- Konu Sahibi nagihan_14
-
melek2828.......................BAT- 10 Haziran
meslisdeniz...........................BAT-14 Haziran
pembekelebek.....................bat- belirtmemiş
ebah234...........................BAT-4 Hazirannn
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rabbim gönlümüzdekinde ve kalbimizden geçenlerden razı gelsinnnnnn aminn
tabikii hoşgeldin canım benim inş. rabbim çok bekletmez ne kadardır istiyosun peki
tabiki üzülmek yok allahın izniyle ol dediğinde olacak inşallahhh allah herkezin gönlüne göre versin gönlündekinde razı gelsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Selam kizlar bu ay hepimiz icin hayirli olu insallah. Sizlerden bisey rica etcem. Ne olur bildiginiz bi dua varmi hamile kalmak icin. Yazarsaniz cok sevinirim
41 gün boyunca aralıksız meryem suresini
okuyanlar var canım araştır bi istersen
bende mayıs ayı transferiyim BAT-4 Haziran inşallah bu ay hayırlısıyla üzülmeden sıkılmadan olur,tek dileğim allah dileyen herkese anneliği nasip etsin....
bende bebek istiyorummmm... bat 25 mayıssişşşallaaahh olurrr mayyııs sonunu da haziran sayalıımm ...
Selam kizlar bu ay hepimiz icin hayirli olu insallah. Sizlerden bisey rica etcem. Ne olur bildiginiz bi dua varmi hamile kalmak icin. Yazarsaniz cok sevinirim
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar umarım olabildigince çok hamişimiz olurrrrrrrrrrrrBismillahirrahmanirrahim..
Diyerek yazıyorum arkadaşlarım
Ben vazgeçtim diyordum çocuktan ama yok olmuyo
vazgeçemiyorum kızlarrrrNagihancım beni de listeye
eklermisin 7 haziran BAt
valla şimdiden tedavini ol sadece rabbim ol deyince olur ama fal filan vs vs günah ben o konuda yorum yapamıcam herkezin farklı görüşleri var bana kalırsa inanma fallara filan dua rabbime o sana soğru yoluda gösterir bebişte verir o fırsatıda sağlar sana kalbini bozma ve beklee bana hak vericeksincanım benim bu arada hoçgeldi topiğeee
tamam canım eklerim tabiki :) biraz kişiler eklensinnnn listemizi yapıcammmmmmmm :) hoşgeldin umutlarının gerçekleşmesi dileğiyleee
melek2828.......................BAT- BELİRTMEMİŞ
meslisdeniz...........................BAT-14 Haziran
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bismillahirrahmanirrahim..
Diyerek yazıyorum arkadaşlarım
Ben vazgeçtim diyordum çocuktan ama yok olmuyo
vazgeçemiyorum kızlarrrrNagihancım beni de listeye
eklermisin 7 haziran BAt
gebelikte implantasyon kanaması dedigimiz lekelenme tarzında kahverengimsi akıntı görülebilir adetin 6 gün geciktiyse hemn bi kan testi yaptır canım sonuc ozmn kesin cıkar bhcg 5in üstünde cıkarsa gebelik var demektir hayırlı haberlerini bekliyoruz allah hepimize bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?