"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ben hergün okuyorum yazılanları ilk mesajım bu :) eylül için yeni başlık açılacak mı yoksa burdan mı devam? biz de yeni karar verdik bebek sahibi olmaya Rabbim nasip ederse.

hoşgeldin arkadaşım. ben de bu aralar takılmaya başladım. herhalde eylül için açılır. takip edersen denk gelir. e sana şimdiden kolay gelsin. ben de 8 ay önce şöle bi bakayım diye gelmiştim. hala bekliyoruz bebişi

kadınlar kulübü iyiki var okadar çok şey öğrendimki :) bundan sonraki süreçte doğum, bebek, hazırlık vs için bakarız inşallah

amin canım inşallah..
besmeleyle açtım topiqimizi...inşallah Rabbim bu ay hepimize bebiş vericek..hadi bakalım...

Ah arkadaşım inşallah hamilesindir de Rabbim bu defa güzel
yüzünü güldürür darısı burda bebek bekleyenlerin başına

sakin ol canım ya. çok erken bakmışsın.daha göstermez bence testte. eşin ne düşünüyor bu konuda? eşinin desteği çok önemli çünkü.

bende erken oldugunu düşünüyorum ama insan yine de negatfii görünce moreli bozuluyo
eşim çok destek zaten bana o öle olmasa napardım bilmiyorum hiç laf söletmez bana hemen kızar annesine ama işte kaynanamın çenesi durmuyo

en iyisini yapıyosunuz canım bizde daha erken diyoruz ama kaynanam yinede ısrarcı inş. eylül şans getirir bize

tesekkürler canim galuba öyle, incede olsa cizik gözüküyor doktorumdanda randevu aldim haftaya pazartesi insallah, 1 hafta bekliyim diyorum...ozaman ultrasyondanda gözükür net bir sekilde

canım benimde testte silik çizgi çıkmıştı...
doktorum izinde ancak yarın gidebilicem..inşallah herşey yolundadır...
sadece 2 gündür kahverengi lekelenmem var endişeliyim:26::26:
allahım korusun bebişimi

ah o silik çizgiyi görmek bile çok güzel. inanın hepiniz adına çok sevindim. umarım güzel haberler verirsiniz bizlere. şimdiden tebrikler :))

evleneli çok olmamasına ragmen insan çok uzun zamandır bekliyomuş gibi hissediyo kendini hele de etraf sinirini bozuyo insanın
senin de daha 4 gün varmış canım çıkmayabilir hemen kötü düşünme bende 1 hafta var bende dayanamadım yaptım test hemde erken gebelik testydi çıkmadı sanırım bu ay olmadı diyorum ama bi yandan da kendimi umutlandırmaya çalışıyorum daha çok var diyorum

öyle canım haklısın
ben zaten çok takılmıyorum
şükür ki bu açıdan çevreden baskı falan da görmüyorum..
eşime kalsa daha erken bile..ama hayırlısı tabi
bende olursa olur havasındayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…