-
- Konu Sahibi Binmuhtesemgunes
Beyefendimiz ancak geldi işten, tam son dakika. sofra yok sofra yok diye isyan ediyordu kalk da yardim et ozman hangi birine yetişeyim dedim sonra yemeğime laf söyledi saat kaç ezan ne zaman okunuyor. Arıyo akşama kadar şunu yap bunu yap yapıyorum 1 tabak yemiyor. Tıkanıyormuş. Bugün hem kırmızı et hem tavuk,bulgur, sulu yemek yaptım gözü doysun dünkü laftan sonra diye onuda az bişey yediÇocuk paçandan tutmuş bırakmazken sevgili eşin sana yardım etmedi mi masayı kurmaya?
Benimki sürekli öyle aç kalamaz hemen sinir başlar ters ters konuşup laf sokmaya beyimiz uemek de beğenmez salata hariç hergün 3çeşit yemek ister ha hepsinden yer mi yoo gözü aç bide dünden kalanı asla yemez hergün et mutlaka olcak ooooooo saymakla bitmez haa bide bugün çok sevdiği yevmeği 2gün sonra hiç de sevmem der öyle bi cins işte hepsi aynı hee de geç kendi kendine söylensin
Benim eşimde ilk tartışmada dedi ki kalbini kırıyprum en iyisi ben sinirlenince mutfağa diğer odaya falan git diye ama ben gittikçe arkamdan gelip sen beni dinlemiyon neyim kimin ben olay daha da büyüdü her seferinde karşısında sussam suç tamam haklısın desem suç bende karşılık verdim o zaman daha da büyücek şiddete döncek olay bende 3\4ay önce bi çözüm buldum bizde işe yaradı sinirlenince gidip yanına sokuluyom ayy ne yakışıklı oldun diyom unutuyo zaten sinirlenince kavga etmeyelim aşkımmm sarılalım dedim valla bizde işe yaradı geçen bi konuda kızdı b3nde üstüne gitmedim o kırıldı büyüttü biraz sarıldım öyle uyuduk ertesi gün izin verdi onayladı boşver küçük şeyler bunlarŞu eksik kalan yerleri bi doldurayım
Evimde misafir ve çocuğum vardı duşarı çıkamazdım bu bir
Tatlıyı yapamayacağımı biliyordu önceden o gelince yapılsın istedi bu iki
Asıl onu kızdıran şart mı şimdi yememiz üç
Kava büyümesin diye odadan çıkmam onu zirveye taşıdı bu dört(o tartışma esnasında onun yanından ayrılmama sinir oluyor bende Kavga büyümesin diye çıkıyorum)
Kız ben yazdım sandım ya mesajı. Aynı benim eşimi anlatmışsın ya.Benimki sürekli öyle aç kalamaz hemen sinir başlar ters ters konuşup laf sokmaya beyimiz uemek de beğenmez salata hariç hergün 3çeşit yemek ister ha hepsinden yer mi yoo gözü aç bide dünden kalanı asla yemez hergün et mutlaka olcak ooooooo saymakla bitmez haa bide bugün çok sevdiği yevmeği 2gün sonra hiç de sevmem der öyle bi cins işte hepsi aynı hee de geç kendi kendine söylensin
Benimki benden iyi ev hanımı olur yalnız vallahi beceriklidir temizdir ahhh ahhh keşke bende erkek olaydım da sefa süreydimmEl insaf pes eşinize deŞu erkekler bi üç beş gün kadın olacaklar görürler ondan sonra
neden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya
Asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz diyorsun ya işte bu yüzden kimse bir şeyi çekmek zorunda değil evli olmak karşındakine çile çektirmek hayatı zorlaştırmak değil kolaylaştırmaktır çekmeyeceksiniz iyice bir paylayacaksın gözü korkacak bak bir daha yapabiliyor mu hiç mi ağzınız diliniz yok anlamıyorum tatlı istiyorsan şekeri alıp gelseydin ben hizmetçi miyim burda aklında küçücük şeyi tutamıyorsun bana bağırıp çağırınca erkek mi oluyorsun hayırdır de çarp kapıyı git diğer odaya bak bir daha oluyor mu aynı şey karşınızdaki sizi sinirliyim adı altında kırıyorsa sizde kırınneden bu ramazan ayında bazı hasa birçok erkeğin asabiyetini çekmek zorunda kalıyoruz??
Sanki birtek onlar oruç tutuyor sinir kapris biri bin para.
Mesele şu;saygıdeğer kocam gündüz tatlı istedi benden akşama doğru yapayım dedim şeker bitmiş tel de söyledim.
Neyse işten geldi sordum tatlı aldın mı diye sen yapmayacak mısın dedi dedim ağırlaştım artık açlık bastırdı sonra dedim.
Tabi beyefendi sinirlendi ben de şart mı yememiz dedim ki demez olaydım başladı sinirli sinirli hareketlere.
Ve sonuç hiç hoş olmayan birşeyilde kalbimi kırdı.
Zaten biliyordum Ramazan sıkıntı çünkü sinirli oluyor kendisi
Neye yaradı şimdi benim kalbimi kırdı kendi orucunun allah bilir ne kadar hayrı kaldı.
Biliyorum birçok erkek böyle ama kardeşim herkes kendine tutuyor sen tüm gün açsın da kadınlar yiyerek mi oruç tutuyor.
Not:kızgın kırgın olsam da o benim değerlim bir hoş olmayan hadise yaşasakta yorumlarda öküz vb şeyler yazmayın bayanlar ya
Hepsi aynı gözü doycak önce ama o yemediği yemek de yarın önüne gelmicekKız ben yazdım sandım ya mesajı. Aynı benim eşimi anlatmışsın ya.arıyo sunu yap bunu yap Bugün hem kırmızı et hem tavuk,bulgur, sulu yemek yaptım gözü diye. Eti yiyemedi bile. Tıkanıyormuş.
Acliktan degil de uykusuzluktan iyice delirir.
Ben reglyim yavru sizin gelmedi miEvet ya, ben oruç tutmuyorum aslında, ama sahura kalkıyorum, bir de küçük sıpa gece kaldırıyor bir iki, sabahın 6sında da ikisi birden ayakta olunca sinirlerim gerildi iki gündür. Yoksa regl zamanımız değil dimi :)