daha önce yazmıştım burda. ilk evlendiğimiz ay sadece 1 kez korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ama bazı sebeplerden dolayı aldırdık. ve yıllarca en büyük korkum hamile kalmaktı. ve hep sanki istediğim zaman bebek gelir gibi düşünüyordum. ama maalesef öyle olmadığını deneyerek öğrendim

( 34 yaşındayım ve her geçen ay lehime işliyor. bi de bu aralar etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım var ki.. işte tüm bunlar birleşince hamile kalmayı daha da çok ister oldum. eskiden hep atar tutardım " nedir yani çocuğum olmazsa kendimi paralayacak değilim ya, olmazsa olmaz derdim" ama kazın ayağının öyle olmadığını insan başına gelince anlıyor. üstelik 5 aydır yumurtlama testi de kullanıyorum. ama her ay ilişkiyi bile görev olarak yapmak giderek sıkıcı olmaya başladı..[
bu kadar olmaz her yer ya hamile ya çocuklu insanlarla dolu. plaja gidiyorsun millet minik minik bebeklerini yüzdürüyor. markete giriyorsun oturtmuşlar market arabasına gezdiriyorlar. bütün akrabalar,kuzenler,arkadaşlar hep bebekli yada hamile. milletin çocuğunu sevmekten bi hal olduk. o yumurtlama testlerine gıcık oluyorum. bir ay kullandım bunalıma girdim resmen. insan kendini yetersiz hissediyor. ama işte sorun bizde değil eşlerimizde de olabilir. bunu hiç sorgulamıyoruz aslında:)