Sanki benim için oruç tutuyor

Sizin de kocanız Ramazan ayı da sinirli oluyor mu??

• Evet

OY: 52 30,8%
  • Hayır

OY: 117 69,2%

• Ankete Katılan
    169
Çocuk paçandan tutmuş bırakmazken sevgili eşin sana yardım etmedi mi masayı kurmaya?
Beyefendimiz ancak geldi işten, tam son dakika. sofra yok sofra yok diye isyan ediyordu kalk da yardim et ozman hangi birine yetişeyim dedim sonra yemeğime laf söyledi saat kaç ezan ne zaman okunuyor. Arıyo akşama kadar şunu yap bunu yap yapıyorum 1 tabak yemiyor. Tıkanıyormuş. Bugün hem kırmızı et hem tavuk,bulgur, sulu yemek yaptım gözü doysun dünkü laftan sonra diye onuda az bişey yedi

Şu eksik kalan yerleri bi doldurayım
Evimde misafir ve çocuğum vardı duşarı çıkamazdım bu bir
Tatlıyı yapamayacağımı biliyordu önceden o gelince yapılsın istedi bu iki
Asıl onu kızdıran şart mı şimdi yememiz üç
Kava büyümesin diye odadan çıkmam onu zirveye taşıdı bu dört(o tartışma esnasında onun yanından ayrılmama sinir oluyor bende Kavga büyümesin diye çıkıyorum)

Benimki sürekli öyle aç kalamaz hemen sinir başlar ters ters konuşup laf sokmaya beyimiz uemek de beğenmez salata hariç hergün 3çeşit yemek ister ha hepsinden yer mi yoo gözü aç bide dünden kalanı asla yemez hergün et mutlaka olcak ooooooo saymakla bitmez haa bide bugün çok sevdiği yevmeği 2gün sonra hiç de sevmem der öyle bi cins işte hepsi aynı hee de geç kendi kendine söylensin

9 yillik evliyim ilk defa bu yil ramazan ilk gununde sorun cikarmadi....yuzu bes karis olur konusmaz yemez içmez .. iftar olur ye askim yemem su ic icmem ... oyle yatarrr kafasini kaldiramaz ilk zamanlar bagirirdim ama simdi hic karismiyorum israrda etmiyorum yersen ye yemezsen yeme ben yiyorum kalkiyorum...
Fena oluyor ilk iki gün kusacak kadar rahatsızlanıyor...

El insaf pes eşinize de Şu erkekler bi üç beş gün kadın olacaklar görürler ondan sonra

Benim eşimde ilk tartışmada dedi ki kalbini kırıyprum en iyisi ben sinirlenince mutfağa diğer odaya falan git diye ama ben gittikçe arkamdan gelip sen beni dinlemiyon neyim kimin ben olay daha da büyüdü her seferinde karşısında sussam suç tamam haklısın desem suç bende karşılık verdim o zaman daha da büyücek şiddete döncek olay bende 3\4ay önce bi çözüm buldum bizde işe yaradı sinirlenince gidip yanına sokuluyom ayy ne yakışıklı oldun diyom unutuyo zaten sinirlenince kavga etmeyelim aşkımmm sarılalım dedim valla bizde işe yaradı geçen bi konuda kızdı b3nde üstüne gitmedim o kırıldı büyüttü biraz sarıldım öyle uyuduk ertesi gün izin verdi onayladı boşver küçük şeyler bunlar

Kız ben yazdım sandım ya mesajı. Aynı benim eşimi anlatmışsın ya. arıyo sunu yap bunu yap Bugün hem kırmızı et hem tavuk,bulgur, sulu yemek yaptım gözü doysun diye. Eti yiyemedi bile. Tıkanıyormuş.

Bir şekeri temin etmek ne kadar zor olabilir, çıkar beş dakika alırsınız ya da telefon edersiniz market getirir. Oruçlu oruçlu çalışıp gelmiş eşime kıyamam ben bir de üzerine şart mı yememiz falan hiç hoş olmamış. Çalıştığım halde bu saate kadar sevdiği şeyleri yaptım mutfakta, Allah razı olsun dediği zaman içim eriyor ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri madem kıymetlim diyorsunuz kıymetliniz gibi davranın, altı üstü bir tatlı istemiş adam önemseyin.

Asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz diyorsun ya işte bu yüzden kimse bir şeyi çekmek zorunda değil evli olmak karşındakine çile çektirmek hayatı zorlaştırmak değil kolaylaştırmaktır çekmeyeceksiniz iyice bir paylayacaksın gözü korkacak bak bir daha yapabiliyor mu hiç mi ağzınız diliniz yok anlamıyorum tatlı istiyorsan şekeri alıp gelseydin ben hizmetçi miyim burda aklında küçücük şeyi tutamıyorsun bana bağırıp çağırınca erkek mi oluyorsun hayırdır de çarp kapıyı git diğer odaya bak bir daha oluyor mu aynı şey karşınızdaki sizi sinirliyim adı altında kırıyorsa sizde kırın

Hepsi aynı gözü doycak önce ama o yemediği yemek de yarın önüne gelmicek
Way anasını hergün ne pişircem nerden bulcam o kadar malzemeyi en basit örnek kuru mu pişti bugün 1ay barbunya nohut bakliyat pişmez neymiş aynıymış ywni yenmişmiş geçen dedi ki yazın pilav gitmiyo sarma sar ama beyim sarmayı uemekten saymaz ki atıştırır onu çerez gibi bulgur makarna sevmez ama işine gelince yer hergün yemeğin yanına sarma mı sarcam ne var bunda zorsa ben yapayım sen kamyonu kullan işe git diyo manyak yaaa heee yaparım dedim ama valla ne istersem onu pişiririm sevdiğini yesin işine geliyosa zaten arayıp cann ne istiyo dediğimde de takıl kafana göre diye sonra da bi kulp bulur müneccim miyim ne canının istediğini bilip yapayımm ayyy öküzümmm yaaa alıştım

bu erkeklerin bir ortası yok sanırım. benim eşim de sinir konusunda Allah var öyle şeyler yapmaz. zaten işten gelir gelmez iki kelam etmeden yatağa iftarda görüşüyoruz fırsat kalmıyo yani ben de hiçbir şey söylememesinden şikayetçiyim yahu bir günde şunu yap de ben de kafamı yormayım. her gün kafa patlatıyorum ne yapsam diye kendisi asla söylemiyor ne iftar ne sahur. bi ortaları yok herhalde

Benim eşim de acliga pek gelemiyo gun içinde arayip bunlari bunlari yap diyo ve eve iftara 2 saat kala geliyo keske 5 dk kala gelse coooook sinirli 9 aylik bebegimz var aglamasina bile tahammul edemiyo her şeye kiziyo tatli yapsam 4 cesit yemek de yapsam gözü doymuyo keske sunlari sunlari da yapsan diyo ben bebekle zor bela yapiyorum zaten bide geldigi gibi tencerelere bakiyo off ben boyle istememistim diyo sonra telefonu kronometreye veriyo her saniye bakiyo ne kadar kaldi diye ayy cok komik aslinda ben daha acliga gelemiyosun dedigimde hayir sigara icemiyorum ondan diyo ama 2 dkka sonra acim acim die feryat figan bide daha 2 gun oldu aynanin karsisinda of ne zayiflamisim diyo yani heralde cogu erkek boyle alttan almaya bak yoksa sonu heo tatsizlik iftardan sonra eski haline dönuyorlar

Allah razı olsun eşimden bu konuda .kendısı de zorla oruç tutturuluyor sanki deyıp bu tarz davrananlardan nefret eden biri ki sigara da kullanıyor. İllaki iftara yakın enerji düşüyor falan ama kendısi kızımızı alıp dışarda vakıt gecırıyor.insanlar orucun sağlığının kıymetını bilse keşke de böyle davranmasa, 4yıldır oruç tutamıyorum doktorum izin vermiyor . Esinizin huyunu bıliyormuşunuz ona gore keşke dışardan al deseydiniz .bundan sonra kavgasız sakin gecırırsınız umarım hayırlı Ramazanlar

Yahu ben ki atarlı bir tipim birine bir şey demeye enerjim kalmıyor. Kaldı ki bir de terör estireyim..
Oruç sadece aç kalmak değildir ki. Çenesini tutması şart bence bunu hatırlat..

Salı günü işyerinde goygoycuları azarlıyordum. Çarşamba günü oruçlu halimle aman boşverin değmez modunda dolaşıyordum..

Yeni evlisin galiba öküz bile dedirtmediğine göre

benim eşimde çok gergin oluyor... hele birde ikimiz oruçken yüzüklerin havalarda uçuştuğunu bilirim ben... o yüzden en iyisi çok muhattap olmamak. ben geçen sene öyle yapmıştım iftara kadar muhattap olmuyordum zaten canım konuşmakta istemiyor... o da işten gelir gelmez yatarak iftar saatini bekliyor ben yemek hazırlıyorum böyle daha zararsız herşey... sizede tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…