"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

yumurtlaama günün senn ne zamandı 12 gün eklycksn en az sen çok erken gitmişsn cnm ya neden bukdr erken gttnkiiiii

kuzucum benim zaten randevum vardı jinekologdan zaten kan tetsi yapıcam istersen bhcg yapalım dedi tamam dedim. benim yumurtlama akıntım salı günü bitti ve sanırsam o gün de yumurtam çatladı

ARKADAŞLARR SÖZ VERİYORUZ ADETE 4 GÜN KALADAN ÖNCE NE KAN NE İDRAR TESTİ YAPMIYORUZ ...Birbirimze destek olalım ve test yapmamal için uyaralım erken yapıp acabamı demedn günnde gerçeği öğrenelim.....

kuzucum benim zaten randevum vardı jinekologdan zaten kan tetsi yapıcam istersen bhcg yapalım dedi tamam dedim. benim yumurtlama akıntım salı günü bitti ve sanırsam o gün de yumurtam çatladı

tamam o zaman cnmm doktor gebelik olablr yükseleblr demedimi nasıl olduki...bu kdr erken doktor test yapmamalıydı...ben 3 gün önce bile yaptrmamşdm ...tatlım yükselme ihtimaln var belirtilerine bak sen..yumurtlama ve adet arsnda zaten 14 gün var sen 8 gün kala yapıyrsn çıkmadı diyrsn çıkmaması normll 8 gün kala kaç kişi öğrndi gebe oldğnu....

tatlım bni yanlş anlama bn 1 hafta önce yaptğmı ve 1 hafta uyumdğmı blyrm....1 hafta boyunca erkn yapdm dye çıkmdı hamilym deyp durdum yani kndme yapmş oldum...

kızlar ii günler soğan suyu kürü kullanıp hamile kalan var mı aranızda ben burda yeniyim de...Bir de kullananlar kaç defa kullandı????

kızlar ii günler soğan suyu kürü kullanıp hamile kalan var mı aranızda ben burda yeniyim de...Bir de kullananlar kaç defa kullandı????

cnm walla öle bi konu vardı snrm onu aryp bul istersn bnm bi fikrim yok ama biz keçiboynuzunu yapmaya başlıyrz :)) önceki sayfalarda yapılışı yazıyoo

İNANAMAYCAKSINIZ :))) DOKTORA GİTTİMM DEDİĞİN OLDU GALİBA ÇOK AZ REGL GÖRDÜM DİYEMİİDİR ANLAMADIM DOKTOR HAMİŞ KALIRSAN İKİZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK DEDİİ :=))[/B][/B]

Ay allahim cok sükür insallah ya. icim nasil kipir kipir oldu. heycanlandimmmm. insallah ya insallah ikiz olur. niyetlenmek bile yaradi sana cok sevindim mutlu oldummasallah sanaa
üstünemi gördün acaba

Son düzenleme:
Ay allahim cok sükür insallah ya. icim nasil kipir kipir oldu. heycanlandimmmm. insallah ya insallah ikiz olur. niyetlenmek bile yaradi sana cok sevindim mutlu oldummasallah sanaa
üstünemi gördün acaba

hamile değilim cnmm ikizlerim olcakmş hamiş kalrsm bu ay :))) reglm az oldu dye yumurtalamammı çoğlmş ne olmş anlamdm dr bişeler dediii...

ama ikiz deyip durdukk doktor ikiz olma şansı yüksek dedi....:18:

hamile değilim cnmm ikizlerim olcakmş hamiş kalrsm bu ay :))) reglm az oldu dye yumurtalamammı çoğlmş ne olmş anlamdm dr bişeler dediii...

ama ikiz deyip durdukk doktor ikiz olma şansı yüksek dedi....:18:

Olsun evet biliyorum.. hamile olmasanda böyle bi haber super:))) demekki yumurtaliklarin cok iyiki öyle dedi. yumurtalik nekadar cok olursa sansin okadar cogaliyor. . iyi degilse söyluyorlar cunku iyi degil diye aman küsme kocanla falan:))) full calis canimm. geliyor ikizler

aslında ben ikiz olur diye çok sevndmde :) çok komikde geldi :) bitaneyi aylardr bulamyrdm bu ay iki tane olma şansı varmş..keçi boynuzuna başladık :) ben yiyorum kocam içiyo :)) hayırlısı diyelim..

hayırlısı cumaya yine doktora gidcm bakck :)) o gün ne dyck bakalm :)

canım yaaa ne güzel duygudur ikiz annesi olmak inşallah sende olursun bende çok istiyorum ikizlerim olsun fakat ne eşim tarafında ne de benim tarafımda ikiz var
bu arada adetime 1 hafta yada 10 gün var ama ben dayanamayıp bir gebelik testi yaptım idrarırım koyu değildi yani sıvı tüketmiştim belli belirsiz çıplak gözle zor görünen b çizgi var bilemedim şimdi mümkün olurmu bu kadar zamanda öğrenmek yarın ilk idrarlada yapacağım bakalım test laboquick marka o nedenle güvenemiyorumda

cnm bnm teşekkr ederim doktor büyük ihtmal ikiz hamile kalırsınz dedi ama bn ihtml vermyrm çok ...bizde ikiz hiç yok...dilerim ikimiziinde ikizleri olur..
a
tatlım sabh ilk idrarnı bardğa koy ve eczndn bi test al rica edyrm o teste sakın güvnme ben çok ağladım sonunda ağlamanı üzülmeni istemem adetne çok var bnde o marka teste 10 gn kala başladm hep çift çizgiydi 5 test ama velakin kanda bişe çıkmadı saatlerce ağlamşdm üzülmni istemem kuzum bekle rica ediyrm en az 4 gün kala teste başlayalm yaa...snra erken mi yapdk dycz rica edyrm :)) siizn için söylyrm şaşkın anne bak erken yapdı kızcağz şimdi yükslckmi diyo..çok erken yapdı ama onun doktoru istemşş ..

SABREDECEZZ.....GERİYE SAYALIM BATII :)))

canım sabırsızlık iştee elimde bu testlerden var canım sabahları ilk idrarla yapacağım silik milik bir çizgi görürsem her sabah yapmaya devam edeceğim biraz belirmeye başlarsa başka test alırım eğerki aynı şekilde kalırsa bilirimki yanlış eczanelerdeki testlerede çok güvenim yok çünkü yaşadım eczaneden aldığım idrar testi beni hamile göstermişti fakat kanda negatif çıktı çokta üzüldüm ama bu ay şüphelerim var yumurtlamadan sonra süren kasık ağrılarım hala devam ediyor ve ağır kaldırdığımda karnımın alt tarafına sızı giryor bakalım artık hayırlısı ne diyelimki

canım merak ettiğim brşey var aslında ikiz bebek olursa daha yüksek bhcg olacağından dahamı erken çıkar idrarda acaba
bide bakmışsın ikizlerim tutmuş bu ay yaaaaaaaaaaa çok güzel hayali bile güzel

cnm bnmm dielrim sende bize enkısa zamanda müjdeli haberler verirsinn :)) ama müjdeyi paylaşcksnn tamammıı beklyrz...

paylaşmamı paylaşılacak güzel hber bı olsaydııı hemen herkese soylerım zatennnnn:)evet buuu topikk ugurlu gelcek bana daha ılk yazıları okurken hısettım bunuuuu inşş bu ayda umutlarımız kırmızılarla bosa gıtmezzzzz:)

canım merak ettiğim brşey var aslında ikiz bebek olursa daha yüksek bhcg olacağından dahamı erken çıkar idrarda acaba
bide bakmışsın ikizlerim tutmuş bu ay yaaaaaaaaaaa çok güzel hayali bile güzel

inşş cnmm hersey gönlüne göre olurrrrr benim eşimde deli gibii ikiz istiyo adam yatıyo kalkıyoo ikiz olur inş die dua edıyoo :))

ikiz bebeklere ben de bayılıyorummmm hele bir de kız olurlarsaaa

inşş cnmm hersey gönlüne göre olurrrrr benim eşimde deli gibii ikiz istiyo adam yatıyo kalkıyoo ikiz olur inş die dua edıyoo :))

ikiz bebeklere ben de bayılıyorummmm hele bir de kız olurlarsaaa

hepimizin ikizi olsun
bu topic gerçekten uğurlu ve sıcak bir topic kızlar nazcığım topici açtığından beri buradayım batım temmuzda ama hiç temmuz topicine gidesim yok benide ağustos topici çekti bende bu ay baya baya belirti var ya hiç bir zaman böyle olmamıştı kasıklarım neredeyse yumurtlamadan beri ağrıyor, arada batma oluyor bugün göğüslerimde dolgunlaşmaya başladı ayrıca iki gündür süt kesiği gibi bir akıntım var hayırlısı inşallah güzel haberler veririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…