kızlar ya cok canım sıkıldı azönce kaynanamdan geldik yine bebek soruyo doktora gözükün olmuyosa diyo daha biz 3 aylık evliyiz ya çokk içim sıkıldı akşam akşam nasıl morelimi bozdular hala neden yok deyip duruyolar
slm kızlar bizde 1 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz adetimin gelmesinede 2 gün var ama ben kendimi hamile hissediyorum...şimdi test yapsam geleden belli olurmu acaba ?
kızlar bugün yaptırdığım bazı hormon test sonuçlarım ama hiçbirşey anlayamadım yarın bir doktora göstereceğim tedbir amaçlı önceden yaptırmak istedim.yorumlayacak olan anlayan varmı?? :))
Testler Sonuç Birim Referans Değerler
FSH-FOLLİKÜL STİMULAN HORMON 5.25 mIU/mL 6.30 - 24.00 Ovulasyon
3.90 - 12.00 Foliküler Faz 1. Yarı
2.90 - 9.00 Foliküler Faz 2.Yarı
1.50 - 7.00 Luteal Faz
17.00 - 95.00 Menapoz
VIDAS FSH Testi Çalışılmıştır.
LH-LUTEİNİZAN HORMON 2.26 mIU/ml 9.60 - 80.00 ( Ovulasyon )
1.50 - 8.00 ( Foliküler Faz 1. Yarı )
2.00 - 8.00 ( Foliküler Faz 2. Yarı )
0.20 - 6.50 ( Luteal Faz )
8.00 - 33.00 ( Menapoz )
VIDAS LH Testi Çalışılmıştır.
PRL-PROLACTIN 23.19 ng/ml 5.00 - 35.00 ( Siklus )
5.00 - 35.00 ( Menapoz )
VIDAS Prolactin Testi Çalışılmıştır.
E 2-ESTRADİOL 99.80 pg/ml 18.00 - 147.00 ( Foliküler Faz )
93.00 - 575.00 ( Pre-Ovulatör )
43.00 - 214.00 ( Luteal Faz )
0.00 - 58.00 ( Menapoz )
VIDAS Estradiol II Testi Çalışılmıştır.
TSH 2.37 uIU/mL 0.25-5.00
VIDAS Tsh Testi Çalışılmıştır.
cnm herzaman 0,001 çıkardı 0,100 çıkdı hastalanmadm..adetim 30-31 ağusts cnm ya erken çatldı ama erken addet olmdm karışk bi durum bnde anlmdm..haftaya adet olmzsm kan vercmm inşlllhh..
oooo daha 3 aylık evlisinizz. hiiiç takma kafana canım. biz 5 yılı bitirdik çok şükür. Artık hiçkimseden bişey duymak istemiyorumm
sakın bana 5 yıldır deniyoruz deme ????
ben 3,5 yıl korundum ,istemiyorduk. sonra 1 yıl bebek istedik, 1 yılın sonunda gebe kaldım ama düştü malesef. sonra yine korunduk ve şimdi 3 aydır korunmuyoruz
Canım hormon sonuçların normal çıkmış. herşey yolunda yaniiçalışmalara devamm
noldu arkadaşım bi gelişme var mı sende ?????
ah arkadaşım umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız. o çift çizgiyi görmek istiyorum artık. alışveriş sitelerinde hamile elbiseleri görünce içim gidiyor... eylül ayı bizi mutlu eder umarım...
kızlar malesef kan tahlili sonucum 0.100çok moralim bozuldu kızlar
selamm kızlarr
bızde 2 aydır denıoruz ama daha yokk varsada bılınmıorrneyse gelelım konuyaa 6 aylık evlıyım ve bu yuzdenmıdır yada baska sebeptenmıdır bılınmez eşimle hergün birlikte oluoruz ama ogrendım kı ben pko hastasıyım yanı adetlerım duzensız ve gec yumurtluorum sımdı dıorlarkı hergun deıl 2 gunde bır bırlıkte olun sızce bunun bır dogrulugu var mı
gerçektenmi canım ben hiç birşey anlayamadımtest bana bakıyor ben testee doktora gidicez sonuçları göstermeye ama eşimede testyaptırıcaz (sperm sayım testi) çarşamba sabah. akşam üstü bi dra gidicez göstermeye sonuçları bakalım..inşallah dediğin gibi herşey yolundadır:)) eşiminde sonuçları iyi çıkarsa yola devam doğal yollarlada destekle inşallah bebişimize kavuşuruz4gündür incir suyu içtim regl 5günü bugun bıraz fazla agrım oldu bıraktım artık içmiyicem ama eşim test yaptırdıktan sonra keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiricem denemeler bitene kadar hıı bide kızlarr türk kahvesi spermleri hızlandırıyormuş bi arkadaşım dedi o geceden 1-2 saat önce turk kahvesı ıcırmıs sonrakı ay hamıle kaldığını soledı:))
burda bi arkadaşta hergün yapılan ilişkinin sperm kalitesini arttırdığını yazmıştı.
artık hangisi doğru bilmiyorum
kafanıza göre takılın siz, zaten ilerde bir görev halini alıcak bu işler
bende erken oldugunu düşünüyorum ama insan yine de negatfii görünce moreli bozuluyo
eşim çok destek zaten bana o öle olmasa napardım bilmiyorum hiç laf söletmez bana hemen kızar annesine ama işte kaynanamın çenesi durmuyo
selamm kızlarr
bızde 2 aydır denıoruz ama daha yokk varsada bılınmıorrneyse gelelım konuyaa 6 aylık evlıyım ve bu yuzdenmıdır yada baska sebeptenmıdır bılınmez eşimle hergün birlikte oluoruz ama ogrendım kı ben pko hastasıyım yanı adetlerım duzensız ve gec yumurtluorum sımdı dıorlarkı hergun deıl 2 gunde bır bırlıkte olun sızce bunun bır dogrulugu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?