"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

oooo daha 3 aylık evlisinizz. hiiiç takma kafana canım. biz 5 yılı bitirdik çok şükür. Artık hiçkimseden bişey duymak istemiyorumm

slm kızlar bizde 1 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz adetimin gelmesinede 2 gün var ama ben kendimi hamile hissediyorum...şimdi test yapsam geleden belli olurmu acaba ?

idrar testi gösterir eğer adetlerin düzenliyse. ama muhtemelen çok silik çıkar, dikkatli bak yani :)
hayırlı haberlerini bekliyoruzz

Canım hormon sonuçların normal çıkmış. herşey yolunda yanii çalışmalara devamm

cnm herzaman 0,001 çıkardı 0,100 çıkdı hastalanmadm..adetim 30-31 ağusts cnm ya erken çatldı ama erken addet olmdm karışk bi durum bnde anlmdm..haftaya adet olmzsm kan vercmm inşlllhh..

normalde yumurtladıktan 2 hafta sonra adet olman lazım canım. bence kontrolüne git ihmal etme

selamm kızlarr

bızde 2 aydır denıoruz ama daha yokk varsada bılınmıorr neyse gelelım konuyaa 6 aylık evlıyım ve bu yuzdenmıdır yada baska sebeptenmıdır bılınmez eşimle hergün birlikte oluoruz ama ogrendım kı ben pko hastasıyım yanı adetlerım duzensız ve gec yumurtluorum sımdı dıorlarkı hergun deıl 2 gunde bır bırlıkte olun sızce bunun bır dogrulugu var mı

ben 3,5 yıl korundum ,istemiyorduk. sonra 1 yıl bebek istedik, 1 yılın sonunda gebe kaldım ama düştü malesef. sonra yine korunduk ve şimdi 3 aydır korunmuyoruz

ah arkadaşım umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız. o çift çizgiyi görmek istiyorum artık. alışveriş sitelerinde hamile elbiseleri görünce içim gidiyor... eylül ayı bizi mutlu eder umarım...

Canım hormon sonuçların normal çıkmış. herşey yolunda yanii çalışmalara devamm

gerçektenmi canım ben hiç birşey anlayamadımtest bana bakıyor ben testee doktora gidicez sonuçları göstermeye ama eşimede testyaptırıcaz (sperm sayım testi) çarşamba sabah. akşam üstü bi dra gidicez göstermeye sonuçları bakalım..inşallah dediğin gibi herşey yolundadır:)) eşiminde sonuçları iyi çıkarsa yola devam doğal yollarlada destekle inşallah bebişimize kavuşuruz 4gündür incir suyu içtim regl 5günü bugun bıraz fazla agrım oldu bıraktım artık içmiyicem ama eşim test yaptırdıktan sonra keçiboynuzu kaynatıp suyunu içiricem denemeler bitene kadar hıı bide kızlarr türk kahvesi spermleri hızlandırıyormuş bi arkadaşım dedi o geceden 1-2 saat önce turk kahvesı ıcırmıs sonrakı ay hamıle kaldığını soledı:))

inşallah canım yaa. bende geçen LCW de farketmeden gebe reyonundan kıyafet bakıyormuşum meğer. bi de farkettim ki gebeler içinmiş, iyice moralim bozulduu
Hakkımızda hayırlısı olsun

burda bi arkadaşta hergün yapılan ilişkinin sperm kalitesini arttırdığını yazmıştı.
artık hangisi doğru bilmiyorum
kafanıza göre takılın siz, zaten ilerde bir görev halini alıcak bu işler

evet tatlım hormonların normal. inşallah eşinde de bi sorun çıkmaz. kahveyi bende deneyeyim bu ayy bakalımm
bende keçiboynuzu pekmezi aldım. bu ay yorucaz beyleriii

bende ole yapıcam ya ne bılım kafama takıldı bugun ole bır yazı gorunce gorev halıne gelmemelı benceeee

o zaman hiç umursama evliliğinin ilk aylarının tadını çıkar. eğer içim rahat etsin diyorsan da bir kadın doğum uzmanına görün. sonuçta her bayan düzenli olarak sorun olmasa bile kontrole gitmeli.

selam ben de pko olduğumu çocuk yapmaya karar verdiğim ay öğrendim. adetlerim son bir yıldır iyice düzensizleşmişti. 36-37 günde bir adet oluyordum. bebek çalışmalarını durdurduk. 7 kilo kadar verdim, düzenli ilaç aldım ve 3 aydır 28 günde bir geliyor. bu ay uzun süre sonra ilk kez yumurtladım. ve biz o dönem her gün ilişkiye girdik. bir sorun olacağını sanmıyorum. pko olmak sorun değil inanki. önemli olan kontrol altında tutmak.

bende pko luyum ve şuan hamileyim buraya bunu yazabileceğim aklıma hiç gelmezdi inanın annelik fikri cok uzaktı imkansızdı umutsuzdum 3 yıl olmadı cocuğumuz hiç hamile kalamamıştım.dua ettim bol bol adaklar adadık soğan kürü yaptım bilmem hangisi işe yaradı bence en cok dua dedimki RABBİM sen HZ.MERYEME ERKEK ELİ BİLE DEĞMEDEN EVLAT VERDİN YOKTAN VAR ETTİN BANADA VER YARABBİM SEN YOKTAN VAR EDENSİN DİYE HEP DUA ETTİM TAM ÜMİDİMİ KESMİŞTİMKİ ŞUAN 4 AYLIK HAMİLEYİM TAKMIYORDUM ARTIK OLMAYACAĞINA İNANMIŞTIM İMKANSIZ GİBİ GELİYODU AMA RABBİM BANA ONDAN HİÇ Bİ ZAMAN ÜMİT KESİLMEMESİ GEREKTİĞİ GERCEĞİNİ Bİ TOKAT GİBİ YÜZÜME CARPTI DUA DUA DUA TEK ÇARE BU İNANARAK DUA... Bİ ARKADS DEMİŞ HAMİLE REYONUNA BAKIODUM DİE BENDE COK BAKTIM ÖZENDİM ESKİDEN AMA ŞİMDİ DİLEĞİME ULAŞTIM RABBİMİN SAYESİNDE TÜM COCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE HEP DUA EDİYORUM SİZDE BANA EDİN CANLARIM VE ASLAAAAAAAAAAAAAAAAA ASLAAAAAAA ÜMİDİNİZİ KESMEYİN BİLİYORUM BUNLARI YAZMAK KOLAY AMA BENDE ESKİDEN ÖYLE DİYORDUM BURAYA YAZIYORLARDI ÜMİDİNİZİ KESMEYİN DİYE AMA BEN İNANMIYORDUM ÜMİDİMİ KESMİŞTİM SİZ ASLA KESMEYİN ÜMİDİNİZİ SİZE TEK ÖNERİM DUA DUA DUA SAĞLICAKLA KALIN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…