hepimizin ikizi olsun
bu topic gerçekten uğurlu ve sıcak bir topic kızlar nazcığım topici açtığından beri buradayım batım temmuzda ama hiç temmuz topicine gidesim yok benide ağustos topici çekti bende bu ay baya baya belirti var ya hiç bir zaman böyle olmamıştı kasıklarım neredeyse yumurtlamadan beri ağrıyor, arada batma oluyor bugün göğüslerimde dolgunlaşmaya başladı ayrıca iki gündür süt kesiği gibi bir akıntım var hayırlısı inşallah güzel haberler veririz hepimiz![]()
arkadaşlar hepinizin böyle umutlu olması inanın beni ne kadar mutlu oldu..hepimizin aynı duyguyu yaşamak istyrz ben yaşadım 2.kez yaşamak istiyorum..inanınki birinciyle ikincinn farkı yok hiç anne olmamaşcasına istiyoru bende..bu topik dilerim hepimize uğurlu gelir hepinizin müjdeli haberlerini alırım ve hepberaber bebişlerimizi büyütürüz..bu topiği açtığım gün aslında çok mutsuzdm ama umudumu yitirmeyeceğim dedim..sadece ben vardım hatta herkes neoluyo 1 temmzda ağustos topiği demişlerdi ama ben umudumu yitirmedim ve şuan topiğimz gün gün artıyo sıcaklığınızı samimiyetinizi hissedyrm..birbirimizin sevinçlerini mutsuzluklarını paylaşıyoruz..en yakınlarımzla olmadğımz kadar burda birbirmze öyle samimiyiz...
ay başında okdr umutsz bu topiği açmışken şuan ikiz bebeğimin olabilme ihtimaline inanamıyrm bile...ikiz bebeğim olmasada üzülmem rabbim bitane daha nasip etsin isterim..
olmadı hepimizin ikizleri olsun ya kulağa hoş geliyo ama ikizlerin bakımı ve gebeliği zor bir süreç kaldırablrmym blmyrm...

topiğimiz ramazan topiğine geliyorr bayramdn önce dilerim herkes müjdeli haberlerini kocişlereee verir :)))