günaydın herkese.günlerdir stresten ölüyordum. ama bu sabah uyandığımda bir karar verdim eşime de söyledim.çocuğumuz olana kadar birbirimizin kıymetini daha çok bilelim. o varken yapamayacağımız şeyleri doya doya yapalım. bol bol uyuyalım mesela:) aslında içim bunları söylemiyor çok istiyorum ama bir şekilde birbirimizi teselli etmek zorundayız. eşim o kadar çok istiyor ki. mümkün olsa ben doğururdum diyor. adetime 4 gün var. polikistiğim vardı. 3 aydır düzenli adet görüyorum. inşallah hamileyimdir bu ay.
galiba nicklerimiz kadar tavrımızda birbirine benziyor. ben de aynı yöntemi uyguluyorum :)) 8 aydır deniyoruz. maalesef bu ayda olmadı. üstelik ben 7 yıllık evliyim. ama inan beklemekten sıkıldım. eylülde de olmazsa eşimle doktora gidicez. ne gıcık bişey bu yaa. bi de yaşım geçti kaygısı var ki... işte o çok fena..
7 yıllık evlisin ama daha yeni başlamışsın çocuk olayına. benim arkadaşım 1.5 yıl bekledi.hiçbir sorun olmamasına rağmen stresten dolayı olmadığını söylemiş doktor.bir gün nasıl olsa bu ay yumurtlamadım deyip çok rahat girmişler ilişkiye o ay hamile kaldı.için rahat edecekse hemen git doktora. biz 2 yıllık evliyiz. ben pek istemiyordum bu zamana kadar. sanki istediğimde hemen oluverecekmiş gibi geliyordu.ilk ay denedik olmadı. polikistikmişim.ilaç falan kullandım.çok pişman olmuştum keşke daha önce kontrole gitseydim diye.benim de yaş oldu oldu 29. ilk defa bu ay yumurtladım. ama sanırım gene yok bişey. hissetmiyorum hiçbişey.
daha önce yazmıştım burda. ilk evlendiğimiz ay sadece 1 kez korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ama bazı sebeplerden dolayı aldırdık. ve yıllarca en büyük korkum hamile kalmaktı. ve hep sanki istediğim zaman bebek gelir gibi düşünüyordum. ama maalesef öyle olmadığını deneyerek öğrendim( 34 yaşındayım ve her geçen ay lehime işliyor. bi de bu aralar etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım var ki.. işte tüm bunlar birleşince hamile kalmayı daha da çok ister oldum. eskiden hep atar tutardım " nedir yani çocuğum olmazsa kendimi paralayacak değilim ya, olmazsa olmaz derdim" ama kazın ayağının öyle olmadığını insan başına gelince anlıyor. üstelik 5 aydır yumurtlama testi de kullanıyorum. ama her ay ilişkiyi bile görev olarak yapmak giderek sıkıcı olmaya başladı..
daha önce yazmıştım burda. ilk evlendiğimiz ay sadece 1 kez korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ama bazı sebeplerden dolayı aldırdık. ve yıllarca en büyük korkum hamile kalmaktı. ve hep sanki istediğim zaman bebek gelir gibi düşünüyordum. ama maalesef öyle olmadığını deneyerek öğrendim( 34 yaşındayım ve her geçen ay lehime işliyor. bi de bu aralar etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım var ki.. işte tüm bunlar birleşince hamile kalmayı daha da çok ister oldum. eskiden hep atar tutardım " nedir yani çocuğum olmazsa kendimi paralayacak değilim ya, olmazsa olmaz derdim" ama kazın ayağının öyle olmadığını insan başına gelince anlıyor. üstelik 5 aydır yumurtlama testi de kullanıyorum. ama her ay ilişkiyi bile görev olarak yapmak giderek sıkıcı olmaya başladı..[
bu kadar olmaz her yer ya hamile ya çocuklu insanlarla dolu. plaja gidiyorsun millet minik minik bebeklerini yüzdürüyor. markete giriyorsun oturtmuşlar market arabasına gezdiriyorlar. bütün akrabalar,kuzenler,arkadaşlar hep bebekli yada hamile. milletin çocuğunu sevmekten bi hal olduk. o yumurtlama testlerine gıcık oluyorum. bir ay kullandım bunalıma girdim resmen. insan kendini yetersiz hissediyor. ama işte sorun bizde değil eşlerimizde de olabilir. bunu hiç sorgulamıyoruz aslında:)
daha önce yazmıştım burda. ilk evlendiğimiz ay sadece 1 kez korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ama bazı sebeplerden dolayı aldırdık. ve yıllarca en büyük korkum hamile kalmaktı. ve hep sanki istediğim zaman bebek gelir gibi düşünüyordum. ama maalesef öyle olmadığını deneyerek öğrendim( 34 yaşındayım ve her geçen ay lehime işliyor. bi de bu aralar etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım var ki.. işte tüm bunlar birleşince hamile kalmayı daha da çok ister oldum. eskiden hep atar tutardım " nedir yani çocuğum olmazsa kendimi paralayacak değilim ya, olmazsa olmaz derdim" ama kazın ayağının öyle olmadığını insan başına gelince anlıyor. üstelik 5 aydır yumurtlama testi de kullanıyorum. ama her ay ilişkiyi bile görev olarak yapmak giderek sıkıcı olmaya başladı..[
bu kadar olmaz her yer ya hamile ya çocuklu insanlarla dolu. plaja gidiyorsun millet minik minik bebeklerini yüzdürüyor. markete giriyorsun oturtmuşlar market arabasına gezdiriyorlar. bütün akrabalar,kuzenler,arkadaşlar hep bebekli yada hamile. milletin çocuğunu sevmekten bi hal olduk. o yumurtlama testlerine gıcık oluyorum. bir ay kullandım bunalıma girdim resmen. insan kendini yetersiz hissediyor. ama işte sorun bizde değil eşlerimizde de olabilir. bunu hiç sorgulamıyoruz aslında:)
aslında o kadar hamile falan yok. biz istediğimiz ve sahip olamadığımız için gözümüze batıyor. ben de artık balkonda oturunca insanların göbüş ve bebişlerine takılıyorum. :)) eskiden hiç gözüme çarpmazdı halbu ki...
ben daha önce yani ilk bebek istediğimizde doktora gitmiştim. genel bir muayene yaptı. eylül de olmazsa eşimle beraber gideceğiz. eşim ilk evlendiğimiz yıl ağrısı olduğu için varikosel ameliyatı olmuştu. sperm testi falan yaptırmamıştı sonra. benim aklıma bazen acaba ameliyattan sonra bir problem oluştu da ondanmı bebk olmuyor gibi bir soru takılıyor. ya da belki benim yaşımdan dolayı... bilmiyorum ki. .. bu ay yeniden deneyeceğiz. ama tabii etrafa hissettirmeden doktor test falan.. biraz sıkıntılı bir süreç olacak ama bakalım. bekleyip göreceğiz...
gönlünü ferah tut. inşallah kavuşacaksın bebeğine. pek mümkün değil ama odaklanmamaya çalış. bi meşgale edin kendine. 40 yaşında bile doğuran çok benim tanıdığım.
kızlar az önce arkadaşım aradı ve rüyasında beni hamile gördüğünü söyledi:)haberi yoktu istediğimizden çok şaşırdım bende malum olmuş heralde dedim..gerçi geçen gün testlerim negatif çıkmıştı acaba dedim kendi kendime 3 günüm var bata yarın bidaha yapıcam test ozamnda çıkmazasa zaten değilimdirama rüyaya çok şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?