- 21 Şubat 2012
- 917
- 26
- Konu Sahibi nagihan_14
amin canımmmmmm aminn günaydın nasılsınnn
iyiyim canım benim her ay yeni umutla daha iyi oluyorum burda ancak sizlerle birlikte açılabiliyorummm ki herkezde bunun için burda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımmmmmm aminn günaydın nasılsınnn
bende ovulasyon oluşturucu kullandım bu ay ama dün fortel testi yaptım negatifff o yüzden bu aya kaldım bende ama umudumuz hazirannnnnnnnnnnnn :) o yüzden burdayız dimi
kac gun kullanilio bu ve gunde 1 hap demi benim doktor tuaf geldi bana biraz 2 yazmis gunde
ilk kez kullanımda 1 adet olmazsa birdahaki ay 2 adet ama pko diye bir hastalık var onlara çok veriyorlar sendeki sorun ne ?
bu ay ve bundan sonraki aylarda dahi olsa umudu kesmek yok arkadaşlar çünkü en çok üzülen biz oluyoruz...bence bu ay her anın her ilişkinin keyfini çıkaralım nasıl olsa olacak panik yapmayalım yüce rabbim en uygun zamanda bize anne demeyi bekleyen ruhları bedenle kavuşturacak bize can olarak gönderecek....olmuyor diye bişey yok bu platformda ne çok şeyler okuduk tanık olduk bu ay yumurtlama günlerimi hesapladım şimdi pişman oluyorum keşke bakmasaydım stres yapmıyorum ama ara ara aklım kayıyor bu ay tutmazsa hesaplamıcam bakmıcam yumurtlama günlerime günü zamanı geldiğinde elbette olacak hemde anlamadan...stres herşeyin baş düşmanı programlamak en beteri,program yaptıkça olmuyor zaten o bebekte programlı bebek oluyor,keşke dün yumurtlama günüme bakmasaydım
bu ay ve bundan sonraki aylarda dahi olsa umudu kesmek yok arkadaşlar çünkü en çok üzülen biz oluyoruz...bence bu ay her anın her ilişkinin keyfini çıkaralım nasıl olsa olacak panik yapmayalım yüce rabbim en uygun zamanda bize anne demeyi bekleyen ruhları bedenle kavuşturacak bize can olarak gönderecek....olmuyor diye bişey yok bu platformda ne çok şeyler okuduk tanık olduk bu ay yumurtlama günlerimi hesapladım şimdi pişman oluyorum keşke bakmasaydım stres yapmıyorum ama ara ara aklım kayıyor bu ay tutmazsa hesaplamıcam bakmıcam yumurtlama günlerime günü zamanı geldiğinde elbette olacak hemde anlamadan...stres herşeyin baş düşmanı programlamak en beteri,program yaptıkça olmuyor zaten o bebekte programlı bebek oluyor,keşke dün yumurtlama günüme bakmasaydım
***bu arada sanmayın ki tuzum kuru panik yapanları umutsuzluğa düşenleri küçümsüyorum olursa olur biri değilim dış gebelik geçirdim şimdi hamile kalmaya çalışıyorum 3 ihtimalim var 1-dış gebelik tekrarlayabilir ki bu da diğer hamileliğimi 6 ay erteler 2-düşük yapabilirim dış gebelik sırasında yapılan iğnelerden 3-hiç birşey olmamış gibi sağlıkla hamile kalabilirim.aslında durumum sıkıntılı ama geçen ay çok umutlandım direk hamile psikolojisine girdim sonra 07/05 hüsran... bu sebeple bu ay umursamak istemiyorum rabbi eyler,neylerse güzel eyler,bende bu arada yapmak istediklerimi hamile kalınca ve bebek olunca yapamayacaklarımı yapmaya zamanımı iyi değerlendirmeye kendime ve eşime başbaşa vakit ayırmaya çalışıyorum sonrasında biraz zor imkanımız olacak istediğimizi yapmaya birde böyle düşünün (bu arada 2 yıllık evliyim)...
Arkadaşlar bazı arkadaşlarım biliyordur ben ocakta hamile kaldım
ne yazıkki martta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu ama
ben o ay ne yumurta takibi yaptım ne de sürekli bebek düşündüm
ama kandil gecesiydi namaz kılıp rabbime dua etmiştim 1 gün sonra
hastaneye gittik 8.80 çıktı hamileydim arkadaşlarım kafaya takmayın
hamile kalmak için ilişkiye girmeyin stres en önemli engelleyici
ne zaman kafaya takmadım o ay hamile kaldım Rabbim en kısa
zamanda yüzümüzü güldürsün
benimde öyle oldu nesemcim,hatta doğum kontrol hapını bırakalı 1 ay olmuştu ne bacak kaldırdım ne gün hesapladım ne pozisyon düşündüm adetimin geciktiğini farkettiğim için hamile olduğumu öğrendim,keşke çok araştırma yapmasaydım ben daha geçen ay yumurtlama günü öğrendim,ilk hamileliğimi öğrenmem çok heyecan vericiydi tuhaf bir mutluluktu,şimdi geldi gelmedi hesabı yaparken tadamayacağım mutluluğa heyecana üzülüyorum
kafaya takmamak okadar kolay deilki çok imreniyorum aklımdan çıkardım attım diyenlere bakalım bize ne zaman kısmet olacakkk
Canım bi çocuğunu kaybetmiş biri ve tüm
umutları tükenmiş biri olarak daha kolay oluyor
kafaya takmamak hamile kalmadan önce bana da
öyle oluyordu sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibiydi
ama ne zaman artık ben bittim dedim tükendim dedim
Rabbim yettim dedi ama ben sadece çocuk istemişim SAĞLIKLI ve
HAYIRLI değil şimdi Rabbim den tek dileğim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü
bir evlat
bende yumurtlama gerceklesemiyo ve adet olmadim pko nedir bilgim yok dogruyu söylemek gerekirse
kafaya takmamak okadar kolay deilki çok imreniyorum aklımdan çıkardım attım diyenlere bakalım bize ne zaman kısmet olacakkk
aminn canımmmm başınsaolsun suan bende hiç çocugum olmayacak gibi hissediyorum ama bana 3 yıl oldu rabbim vericekse sağlıklısından eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin vermeyeceksede sabrımızı artırsın dicek vede yapacak bişe yok
Canım Rabbim sevdiği kullarının bu dünya da
sabrını ölçermiş sen hiç merak etme bir gün hepimiz
hamileyiz haberlerini vereceğiz ve o zaman çok yakın
emin ol tatlım benim