hepimizin ikizi olsun
bu topic gerçekten uğurlu ve sıcak bir topic kızlar nazcığım topici açtığından beri buradayım batım temmuzda ama hiç temmuz topicine gidesim yok benide ağustos topici çekti bende bu ay baya baya belirti var ya hiç bir zaman böyle olmamıştı kasıklarım neredeyse yumurtlamadan beri ağrıyor, arada batma oluyor bugün göğüslerimde dolgunlaşmaya başladı ayrıca iki gündür süt kesiği gibi bir akıntım var hayırlısı inşallah güzel haberler veririz hepimiz
canım merak ettiğim brşey var aslında ikiz bebek olursa daha yüksek bhcg olacağından dahamı erken çıkar idrarda acaba
bide bakmışsın ikizlerim tutmuş bu ay yaaaaaaaaaaa çok güzel hayali bile güzel
paylaşmamı paylaşılacak güzel hber bı olsaydııı hemen herkese soylerım zatennnnn:)evet buuu topikk ugurlu gelcek bana daha ılk yazıları okurken hısettım bunuuuu inşş bu ayda umutlarımız kırmızılarla bosa gıtmezzzzz:)
ikiz bebeklere ben de bayılıyorummmm hele bir de kız olurlarsaaa
hepimizin ikizi olsun
bu topic gerçekten uğurlu ve sıcak bir topic kızlar nazcığım topici açtığından beri buradayım batım temmuzda ama hiç temmuz topicine gidesim yok benide ağustos topici çekti bende bu ay baya baya belirti var ya hiç bir zaman böyle olmamıştı kasıklarım neredeyse yumurtlamadan beri ağrıyor, arada batma oluyor bugün göğüslerimde dolgunlaşmaya başladı ayrıca iki gündür süt kesiği gibi bir akıntım var hayırlısı inşallah güzel haberler veririz hepimiz
aysuncumm aslında ikiz bebek müjdesi bence ilk sen vereceksin :)) 12 günün felan kaldı sanrm aşılamayla daha çok yüksek ihtimal...
dilerim ilk ikiz müjdesni sen verrsn tatlım..
vallahi ikiz bebek müjdesi vereceksin cümlesini okumak bile içimde tarifi imkansız bi sevinç yarattı
ne denir ki bu söze İNŞALLAHHHHHHHHHhhhhh
evet 12 gün kaldı canım...
tatlım çok sevndm topiğimiz uğur getrcğni düşündğün için dilerim müjdeli haberlerini ilk bizmle paylaşrsn dilerimm ikiz bebişlerin olur seninde :))
evet ya bende ılk gordummm dedım bu tpıktee bende olmalıyımmm :)) inşş ilk guzel hberı sen verıcenn bızdee devam ettırıcezzzzzz bat kac cnmm?
inşş cnmmm tabıkı ılk sııznle paylasıcammm ınsan bole syelrı en yakınlarıyla bıle konusamıyoo en azındann burdaa bırbırımızle paylasabılıyoruz ve hepimiz yanı şeyleri hiisettiğimiz ve istediğimiz içinn bu kadr samimi ve sıcak oluyo burasııı:)
cnm ben 1 ağustos :)) sanrm ağustosn ilki bnm bi arkdşda bnmle beraberdii :)
kimsenn gönlü kimsede kalmıyo burda :) biri hamişssee onun kadr sevineblyrz ve her mesjmzdaa güzel dileklermizi söylyrzkii bu en güzeliii :=))
bayram şekerlerimizz gelsiinnn istyrzz :)
benimde 1 agustoss cnmmm :)) temuzun 2sınde gelmişti kırmızılarr :)
inşşş bayramda tatile gidicemm egerrrr o guzel habrı alırsamm hayatımdakı en guzel tatılım olucakk ınssssssssss:)) hepimizinnnnnnnn gönlüne göree versinn rabbim
bak tatlım günlerini ben sayıyrum baakkk sakın bizi haberszz bırakma cnm benmm :=)
süper cnmm beraberz :)) yumurtlama günlermz başlamadı daha ayın kaçı snnki 14-21 arası bnmki ama doktora cuma gtcm bakalım o nedyck 30-32 gün arssı oluyrm ben
sağol canım bnm
habersiz bırakırmıyım hiçççç.
inş.sırayla hamileyiiiimmmmmm diye sevinç çığlıkları atarız..
evet cnmm benım 14 ile 21 arası daha baslamdıı benım 3 ayım ben dıger aylardaa hıc dıkkat etmemıstımm yumurtalma gunlerıme belımın altına yastık koymaya falan ama bu ay dıkkat edıyorummm baklaım nolcak sabırsızlıkla agustos bırıı beklıyorumm inşş cnm sendee doktorundan hayırlı haberlerı alırsınn cnmm:)
tatlım ben şimddn başladımbu ay boş geçmesem diyrm :))) zaten hamiş kalnca bayağı ara vercm ya ondn snrm :)) bnde yumrtlama gnlermde çok olamadm beraber öncki gnlerde..illaki kocişle küs oluyrz yorgn oluyrz:)) hayrlısı ne dyym..yastk felan kullnmdm dr bi tek kalkma dedi ona dikkt edyrm [/QUOT
bendeee öbür aylarda kalkıyodumm hemn dusaa gıdıyodumm ama bu ayyy yapmıyorummm dıkkat edıyorumm bende dıyorumm kocamaa bu ayyy nerjını bos yere harcama iş yerındeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?