ben hergün okuyorum yazılanları ilk mesajım bu :) eylül için yeni başlık açılacak mı yoksa burdan mı devam? biz de yeni karar verdik bebek sahibi olmaya Rabbim nasip ederse.
canım galiba hamilesin....
tebriklerrrrrr
umarım arkadaşına malum olmuştur. :)) iyi haberler verirsin bizlere. ben bi öğreneyim bebişi, burdan deli gibi bağırarak ilan edicem :))
tesekkürler canim galuba öyle, incede olsa cizik gözüküyor doktorumdanda randevu aldim haftaya pazartesi insallah, 1 hafta bekliyim diyorum...ozaman ultrasyondanda gözükür net bir sekilde
elül topiqimizi besmeleyle açmış bulunuyorum arkadaşlar..hepimize hayırlı uqurlu olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gobusumuzde-olsun-insallahh.html#post26168242
elül topiqimizi besmeleyle açmış bulunuyorum arkadaşlar..hepimize hayırlı uqurlu olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gobusumuzde-olsun-insallahh.html#post26168242
dilerim allahdanki istiyen her kadina mevalm bebek sahibi eder, dilerim allahdan eylül ayi size ugur berekt ve tabikdie bol bebisler nasip ederallahim gönlünüze göre versin ve hibirinizi bu imtihandan gecirmesin...bebek özlemi cok zor birsey....
dilerim allahdanki istiyen her kadina mevalm bebek sahibi eder, dilerim allahdan eylül ayi size ugur berekt ve tabikdie bol bebisler nasip ederallahim gönlünüze göre versin ve hibirinizi bu imtihandan gecirmesin...bebek özlemi cok zor birsey....
kızlar üüzülmyn yaa benmde var 5 gün test yapıp duruyrm yok bişe düşnmedn edemyrm..deli gbii temzlk yapyrm bu saatte( hamile kalnca bu günlerme gülecğmi blyrm aslnda...hatta bebek doğduğnda ağladğnda felan eşim baana bugunleri hatrlrckk :)) o günleri düşünn sizde arada bni normal hayata döndüryr..onun bunun demesne bakmayn kulak asmayın kaynananda ne fenaymş allah yardm etsn cnm 3 aylk evliye bumu söylenr sıkma canını sen hamiş olnca sende ona yüz vermezsnn...annemn adını koycam dersin :))bende bayağı abarttm haa hamile kaldn ve kızın oldu :)) allah söyletti kız banada :)) hamiş olnca kızın olnca bni hatrlar cnm bnmm ..sıkma canını...inşallh bizlerde müjdli haberler vercğz bu ay olmadı önmzdeki ay rabbim nezaman hayırlısyla o zamn versn..
çok saol canım ya sölediklerin o kadar iyi geldi ki dogru sölüyosun bende hep kızım olucak gibi hissediyorum niş allah söletmiştir sana da gerçi benim kaynana bide oğlan istiyo ama nys :))
takmıcam onu
sakin ol canım ya. çok erken bakmışsın.daha göstermez bence testte. eşin ne düşünüyor bu konuda? eşinin desteği çok önemli çünkü.
Canım benim kayınvalidem de sorup duruyo ama ben topu hemen eşime atıyorum.Eşim ben istemiyorum daha erken ben daha karıma doyamadım ne çocuğu elbet onunda zamanı gelecek ama şimdi ben istemiyorum diyo.Hatta bazen dur hele bi ben yıllarca duba gibi karnı burnunda bi kadınla evli olmayımı bekledim zaten ilerde hamile kalınca vücudu bozulcak önce bi gençliğimizin tadını çıkaralım falan diyo susturuyo onları.Sonra annesi sen bilirsin oğlum diyo:)Aslında çocuk diye diye ölcez ikimizde ama( Her sorana henüz düşünmüyoruz belki yaza dedik şimdi yaz geldi soruyolar tabi şimdide biraz borç var bitsin öyle diyoruz.Sende eşine bırak canım annesine en iyi cevabı o verir üstelik sen daha üç aylık evlisin.Ben bir yıldır deniyorum olmuyo.Denediğimi de kimse bilmiy lunca söyleyecem herkese şimdilik korunuyorum sansınlar en iyisi böyle...
tesekkürler canim galuba öyle, incede olsa cizik gözüküyor doktorumdanda randevu aldim haftaya pazartesi insallah, 1 hafta bekliyim diyorum...ozaman ultrasyondanda gözükür net bir sekilde
günaydın kızlar
sengelen ben evleneli yaklaşık 4 ay oldu banada herkes sorup duruyor ''bebek yok mu' diye
adetime 4 gün kaldı test yaptım negatifti bu ayda bebek yok
zaten belirtimde yoktu öyle
ama üzülmedim desem yalan olur bu aydan ümitliydim..neyse sağlık olsun
gözümü eylül ayına diktim
öyle canım haklısınevleneli çok olmamasına ragmen insan çok uzun zamandır bekliyomuş gibi hissediyo kendini hele de etraf sinirini bozuyo insanın
senin de daha 4 gün varmış canım çıkmayabilir hemen kötü düşünme bende 1 hafta var bende dayanamadım yaptım test hemde erken gebelik testydi çıkmadı sanırım bu ay olmadı diyorum ama bi yandan da kendimi umutlandırmaya çalışıyorum daha çok var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?