"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

14-17 arası yumurtlama denirya..ben o aralıkta belki 1 yada 2 defa ilişkiye girdim birde 18. günü..acaba yumurtlama günüme denk gelmiş olma şansı var mı 18. günün..geçtiğimiz ay çok umutluydum kendimi hamile hissediyordum testler vs ..ama üzücü sonuç negatifti..şimdi ise bu aralığı iyi değerlendiremediğimiz için hiç şans vermiyorum içime de doğmuyor..sadece 18. gün çok mu geç diye merak ettim..sadece merak..

Merhaba arkadaşlar, bugün tekrar test yaptım, ovulasyondan sonra 17.gün ve hala çok silik bir çizgi var. Yorumlarınızı beklşyorum. Şimdiden teşekkürler.

[/url][/IMG]

allah analı babalı büyütsün.tebrik ederim seni.böyle şeyler okumak çok güzel moral oluyor insana. ben de çok dua ettim ramazan ayı boyunca. cuma gününü merakla bekliyorum. inşallah ben de senin gibi sevinirim böyle. allah bozmasın.

canım mrb ilişkini pko ile yada farklı bişey ile alakası yok.Ben sana benim kadın doğumcumun dediğini anlatayım.Normalde erkeklerden sperm testi alacakalrı zaman 2-3 gün ilişki istemezler çünkü kalite o akdar sürede artıyormuş.Sperm yapısı gereği uygun sulu ortamlarda 2-3 gün canlı kalabiliyor yumurta ise çatlayınca malesef o kadar uzun süre canlı kalamıyor.O yüzden 2 gün gün aşırı gibi tabirler kullanıyorlar.yoksa hergün yada günde 2 kere :) tamamen sizin isteğinize kalmış birşey yani

evet tatlım hormonların normal. inşallah eşinde de bi sorun çıkmaz. kahveyi bende deneyeyim bu ayy bakalımm
bende keçiboynuzu pekmezi aldım. bu ay yorucaz beyleriii

ahaha...:) canım çarşambadan snra bende herşeyi yapıcam keçi boynuzu pekmezi ,kahve ne bulursam ehehhe:):))) bu arada daha açık halini kopyalayabıldım testın..atlanta cok ıcımı rahatlattın ya çarşambaya kadar düşünücektim ,korkuyordum sonuçtan şimdi iyim sayende tatlımm :) allah gönlümüze göre eversinnn inşallahhh... aklıma geldikçe bu duayı tekrarlıyorum:la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin...

Eklentiler

• $IMG_555888.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 34

canım yanlış dosya ekledim o geçen aykı resim ne umutlanmıştım oysakii offff aklıma geldi o değil canım ekliyeceğim dosya ekliyemedim geçen a eklediğim eklenmiş

canım testin daha açık halini büyük mücadeleler sonunda kopyaladım ahahah:)))

Eklentiler

• $ADSIZ.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 28

tam tersine canım ya doktorlar birliktelikten 1-2 saat önce kahve içmemesi grekli diolar spermlere zarar veriyomuş

evet tatlım hormonların normal. inşallah eşinde de bi sorun çıkmaz. kahveyi bende deneyeyim bu ayy bakalımm

keçi boynuzu pekmezini bende aldım canım bide keçiboynuzu kürü yapcam kendime de incir kürrüü:)) biraz abrttım galiba
ama napalım bebeiş için yorulcaz artık

o zaman hiç umursama evliliğinin ilk aylarının tadını çıkar. eğer içim rahat etsin diyorsan da bir kadın doğum uzmanına görün. sonuçta her bayan düzenli olarak sorun olmasa bile kontrole gitmeli.

aynen canım bende öle düşünüyorum hastalanayım 3. günü gitcem

canım ya ne güzel yazmışsın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini bende meryem suresini okuyorum inşallah rabbim bizimde dualarımızı kabul eder,sen hamişsin bizlere de dua et olurmu seninki kabul olur:)

inşallah hamilesindir canımmm. testine güveniyorsan bence pozitif olma ihtimalin yüksek. bi de adetine kaç gün vardı?

ben adetime 3 gün klaa yaptim, ve ikinci hamisligimede bu testden yapmisdim oda pozitiv cikmisdi...haftaya randevu aldim dedim bir hafta gecsinde tam gözüksün diye...hemde icimde korku var düsük yaparim diye, kimseyede demedim...

biraz önce yine bebekli bir misafirimi yolcu ettim. yarın bebeği olan bir arkadaşıma gidicem kahvaltıya ondan sonraki akşam da hamile olan kuzenime davetliyiz. allahım sabır ver yarabbim. inşallah bu ay hamileyimdir. tam kendimi toparlıyorum olmayabilir fikrine alıştırıyorum ama bu ortamda çocuk düşüncesini unutmak ne mümkün(

Canım, keçiboynuzunun pekmezi şekerle kaynatilip içerisinde katkı maddesi barindirdigindan fayda sağlamıyormuş. Saracoglu etkisinin olmayacağını söylüyor. Evde doğal olarak kürü hazırlamak gerekiyormuş. Kuru keçiboynuzu kaynatarak... Tam tarifini benim eski mesajlarimda bulabilirsiniz, daha olmadı ıstersen tekrar yazarım, çünkü epey araştırmıştım...

ne güzel yazmışsın arkadaşım. ellerine sağlık. duadan vazgeçmeyelim hiç bir zaman .
birbirimize de dua edelim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.

canım testin daha açık halini büyük mücadeleler sonunda kopyaladım ahahah:)))

mmlkk bu sonuçlar tam yumurtalarının gelişme döneminde olduğunu gösteriyor. herşey yolunda yani. doktorunda muhtemelen benzer şeyler söyliyecektir. İnşallah tez ve hayırlı zamanda bebelerimiz bizimle olur. bu arada duanın anlamı nedir canım?

hadi yaa (
ben o kürü biliyorum. eşim uyguladı bikaç ay. ama ikimizde sıkıldık hazırlamaktan. bikaç keçiboynuzunu kaynatıp, içinde sanırım 20 dk beklettikten sonra içiyordu. buydu dimi senin tarifte?

ben adetime 3 gün klaa yaptim, ve ikinci hamisligimede bu testden yapmisdim oda pozitiv cikmisdi...haftaya randevu aldim dedim bir hafta gecsinde tam gözüksün diye...hemde icimde korku var düsük yaparim diye, kimseyede demedim...

ozaman hayırlı olsun tatlımm
bizede dua et olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…