• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şansı döndürmenin yolu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla. ne zorumuz varmış fıstık gibi kızlar gidip ruh hastalarını musallat etmişiz kendimize. bilemiyorum yani. şimdi en ufak kişilik bozukluğu emaresi gördüğüm adama resti çekiyorum bu yüzden. kimbilir o bana ne gibi sorunlar yaratacak da bi de onlarla uğraşıcağım diyorum. yani bana karakter olarak tam geliştirmiş kendini olgun neşeli destekçi pozitif biri olmadıkça kimse gelmesin yaa.
Gerçekten niye bu kadar uğraşmışız da hayatımızı bu hale getirmelerine izin vermişiz, bilmiyorum. Ben komple erkeklerden soğudum ondan sonra :) güven duygum iyice azaldı.

Güzel betimlemeymiş. Evlenirken eşimle konuşmuştuk bunu ve uyguluyoruz yıllardır. Eve girip kapımızı kapatınca her şeyi dışarda bırakacağız demiştik. Gereksiz bir trip zamanı da görümceme söylemiştim "kusura bakmayın biz evimize taşımıyoruz sizinle ilgili sorunları" diye, kötü gelin olmuştum. :skandal:

Babama teşhis konduğu dönemdi, onu hastaneye götürüp getiriyordum o zamanlar. Hayatımın en zor, en kötü zamanlarıydı sanırım. Kullanmama şansım yok benim çünkü benden başka kimse araba kullanamıyor ailede. Mecbur oturuyorum o direksiyona en kötü ruh halinde bile. :KK43:

çok normal ya insanın kötü zamanları oluyor. ama kendine ve başkalarına zarar verme ihtimali herşeyden daha kötü bence. bunu unutmamak lazım trafikteyken. içkili vs kullanmıyorsak kafa dağınıkken de ya kullanmamalı ya da kafayı toplamayı alışkanlık etmeli sanırım. kulağımıza küpe olsun bu.

Gerçekten niye bu kadar uğraşmışız da hayatımızı bu hale getirmelerine izin vermişiz, bilmiyorum. Ben komple erkeklerden soğudum ondan sonra :) güven duygum iyice azaldı.

o bende de oldu. zaten ülkede muhteşem erkek kaynamıyor yani, kime el atsam sonrasında defolu çıktı tabiri caizse. yani ben biraz yorulmuşum biraz da ben nazlanayım biraz da ben çocuk gibi el bebek gül bebek tutulayım benim dertlerim sorun olsun da karşımdaki çözsün artık istiyorum ya. yapmayacaksa da hiç hayatıma girmesin valla. aşk maşk heyecan bi yere kadar, hayat o kadar basit değil.

çok normal ya insanın kötü zamanları oluyor. ama kendine ve başkalarına zarar verme ihtimali herşeyden daha kötü bence. bunu unutmamak lazım trafikteyken. içkili vs kullanmıyorsak kafa dağınıkken de ya kullanmamalı ya da kafayı toplamayı alışkanlık etmeli sanırım. kulağımıza küpe olsun bu.

Bi silkinip kendine geleceksin direksiyona otururken, başka yolu yok.

ilişki içindeyken bana çok faydalı olduğunu düşünüyordum. oysa beni kendi rahatına göre yontmuş kişiliğimi değiştirmiş hani iyi sandığım şeyler bile bana totalde zarar vermiş sonra anladım bunu. o yüzden manevi bir şey bulamıyorum ya gerçekten.

onun telkinleriyle arkadaşlarımdan ailemden koptum özgüvenimi yitirdim, fiziksel olarak kendime bakmayı bıraktım vs yani bilmiyorum bunlarda faydalı ne var? cidden düşünüyorum bulamıyorum. faydalı olduğu tek şey o gittikten sonra yıkılıp tekrar küllerimden doğacak gücü bulmamı sağlaması. bu da pozitif bir şey değil pek sanırım.
E iste bu da buyuk bir ogretti
Eminim bunu bir daha tekrarlamazsin mesela yada boyle biriyle 9 yil gecirmezsin

Beni polyanna olarak gorme ama olay bu yani herkes herkese biseyler ogretiyor yasami boyunca :)

aynen öyle. bunu hatırlatacak bir anahtarlık takacağım şimdi. her çalıştırışımda kafamı toplamam gerektiğini hatırlayacağım :KK66: umarım işe yarar.

Benim de aklımdan geçti. Şu hayat ağacı mı ne diyorlardı bir figür var ya o tarz bir şey olabilir.

E iste bu da buyuk bir ogretti
Eminim bunu bir daha tekrarlamazsin mesela yada boyle biriyle 9 yil gecirmezsin

Beni polyanna olarak gorme ama olay bu yani herkes herkese biseyler ogretiyor yasami boyunca :)

tabi ki canım. tecrübe. olmuyorum zaten artık seziyorum öyle sinsi olanları :) bu iyi mi peki? bunun nesini imgeleyebilirim ki :D

o bende de oldu. zaten ülkede muhteşem erkek kaynamıyor yani, kime el atsam sonrasında defolu çıktı tabiri caizse. yani ben biraz yorulmuşum biraz da ben nazlanayım biraz da ben çocuk gibi el bebek gül bebek tutulayım benim dertlerim sorun olsun da karşımdaki çözsün artık istiyorum ya. yapmayacaksa da hiç hayatıma girmesin valla. aşk maşk heyecan bi yere kadar, hayat o kadar basit değil.
Nazlananlar hep daha değerli oluyor, dimi? Değer verdiğini gösterince ve güçlü kadın olduğunu gösterince nedense koşarak uzaklaşıyolar.

Nazlananlar hep daha değerli oluyor, dimi? Değer verdiğini gösterince ve güçlü kadın olduğunu gösterince nedense koşarak uzaklaşıyolar.

valla ben anne gibi olmuşum. hayatına kolaylık getiren hep onu düşünen insan olmuşum ama karşılık görmemişim sömürülmüşüm yani. bana da biri baba gibi olsun bu saatten sonra. hayat zaten zor kendi hayatıma savaşacak gücüm kalmamış. hala kendimden çok başkalarına faydam var. kendimi sağılmalık inek gibi hissediyorum yani :KK1:

onu yaptım ama ben :KK31: yine de dönmüyor şans. :skandal:
Donene kadar yap :)
Onca seyin bir kere yapmayla olmaz defalarca defalarca yapman gerek
Ne zaman ki artik aklina gelince bile kotu seyleri bile hatirlamiyorsan yani bir duygu dahi yasamiyorsan onla ilgili o zaman tamamdır...
Kaldi ki bence senin enerjin cok yuksek (diger sayfalari okudum) ama yonetemiyorsun ve dusuk frekanslari aninda yakalayip yasiyorsun,kendini kontrol et daima bir sure

Donene kadar yap :)
Onca seyin bir kere yapmayla olmaz defalarca defalarca yapman gerek
Ne zaman ki artik aklina gelince bile kotu seyleri bile hatirlamiyorsan yani bir duygu dahi yasamiyorsan onla ilgili o zaman tamamdır...
Kaldi ki bence senin enerjin cok yuksek (diger sayfalari okudum) ama yonetemiyorsun ve dusuk frekanslari aninda yakalayip yasiyorsun,kendini kontrol et daima bir sure

evet enerjim çok yüksek. beni iyi yönlendiren birileri olunca (genelde hocalarımdı bunlar) etrafımda kötü niyetli birileri olmayınca potansiyelim çıkıyor ortaya. ama dediğin gibi ilgimi dağıtan şeyler modumu düşürüp hedefimi şaşırtıyor.

tamam dikkat edeceğim teşekkürler ;)

Bazen iyi ki o kadar şanssızlık beni bulmuş, didinmişim, çırpınmışım diyorum. Yoksa şimdiki hayatım asla olmazdı. Daha çok derslere asılmaz, böyle güzel bir işim olmazdı. Hep zorunda olduğum için daha çok asıldım. 5 kuruş paramız yoktu, hukuk fakültesini bırakmak zorunda kaldım ama iyi ki öyle olmuş, hem okuyup, hem çalıştım, hem birikmiş param hem de daha rahat bir mesleğim var. Yani şanssızlık şans olarak dönene kadar bekleyin. Duayı eksik etmeden mücadelenizi verin, sevgiler.

Bazen iyi ki o kadar şanssızlık beni bulmuş, didinmişim, çırpınmışım diyorum. Yoksa şimdiki hayatım asla olmazdı. Daha çok derslere asılmaz, böyle güzel bir işim olmazdı. Hep zorunda olduğum için daha çok asıldım. 5 kuruş paramız yoktu, hukuk fakültesini bırakmak zorunda kaldım ama iyi ki öyle olmuş, hem okuyup, hem çalıştım, hem birikmiş param hem de daha rahat bir mesleğim var. Yani şanssızlık şans olarak dönene kadar bekleyin. Duayı eksik etmeden mücadelenizi verin, sevgiler.

inş düzlüğe çıkabilirim. gerçekten çabalıyorum ve yıprandım hayatın adaletsizliği karşısında bir gün şansım temelli döner her şey şakır şakır yoluna girer diye ümit ediyorum ama o günler gelmiyor bir türlü. umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkürler...

eski sevgilinin ve o kadinin durumu nedir merak ettim? haber aliyormusun ? belki enerjin bu yuzden dusustedir? atlattin mi yasanmisliklari

eski sevgilinin ve o kadinin durumu nedir merak ettim? haber aliyormusun ? belki enerjin bu yuzden dusustedir? atlattin mi yasanmisliklari

valla en son ikisi de zorunlu hizmette gittikleri yerde kaldılar.

en son geçen sene bu zamanlar birbirlerini sosyal medyalarından sildiklerini görüp kahkaha attıydım :D

ama kadın 1 seneden fazla hikayelerimi izledi (hesabım açıktı) en son artık geçen eylül gibi bıktım ve engelledim. bu sefer onun yönettiğini bildiğim başka bi hesaptan izlemeye başladı. onu da engelledim :D bu sefer çok yakın arkadaşı olduğunu bildiğim bi kadın izlemeye başladı yine o olduğunu anlayıp engelledim :D sonra zaten sıkılıp sosyal medya hesaplarımı kapattım ama linkedin açık kaldı bi tek (orda da engelliler :D) onu da gizli bi hesap periyodik olarak kontrol edip duruyor. :D

eski sevgilim hala doğuda zorunlu hizmette. başka da haber almadım. ortak arkadaşlarım vardı haber getiren hatta çok yakın dostlarım var eski sevgilim onları silmemiş hesabından onlara sorardım eskiden sanırım nerdeyse 1.5 senedir hiç sormadım yani tamamen çıktı aklımdan hayatımdan. kendi de hiç iletişim kurmadı gerçi telefonumda engelliydi ama yazdığını sanmam :D

valla en son ikisi de zorunlu hizmette gittikleri yerde kaldılar.

en son geçen sene bu zamanlar birbirlerini sosyal medyalarından sildiklerini görüp kahkaha attıydım :KK70:

ama kadın 1 seneden fazla hikayelerimi izledi (hesabım açıktı) en son artık geçen eylül gibi bıktım ve engelledim. bu sefer onun yönettiğini bildiğim başka bi hesaptan izlemeye başladı. onu da engelledim :KK70: bu sefer çok yakın arkadaşı olduğunu bildiğim bi kadın izlemeye başladı yine o olduğunu anlayıp engelledim :KK70: sonra zaten sıkılıp sosyal medya hesaplarımı kapattım ama linkedin açık kaldı bi tek (orda da engelliler :KK70:) onu da gizli bi hesap periyodik olarak kontrol edip duruyor. :KK70:

eski sevgilim hala doğuda zorunlu hizmette. başka da haber almadım. ortak arkadaşlarım vardı haber getiren hatta çok yakın dostlarım var eski sevgilim onları silmemiş hesabından onlara sorardım eskiden sanırım nerdeyse 1.5 senedir hiç sormadım yani tamamen çıktı aklımdan hayatımdan. kendi de hiç iletişim kurmadı gerçi telefonumda engelliydi ama yazdığını sanmam :KK70:

kadin kafayi yemistir kimbilir :KK70:

sende dogru yoldasin bence. ara sira aksilikler cikiyor diye hayatinin tamami oyle degildir ya. kendi enerjini asagi cekme ufak tefek aksilikleri buyuterek. kendine iyi seyler telkin et. kendinin en iyi dostu ol sev kendini.
insanlarin cogu negatife odaklidir. mesela 3 saat otobus yolcugu yapan insanin basina ufak bir kaza gelse bunu sonradan yakinlarina anlatsa direk kazayi anlatir. halbuki o kaza kucuk birsey olsun diyelim..ve kimseye zarar gelmemis olsun 30 dk aksaklik yasanmis diyelim. geri kalan 2.30 saat huzur icinde gecmis diyelim. e kalkip da 2 saat nasil kaza gecirdigini vs etrafa anlatmak yaymanin manasi varmi? yok. oldu bitti.
cevreme de soylerim birsey olursa yakinlarim uzatir da uzatir soyle oldu boyle oldu ah vah. e oldu? ama suan yok bisey :)
an da yasamak lazim ve kendine bunu hep hatirlatmak. cunku unutuyoruz canim. bende unutuyorum..ama sonrasinda kendime hatirlatiyorum veya benim gibi olan dostlarim hatirlatiyor :) hoop ne oldu? birsey yok. bence hayatinda seninde guzellikler var :) daha cok onlara odaklan. enerjini ufak tefek sorunlara harcama. oldu bitti diye gec gitsin :)
hem kalbinide yeni iliskilere ac bence.. travmatik veya sok edici seyler yasayinca insan temkinli oluyor korkuyor vs..kendini sikiyor tetikte oluyor. ama artik kalbini kapatmana gerek de yok. zaten karsina kotu insan ciksa sip diye anlarsin artik.
ki bence kötü insan yok ...bilincsiz insan var. kendinden de insanliktan da haberleri olsa yaptiklarindan utanirlar :) ve yapmazlardi ama bilincsiz iste..
kotu veya bilincsiz insanlar yuzunden hayata kusme..cicek gibi acil ve etrafindaki guzellikleri gör ..kalbinde tasidigin sevgiyi hisset. kendinle mutlu ol..hayatini mutlu olacagin sekilde sekillendir ve odak noktani nereye yönlendirecegine dikkat et..neye odaklanirsan o büyür..ayy bende ne cok yazdim bu saate :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back