en kesin sonuç kanda baktırmak canım.yaptırma imkanın varsa bir dakika durma derim...
Bir kaç gün daha bekliycem sanırım, şimdi kan testi sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. Bakalım Allah büyük... Serap bu arada sen öğretmendin değil mi başladınız mı seminer dönemine, biz başladık...
arkadaşlar batım bugundu malesef geldi kırmızılar biraz evvel hastalandım(( offffff yaaaaa yıne olmadı :'(((çok üzgünüm....yenı batım 24 eylül
Bir kaç gün daha bekliycem sanırım, şimdi kan testi sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülürüm. Bakalım Allah büyük... Serap bu arada sen öğretmendin değil mi başladınız mı seminer dönemine, biz başladık...
....
düne göre mide bulantm felan yok deneck kdr az:)) sanrm psikoljk yaşyrm hepsini uynır uynmz bi test yapdm yine negatf 8 inde olan döllenme olduysa tabiii kesin çıkardı snrm bu ayda kısmet değil..düşnmk istmyrm yaa.....0.100 çıkdı diye hala azcık umut taşyrm doktor bu hafta yne yapckdı testi gitmk dahi istmyrm..kan verip tekrar umutlncğmı blyrm ya hamilysm demektn bıkdımm yaa off düşnmk istmyrm neyapmm gerek blmyrm( psikoljk olrk insn nasl kusar ya okdr da deli gibi istmyrm diyrm ama demekki bilnç altı
düne göre mide bulantm felan yok deneck kdr az:)) sanrm psikoljk yaşyrm hepsini uynır uynmz bi test yapdm yine negatf 8 inde olan döllenme olduysa tabiii kesin çıkardı snrm bu ayda kısmet değil..düşnmk istmyrm yaa.....0.100 çıkdı diye hala azcık umut taşyrm doktor bu hafta yne yapckdı testi gitmk dahi istmyrm..kan verip tekrar umutlncğmı blyrm ya hamilysm demektn bıkdımm yaa off düşnmk istmyrm neyapmm gerek blmyrm( psikoljk olrk insn nasl kusar ya okdr da deli gibi istmyrm diyrm ama demekki bilnç altı
kızlar ya cok canım sıkıldı azönce kaynanamdan geldik yine bebek soruyo doktora gözükün olmuyosa diyo daha biz 3 aylık evliyiz ya çokk içim sıkıldı akşam akşam nasıl morelimi bozdular hala neden yok deyip duruyolar
biz 2 yıllık evliyiz soruyorlar hiç umursamıyorum. sen daha 3 aylık evlisin. hiç moralini bozma. hiç umursama söylenenleri. önemli olan başkaları istediğinde değil sen anne olmaya hazır olduğunda çocuk yapman. sağlıklı olanı bence budur:)
bende çok istiyorum 3 aydır da deniyoruz ama henüz olmadı iste istemez bende çok etkileniyorum söylenenlerden üzülüyorum şimdi o sinirle geldim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha adetime 8 gün var bütün morelimi bozdular
ben de aynı durumdayımseni o kadar iyi anlıyorum ki. inşallah hamilesindir. benim adetime 5 gün var daha. belirtiler var ama psikolojik mi hamilelik mi ayırtedmek çok zor. o kadar stresliyim ki.mantığım sakin kalmamı söylüyor ama duygularım aynı değil. yine de stres yumurtlamayı çok fazla etkiliyor. bu ay olmadıysa bile önümüzdeki ay yumurtlama için kendimizi rahatlatmalıyız bence..
kızlar ya cok canım sıkıldı azönce kaynanamdan geldik yine bebek soruyo doktora gözükün olmuyosa diyo daha biz 3 aylık evliyiz ya çokk içim sıkıldı akşam akşam nasıl morelimi bozdular hala neden yok deyip duruyolar
seminer için erken değil mi? eylülde başlamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?