- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
ben giydiririm kızııııım kundak da yapçam zatensağol bacım darısı diğer arkadaşlarıma inşallah kız boşa gitmez kışa giyebileceği şekilde ördüm yeni doğmuş bebeğe yünmü giydirilir :) kız sen sakın oyle bişey yapayım deme ilahi kelebek ya bi alemsin valla
oy oy oyyyy silik olsun çifter çizgi olsun göbişler bebiş dolsunasiselcan sana böyle yazdım laptopu kapattım merak ettim ben de bi tane yapiyim bşey kaybetmem dedim yaptım ve çift çizgiyi gördüm :))) inanamıyorum hala yaa... gerçi çizgi silikti ama belirgin yine de :))
tebrik ederim canım
hayırlısı olsun kuzum üzme kendini ne zaman hayırlısı ise sağlıkla gelecek ise o zaman gelsinöncelikle hamiş kalan tüm arkadaşları kutluyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. bana gelince bu ay çok umutlu geçmişti ama dün adet başladı hemde kanda oranım 13.5 çıkmışken doktoru aradım olabilir dedi galiba kimyasal gebelik anlamadım bende şu an iyiden iiyiye adet görüyorum doktora gitcektim ama gitmek içimden gelmiyor doktorda git ölçtür dedi ama olsun gitmiyorum işte .biliyorum hamiş değilim umutlarım kırıldı :2:
önce sağlık,unutma daha çoook yumurta var sen sağlıklı ol gerisi gelecek yakında
kızlar günaydın açık pembe akıntılarım başladı adetmi yoksa hamilelik belirtsimi bilemedim şiştim iyice 5 gün oldu geçeli:2::2::2::2:
senin bu mesajına cevap vereni görmedim ama c çıkmadı t mi çıktı?nova marka ile test yaptım sabah c negatif dio kutuda t çıktı anlamadım bozuktu test galibaa
sadece t ise bozuktur canım önce c çıkacak sonra t çıkacak
başka yokmu yap haber ver bize
kırmızı gelmesin bebiş gelsin inşallah
Ay insallah hamilesindir canim bende sistim sanki benimkide gelicek gibi.. galiba ben kimyasal gebelik geciricem bu ay off off
Inadimdir ben inat Yok canim ondan degilde sinavlarim var pazartesiye kadar eve kapattim kendimi ama burdada kafayi yemek uzereyim, ders calismaktan, bebegi yakalayamamaktan offf offf
Cok umitsizim valla dua et canim insallah bebisim vardirda stresten kendini gostermiyodur insallah
Canım bu ne karamsarlık ne kimyasalı yaa.Dur bakalım bak hala adet olmuyosun acaba neden
canım bat 14 kasımsa daha erken bebişim sakin ol ve 3 gün daha bekle emiiikızloar bu arda bende test yaptımmm normalde batt 12 kasımdıı bıldıgınız uzere 17. gunumde yumurtaladımm bat 14 yada 15 kasım oldu ama ben yınede dayanamayıp test yaptım ve kocmann tek cizgiii
korkma çabuk geçecek :44:
Ayyyy tebrikler canım ya. Çok sevindim inan. Yazdıklarını okuyunca hıh dedim başlığın delisi de hamile olduğuna göre başlık iyice şenlenecek. bak hemen temmuz anneleri başlıklarına falan sıçrama tamam mı. burada kalıp bize moral verin biraz.
Şaka bi yana. Hayırlı evlat olsun inşallah canım . Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğsun. mutlu bi çocukluk gecirsin. Huzurla evinizde büyüsün. güzel bi çocuk olsun. annesini babasını hiç üzmesin. Yemek uzatınca yesin. Beş kardeşi görünce kaçsın.
adamı hasta etmesin
o anne gecede beş defa yanıma gelecek
beş kardeşi gösterecek
Son düzenleme: