- Konu Sahibi nagihan_14
-
Kizlar aranizda ovulasyon hapi kullanan oldumu. Doktor adetin ilk gunu icilcek 3 gun ara verilcek dedi. Ama dun doktordan dondum adetim kesilmis 1gun bile surmedi adetim. Hapa bugun baslasam olurmu sizce.
melek2828.......................BAT- 10 Haziran
melisdeniz...........................BAT-14 Haziran
pembekelebek.....................bat-18 Haziran
ebah234...........................BAT-4 Hazirannn
plebisit82..............................bat-15 Haziran
nagihan_14...........................bat- 15 Haziran
nesecim..............................bat-7 Haziran
uykucupisi.............................bat- 11 Haziran
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rabbim gönlümüzdekinde ve kalbimizden geçenlerden razı gelsinnnnnn aminn
Allah razi olsun dilegini kabul etsin. Bana bi yakinim guclu bi dua verecek bu duayi okuyanin mutlakaa bebegi oluyomus. Verdigi zaman burda paylasicam insallah.
Allah razi olsun dilegini kabul etsin. Bana bi yakinim guclu bi dua verecek bu duayi okuyanin mutlakaa bebegi oluyomus. Verdigi zaman burda paylasicam insallah.
Uff doktor adetin 6 gun gecmis negativ dedi resmen yalvardim kan testi yapmadi. Adetim desen sadece bi lekelenme oldu bidahada gelmedi. Goz bebeklerim haddindden fazla buyudu rengi bile azicik kenarda. Belim kalinlasri 2 haftada 3 kilo aldim oysa kilo almak icin doktorlara giderdim. Surekli karnim gurulduyo acim. Kasiklarim ara sira batiyo. İcimden bi ses diktora guvenme diyo. İcim rahat degil sanki hamileyim icime dogmus gibi. Acaba baska doktora gidip kan testimi yaptirsam anca o zaman rahatlarim. En tuaf olani adetimin gelmememi ve sadece lekelenme olmasi uffffffff
hadii hayırlı ugurlu olsun:)
aa mayıss topidişiden gelen aarkdaşalrr topalnıyoyruzzz genee yaallah
merhaba kızlaarrr bende haizirana kaldım bugn regl oldumcanım çok sıkkın ne yapcaz olmuyor bebek Rabime her gün dua ediyorummm ne zaman vericek acaba bebekleri görünce ağlıyorum ...2 doktora gitim bişey çıkmadı br tek rahim filmi çekilmedim onu da bu ay kalmazsam gidip çektrcem
Uff doktor adetin 6 gun gecmis negativ dedi resmen yalvardim kan testi yapmadi. Adetim desen sadece bi lekelenme oldu bidahada gelmedi. Goz bebeklerim haddindden fazla buyudu rengi bile azicik kenarda. Belim kalinlasri 2 haftada 3 kilo aldim oysa kilo almak icin doktorlara giderdim. Surekli karnim gurulduyo acim. Kasiklarim ara sira batiyo. İcimden bi ses diktora guvenme diyo. İcim rahat degil sanki hamileyim icime dogmus gibi. Acaba baska doktora gidip kan testimi yaptirsam anca o zaman rahatlarim. En tuaf olani adetimin gelmememi ve sadece lekelenme olmasi uffffffff
kızlar inşallah bu sayfa hayırlı uğurlu gelir diğer açtığımız topiğimiz kadar hamiş çıkarırız inşallaahh allahın izniylee şimdide çalışmalarınız hayırlı uğurlu olsun aminn hz.yakub. hz.ibrahim ve hz. meryem yüzü hürmetine rabbimize ettikleri duaların hayrına tüm dualarımız kabul olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ya allah bismillahhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar inşallah bu sayfa hayırlı uğurlu gelir diğer açtığımız topiğimiz kadar hamiş çıkarırız inşallaahh allahın izniylee şimdide çalışmalarınız hayırlı uğurlu olsun aminn hz.yakub. hz.ibrahim ve hz. meryem yüzü hürmetine rabbimize ettikleri duaların hayrına tüm dualarımız kabul olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ya allah bismillahhhhhhhhhhhhhhhh
nagihan sende olmasannnn.... saol yineeee heyecanlı,umut dolu bi sayfa daha açtınnnn... aminnnnnnnn
pampişim bencede gidip kan testini kendin yaptırabilirsin. için rahatlar o Dr. da çok ilginç neye dayanarak negatif dedi anlamadım. USG falan mı yaptı? aile hekimine gidip yaptırabilirsin. yada kendi isteğinle özel bir hastane- laboratuvara gidebilirsin.
daha bisey yapmadi ama ovulasyon hapi verdi adetimin 11 veya 12 gunu gitcem catlama ignesi vurcak tabi yumurtlama olduysa. sonra kan alcak idrar testi fln filan ümidim yok haziranada ama olsun bat bilmiom cünkü buay adet olmadim diyebilirim ve hep 10 gün gecikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?