bende çok sey dedım üstüne bide güldümmm inşş bende hamıleyımdırrr test yapmak içinde erken galibaaa gebrcem meraktannn:18::18:
ayy bende hıc agrı faln yokk her ay hıssederdım pıskolojıkte olsa bu ay yokk demkkı bende yokkkk bu ayda bebk falnn
ben de geçen gün belimin ağrısına uyanmıştım düşün artık yani.. kendimden şüphelenmiştim böbreklerimde bişey mi var acaba diye allah korusun yaaa