bence liste yaplaımmm batları falan yazalım ordan takıp edleımm cogaldıkcaa eklerız olmazmıı :)[/QUOTE
aslında liste yapmayalım herks hamiş olsn :) müjdeli hberleri yazarz :) nedense en başndn beri liste yapmayalm diye dusndm :))
zaten az kişiyz şimdilik :))) herks brrbrni blyo
bence liste yaplaımmm batları falan yazalım ordan takıp edleımm cogaldıkcaa eklerız olmazmıı :)[/QUOTE
aslında liste yapmayalım herks hamiş olsn :) müjdeli hberleri yazarz :) nedense en başndn beri liste yapmayalm diye dusndm :))
zaten az kişiyz şimdilik :))) herks brrbrni blyo
sadce bi fıkrıdı zatenen:) bu arda bısey fark ettıımm kıznın adııı naz galıbaaaa benım kzımm olursa ınss onunda adı naz olucakkkk senelrdırrrrr aklımdaaa evlendıkten sonra esımede dedımm kızınn ısmı naz olucakk baska bı isim duusnme dedımm oda begndııı :) herkes dıokı naz koyma nazlı olur ama allh bana kız bbek verıırsee adını naz koyucaamm:)
sadce bi fıkrıdı zatenen:) bu arda bısey fark ettıımm kıznın adııı naz galıbaaaa benım kzımm olursa ınss onunda adı naz olucakkkk senelrdırrrrr aklımdaaa evlendıkten sonra esımede dedımm kızınn ısmı naz olucakk baska bı isim duusnme dedımm oda begndııı :) herkes dıokı naz koyma nazlı olur ama allh bana kız bbek verıırsee adını naz koyucaamm:)
cnm bnm naz adı nazlı bi kız oluyo ama şu var adı bütün kızlar nazlı oluyo :)) ben 27 yaşnduym hala nazlıyım ))
cnm bnm naz adı nazlı bi kız oluyo ama şu var adı bütün kızlar nazlı oluyo :)) ben 27 yaşnduym hala nazlıyım ))
olsun yaaa yaa nazlı olsunn evet hangımız annemıze babmıza kocamıza naz yapmıokııı:))
iyiyz cnm sen nasılsınmerhabalar nasılsınız:)
benimde bat 8 ağustos
Selam kızlar bugün itibari ile bende katıldım aranıza... bat 7 ağustos bu ay çalışmalara başlıcaz inşallah :)) heyecan dorukta :))
iyiyz cnm sen nasılsın
hoşgeldin cnmm topiğimz uğur getirsn sanaa.......
hoşgeldn cnmm dilrim güzel haberlr verrsnn
Selam kızlar bugün itibari ile bende katıldım aranıza... bat 7 ağustos bu ay çalışmalara başlıcaz inşallah :)) heyecan dorukta :))
slm kızlar ben de geldim aranıza hayırlı uğurlu olsun ağustos topiğimiz
aslında ben ikiz olur diye çok sevndmde :) çok komikde geldi :) bitaneyi aylardr bulamyrdm bu ay iki tane olma şansı varmş..keçi boynuzuna başladık :) ben yiyorum kocam içiyo :)) hayırlısı diyelim..
hayırlısı cumaya yine doktora gidcm bakck :)) o gün ne dyck bakalm :)
bende varımmmmmmmmmmmmmmbu ay klomen tedavısı goruyorum bakalım calışmalar sonucunda bende ramazan ayından once guzel haber almak ısteyenlerdenım.. ınşallah burdakı herkes ağustos ayına hamış gırer
hoşgeldiniz kızlar topicimiz hepimize uğur getirecekbu arada bende baya baya kasıkta ağrı var doktoramı gitsem acaba korkuyorum başka bir sorun olmasında bugün arttı ağrım ama günlerdir yün yıkıyorum yatak yapıyorum çok yoruldum ondanmı acaba böyle oldu
canım ya benim annemle babam ayrı ve bu uğraştıklarım babamın yatakları yıllardır yıkanmıyor kokuyo artık sırf onları yapabilmek için yorgan dikmeyi öğrendim benim içinde en uygun zaman bu zaman olduğu için yapmak zorunda kaldım :18:ya canim niye bukadar ugrasiyorsunki. adet dönemlerinde yapsana. bi sakatlik olmasin sonra allah korusun..
hoşgeldin canım dilerim Rabbim en kısa zamanda bebişini verir sanaslm kızlar benimde sat 3 temmuz çalışmalara başladık.gün aşırı çalışıyoruz. 10 aylık evliyim bu ay ilk denememiz olacak şans dileyin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
slm kızlar benimde sat 3 temmuz çalışmalara başladık.gün aşırı çalışıyoruz. 10 aylık evliyim bu ay ilk denememiz olacak şans dileyin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
hosgeldın cnmmm bende 10 aylıkk evlıyımmm basladık calsımalaraaa inşşşş çok beklemeden gönlüne göre olur herseyyy:)
aa düğündaşşş ne zaman evlendin bugün tam 10.ay bizim.sizind emi ilk deneme olacak cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?